Bir süre önce bir arkadaş tavsiyesiyle Kızılay'da Avanti kafede çalışan Deniz Hanıma yönlendirildim.30 TL Kahve 50 tl tarot bakıyormuş.Fala çok para yatırmak istemediğimden kahve falı istedim .Ancak kahve falıyla başlayan fal ilginçleşince ,daha uzun fal baksın diye tarota zıpladım.Şimdi ve gelecek odaklı fal baktı.Olmasına hiç ihtimal vermediğim ,hiç aklımdan geçmeyen bir olay bugün onun dediği gibi oldu.Yaşadığım olay çok ciddi , çok çok büyük bir şey değil ama önemsiz de sayılmaz.Kendisi o gün gününde olduğunu normalde çok sinirli ,aksi biri olduğunu söylemişti

beklerken diğer bekleyenlere de sordum 'ne kadar iyi ?' diye .İlk defa gelen yoktu.Bildiğini söylediler.2 kişi aile boyu gelip fal baktırıyorlarmış.Yalnız kötüyü de duymaya hazır ol dediler.Pattadanak söylüyormuş 'şu hastalanıyor ,bu iflas ediyor , bunun hastanelik ,yataklık işi var ,bu adamda / kadında hayır yok ,kurtul bundan ,sınavı geçemiyorsun çünkü tembelsin :/ bu kşiyle ayrılıyorsun , o işi unut olmaz vs gibi' Söylediği bir başka olay da yavaş yavaş somutlaşıyor gibi .Çoğunlukla falcılar ilk seferinde iyi bakarlar sonra arkası gelmez .Böyle bir şey yaşamışımdır belki.Ancak ücretin yüksek olduğunu düşünüyorum.Şimdilik tavsiye ediyorum demek içn değil haberdar etmek istedğim için paylaştım .