• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

teşekkürler arkadaşlar ewet akrep olacak ama nisanda şöyle birşey var söylüyor ama senin iyi yorumlaman lazım ama şu sorduğun kişinin ağzından konuşması süper bişey o bile iyi meryemi ise kimi beğeniyor kimi beğenmiyor bende iki şeyi de tutturdu ne yalan söyleyim diğerleri için zaman var

Son düzenleme:
bana nisan geçtiğimiz hafta için bir mucize yaşayacaksın demişti geçen hafta hiç hesapta yokken hamile olduğumu öğrendim ve beklemiyor ve daha istemiyorduk bu mucize o mucize mi acaba? bence nisan 4 e razı olur çünkü biz dört kişi gitmiştik 50 ye

sahinus tebrik ederim, hamileliğin sağlıklı, rahat geçsin :34:
Alınan her türlü önleme rağmen minik yola çıktıysa, buna mucize denir :34:

sahinus tebrik ederim, hamileliğin sağlıklı, rahat geçsin :34:
Alınan her türlü önleme rağmen minik yola çıktıysa, buna mucize denir :34:

Evet kesinlikle davetsiz misafir millet o kadar uğraşırken diğer topiklere baktım millet çok uğraşmış fln filan benimki Allah istedi işte oldu alacak nefesi varmılş

Sitede kı arkadaslar kilerın ustunde dıyorlar
ama hıc dıkkatımı cekmedı orda alkatraz cafe bugun ıs donusu bır bakım dogruysa sanada soylerım sımdılık bu krokıyı yoluyorum sana :))
xxxxxxxxxxxxxxx sanırım bu yardımcı olur bende gıtmek ıstıyorum kafeyı bı bulsam bırde umarım yer degısmemıstır :)

tamam sağol Rebecca. Bu arada Serhatı dene yaz diyen bir arkadaş vardı, Serhata gittim
ama pişman oldum tarot baktırdım, kağıt karaladı karaladı karalarken kendi konuştu kendi dinledi.
Nasıl bişey oldu anlamadım 40 tl le bakıyo birde.

Yeri gelmişken Turuncu cafe Yasemine gittim fal krizim tuttu oda ayrılmış izinli diye beni kandırdılar.
Megersem evim kafeye geçmiş. Arayıpta bulamayan varsa bilgilerine arkadaşlar.

burdaki öneriler üzerine çiğdem hanıma gittim kilerin üstünde alacantra cafeye yani gerçek çiğdeme
bana nokta atışları yapmadı hep genel şeyler söyledi 11 gün sonra gerçekleşmesi çok zor olan bir şey söyledi eğer o gerçekleşirse bu falcıya hep giderim şimdi 11 gün sayıyorum kızlar sizede haber veririm ama ben çiğdem hanımın güleryüzlüğünü sevdim

Kısa boylu, hafif toplu, güler yüzlü, minik burunlu, minik ağızlı bir insan. :D
Saç rengi koyuydu ben gittiğimde ama şu an ne renk bilmiyorum. Ben 2011in sonlarına doğru baktırmıştım ona.

ben gittim bugün çiğdem hanıma
gmk bulvarında kiler marketin üstündeki alacntraz cafede canım
15 milyona kahve falına bakıyor

kim varki orda ??

:51:

Leyla var, benim favorim. 5 liraya baktığı kahve fal çok güzel.
Ama soru soracaksın, durumunu anlatacaksın, ona göre yorum yapacak.
Oturup tak tak anlatmasını beklemeyeceksin, eğer yanlış bir şey söylerse hemen düzelttirip yorum alacaksın.

burdaki öneriler üzerine çiğdem hanıma gittim kilerin üstünde alacantra cafeye yani gerçek çiğdeme
bana nokta atışları yapmadı hep genel şeyler söyledi 11 gün sonra gerçekleşmesi çok zor olan bir şey söyledi eğer o gerçekleşirse bu falcıya hep giderim şimdi 11 gün sayıyorum kızlar sizede haber veririm ama ben çiğdem hanımın güleryüzlüğünü sevdim

Bana da hep genel şeyler söylemişti. Ben zar zor ağzından laf almaya çalışıyordum.
Öyle yapınca işe yaradı.

Leyla var, benim favorim. 5 liraya baktığı kahve fal çok güzel.
Ama soru soracaksın, durumunu anlatacaksın, ona göre yorum yapacak.
Oturup tak tak anlatmasını beklemeyeceksin, eğer yanlış bir şey söylerse hemen düzelttirip yorum alacaksın.

bana tak dıye anlatması lazı oyle soru sor deyınce aklıma gelmıyor :)

Anlatıyorlar zaten ama bazıları gayet pasif modda falcı yalan yanlış konuşsa dahi müdahale etmiyor.
Öyle yapmak yanlış. Mesela evli değilsindir parmağında yüzük vardır, falcı bunu görünce evliymişsin gibi konuşmaya başlar, direkt lafa girer vs. , işte o an evli değilim diyeceksin. Biri bu topikte yaşamıştı böyle bir durum. Fal bitene kadar sesini çıkarmadan falcının saçmalıklarını dinlemiş. Bazen müdahale etmek lazım ve Layla müdahale etmeyi gerektiren bir falcı.

İyice düşün gitmeden önce, soracak şeyler elbette bulursun. ;)

Leylaya tarot baktırdınız mı? 5 Tl Lik kahve falı güzeldi fakat kısaydı. Çektirdiği karta bakıp bana sen evlisin dedi. Hayır bekarım dedim. Kartın evlilik kartı olduğunu ve yakında evleneceğimi söyledi :)) Ortada aday bile yok ama bakacaz artık. Genel olarak beğendim falını. Şimdi de tarot baktırmak istiyorum kendisine.

Keşke bir de yazdıklarımızı düzeltme şansı olsaydı. Çiğdem 15 TL imiş. Ben Çiğdem'e değil, Figen'e gitmiştim. Su + kahve + fincan üstü (1TL) + Figen = 17 TL olması gerekiyordu, pardon ! :1:

Yazdıklarınızı Düzeltme Şansınız Var..
İlk 30 Dakika İçerisinde, Mesaj Düzenleme Panelini Kullanabilirsiniz..

Son düzenleme:
Back
X