• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

kızlar ehlikeyf deki kaan ne kadara bakıyor? iyi mi? bir de konur 2de tam olarak nerde olduğunu söylebilir misiniz :)

google gülbaşak yazın sitesini inceleyin çok memnun kaldık bahcelide yeri güler yüzlü bir hanım teli xxxxxxxxxxxxxxxxx memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim randevusuz almıyor onudasöyleyim..

Merhaba,
Gülbaşak Hanım'dan randevu aldım yarın için ama gidip gitmemekte kararsızım. Nasıl bakıyor? Soru mu soruyor yoksa kendi mi anlatıyor birşeyler. Soru sormadan bakacak birine ihtiyacım var da... Teşekkürler.

kızlar ehlikeyf deki kaan ne kadara bakıyor? iyi mi? bir de konur 2de tam olarak nerde olduğunu söylebilir misiniz :)

BEn geçen hafta baktırmıştım Kaana. Güzeldi beğendim. Özel bir konumu bildi. Gelecek için söylediklerini de zamanla göreceğiz bakalım. :34:

Son düzenleme:
kızlar burada bir aralar ortaköy cafede bir hanımdan bahsedilmişti. yıldız isminde. hala orada mıdır acaba? son zamanlarda giden var mı acaba ?

Merhabalar dün medyum gülbaşaka fala baktırdım çakralardan ve kaşık falından söz etti daha önce giden arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

kader hanım ; yüksel caddesinde eylül pasajının orda.
aşkın hanım ; gülçe kafe var. sakaryada. hatta orda ismigül hanımda var oda iyi fal bakıyor.
havin hanımda : meşrutiyette hsbc bankasının en katında

ya senin yazını okuyup kader hanıma gittim gayet güzel.peki bu yazdığın kişiler içinde en iyisi sence hangisi

1. Kader hanım. Pozitif bir bayan. Tarotu çok uzun bakıyor. O yüzden ona baktırmaktan zevk aldım.

2. Olarak havin hanım. Katina falı ve su falı güzel. Oda soruna göre falı anlatıyor.

Diyebilirim.

aşkın hanım ilk gittiğimde sevdiğim kişinin adına yakın bir isim söylediği için beğenmiştim. Aşağı yukarı bazı şeyleri bildi. Ama elektrik pek tutmadı bende. Belki sende aksi olabilir.

Karar vermek sana kalmış birşey. Diğerlerinide dene istersen. Ondan sonra kafanda birşeyler oluşur.

Selam kızlar, geçen günlerde dilça cafe diye bir yerde yeter hanım diye birine fal baktırdım. 5 liralık kahve falıydı, ve güzeldi bence. Kadını çok sempatik buldum. Önerebilirim. Gelecek hakında çok şey söylemedi bu arada ama bana iyi bir falcı gibi geldi.

Back
X