• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Belki morali falan bozuktur, ay kovulmasın ordan ben bir daha gitmek istiyordum ona ama...

ha bir de ben ilk gittikten bir hafta sonra yine gitmiştim bakıyım aynı şeyleri söyleyecek mi test etmek için. İkinci gittiğimde ismimi hatırladı dedi kahve bakmışım sana kahve falına ayda bir baktır tarot bakıyım sana. Ay yok abla ddim tarotu sevmiyorum ben, hem tarot hem kahve bakıyım sana olmaz kahve falın güzel çıkmaz dedi. Tamam dedim ben de, ama 10 lira aldı benden sadece. Dediki tarotun benden olsun gülümsedi falan. :) Ondan da çok ısındım ben öle paragöz falcı değil yanii (sanki)

aynı şeyleri söyledi mi peki

özelden cevap atamıyorum yeni üye olduğum için sanırsam :) ismini bildi ama 2 hafta sonra beklediğim sey gerçekleşmezse yeminliyim bir daha kızılaydaki falcılara gitmycem ahaha :)

özelden cevap atamıyorum yeni üye olduğum için sanırsam :) ismini bildi ama 2 hafta sonra beklediğim sey gerçekleşmezse yeminliyim bir daha kızılaydaki falcılara gitmycem ahaha :)

aaa deme öle güzel geyik oluyo :)

ya şu evim cafe ye gitsem iki kahve içsem hem yasemine hem gülcan a mı gitsem acaba? :D

Son düzenleme:

ya şu evim cafe ye gitsem iki kahve içsem hem yasemine hem gülcan a mı gitsem acaba? :D

bilemedim ki simdi bende yasemini merak ediyorum adını duymuştum ama artık beraber fala gitcek kimse de kalmadı ahaha son bi haftadır herkesi götürdüm insanlar bıktı artık benden :)

gülcana arkadaşım gitmişti memnun kalmıştı. ama bana sorarsan çok pembe bir tablo çizmiş, olamayacak şeyler...

falcılardan birisini sormuştum buldum teşekkür ediyorum baya zıplayanlar olmuş reklam felan yazmışlar demek ki bu işi meslek edinen arkadaşlar var 'kişi kendinden bilir işi diyorum bir daha da yorum yapmıyorum. aradığım kişiyi buldum :)

bildiğim bi kaç falcı var ama yenilerden biri çok iddialı bu konuda isim yazmayım burda arıyordum özel kutudan msj atayım

tatlım bana da atar mısın ismini gerçi cevap atma hakkım yok ama ismini-fiyatını ve yerini yazabilirsen mutlu olurum teşekkür şimdiden :)

falcılardan birisini sormuştum buldum teşekkür ediyorum baya zıplayanlar olmuş reklam felan yazmışlar demek ki bu işi meslek edinen arkadaşlar var 'kişi kendinden bilir işi diyorum bir daha da yorum yapmıyorum. aradığım kişiyi buldum :)

çok fazla reklam yapmaya gelen insanlar oluyor. Ben şimdiye kadar hiç kimseyi suçlamadım reklam yapıyor falan diye, yani benden bahsetmiyorsunuz üstüme alınmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama size reklam yaptığınızı ima eden arkadaşların burada reklam yapma niyetlerinin olduğunu hiç sanmıyorum. Onlar burada bizi reklamcılardan korumaya çalışıyorlar. Böylece zamanımızı ve paramızı bunlardan daha önemlisi umutlarımızı boşa atmıyoruz biz de.

Aradığınız kişiyi bulmanıza sevindim, bu kişinin adını çalıştığı cafeyi ve deneyimlerinizi kısaca (çok abartmadan) yazarsanız eğer biz de faydalanırız hem forumumuz da gelişmiş olur. Sevgilerle...

bilemedim ki simdi bende yasemini merak ediyorum adını duymuştum ama artık beraber fala gitcek kimse de kalmadı ahaha son bi haftadır herkesi götürdüm insanlar bıktı artık benden :)

beraber gidelim, beraber... Aslında şu forumdaki kızlar beraber toplanıp falcıya gitsek, ya da birbirimize fal baksak eğlenceli de olur hem:)

evet kızlar ne diyorsunuz toplanıp gidelim mi bi ara ? :) hem cok kişi olunca eğlenceli olur diye düşünüyorum

Canım mrb bulduğunuz kişinin ismini ve yerini benimle de paylaşırmısınız özelden msj atma hakkım yok çok ihtiyacım var şimdiden tşk ederim

ahaha haklı olabilirsin canım senin önerceğin biri var mı peki? şöyle bi durumda var forumda bahsedilmişti evinde bakan birinden ancak 50 tlye bakıyormuş. bana göre cok pahalı. daha makul biri varsa önerilere açığız :)

30 tl'ye bakıyor bahsettiğim serpil hanım evinde veya telde bana iyi baktı birçok şeyi bildi bakalım çıkacak mı:)

30 tl'ye bakıyor bahsettiğim serpil hanım evinde veya telde bana iyi baktı birçok şeyi bildi bakalım çıkacak mı:)

canım peki evi nerde diycem de eğer forumda paylaşmak istemiyorsan mesaj atarmısın özelden? yalnız ben yeni üye olduğumdan cevap atamıyorum. bir de bu serpil hanımı duyan var mı acaba burda baska? yanlış anlama sen gitmişsin bilmiş ama 30 tl gene de fazla iyice bir bilgi toplayıp öyle gidelim :)

Back
X