• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Merhaba kızlar ben bu hafta Güneş'teki Dilek'e gittim arkadaşımla ikimiz de çok memnun kaldık. Eskiden hoşlandığım çocuğun harflerini,onun kişiliğini,olayları harfiyen bildi çok şaşırdım. Evdeki durumları babamın işlerini bildi,tartıştığım kız arkadaşım vardı onu bildi arkadaşımın da baya bir şeylerini bildi kısacası biz memnun kaldık hem pahalı değil hem falı kestirip atmıyor bir de çok pozitif bir bayandı tavsiye ederim :))

Gülbaşak hanım aynı zamanda taş uzmanı tarot ve kişisel gelişm uzmanı diplomalı meyve veren ağaç taşlanıra döndü... Başarılı çünkü dostuda yazar düşmanıda diye düşünüyorum googlede en üst sırada gülbaşak hanım

Gülbaşak hanım aynı zamanda taş uzmanı tarot ve kişisel gelişm uzmanı diplomalı meyve veren ağaç taşlanıra döndü... Başarılı çünkü dostuda yazar düşmanıda diye düşünüyorum googlede en üst sırada gülbaşak hanım

okulu varmış bu işlerin de diploması var gülbaşak hanımın?

google gülbaşak yazın sitesini inceleyin çok memnun kaldık bahcelide yeri güler yüzlü bir hanım teli xxxxxxxxxxxxxxxxx memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim randevusuz almıyor onudasöyleyim..

Havada çok sıcak güler yüzü serinletir bizi...

Her Mesajınız Bu Hanımefendi İle İlgili..
Komisyon mu Alıyorsunuz ?
Bu Konularda Sizin Gibi Gezinen Bir Üye Olarak Merak Ediyorum Açıkcası..
Nedir Bu Aşk ?
Nedir Bu Kadar Kadının Hayatını Bilmek, Onu Övmek, Her Yerde İletişim Bilgisini Dağıtmak..
Defalarca Silmeme Rağmen Her Seferinde Bıkmadan Onun İsmini Anmak..

Gerçekten Merak Ediyorum..
Bu Kadın İçin Kendinizi Neden Bu Kadar Çok Yoruyorsunuz..

ne ayıp bir şey ya.
siz buradaki okuyucuları aptal yerine mi koyuyorsunuz?
ben bu forumda olduğum sürece GÜLBAŞAK HANIM'A gitmeyi düşünenlere, "gitmeyin, işe yaramaz; forumda üyelik açıp açıp reklam yapıyordu. ancak o işe yarar" diyeceğim.

beceriksizseniz başka iş yapın. ki beceriksizsiniz belli.
böyle küçük reklam oyunu yapacak zekadasınız, başka meslek yapın.

güncellemek isterim ankara'da gittiğim falcıları:

1- rukiye: çok kısa bakıyor. o kadar ki, "şu an güzel bir haber bekliyorsun sen, o gelecek; sevdiğin biri mi var, adında e var... bu e seni istiyor ama bir şey önüne engel olmuş. sana mesaj atacak. ben diyeyim üç gün sen de beş gün arayacak" diyor.

klasik yani bunu ben de herkese söyleyebilirim. ztn toplasan beş dakika bakmıyor, yazsan dört cümle yazabiliyorsun kağıda. tutuyor mu fal, bilemem. tutuyor olabilir. güzel haber alacaksın dediğini her şeye yorumlayabiliyorsun.

2-terapi- fikriye* mihriye:
bu iki kardeşi karıştırıyorum ben.
sürekli benim de kızım var deyip psikologluk yapan bir tanesi var,
bir de hiç alakasız söyleyeni var.

üniversiteyi bitirmişsin, işten ayrılmışsın gidiyosun.
sana "sınavların var, onları geçeceksin. bi tane felsefeyle ilgili ders var" falan diyor.
enine boyuna bakarak uyduruyor.

3-avanti deniz:
uzun zamandır gitmiyorum, bir ara sıkça gittim.
uzun bakar fala.
ama yok saçmalıyormuş.
sana sevdiğin adam dönecek 3 ay sonra falan demişti. aradan iki üç yıl geçti.
arkadaşıma eski sevgilisi için "sana kaşar diyor. unut onu" demişti.
kız o adamla evlendi.
tutturamıyor.

4- cidan ve dilca kafeler...
bırakın allaşkına, bardağın üzerine koyduğunuz 1 liradan medet uman yerler. ikisinde de defalarca baktırdım, tırt.
ayıp olmasın diye hı hı dedim geçtim.

5-gül bahçeli
geçiniz. anlık durumu eh işte biliyor.
ben gazeteciyim bana niye tıp okudun falan dedi.
yan masalarla ilgileniyor, yemek söylüyor.
öyle mal mal ağzının içine bakıyorsunuz.
o kadar para verip iki kelimesini dinlemeye çalışıyorsunuz.
ha değer mi
değmez.
baya zaman sonra baktım bir şey bildiği yok.

Selam ben siteye yeni üya oldum, siteden Gülbaşak Hanımı bulunca randecu aldım, bugün gideceğim, bakarken soru sormama ve ses kaydı yapmama izin veriyor mu?

Son zamanlarda Cidan'a giden var mı ? Figen en son gittiğimde yoktu şimdi orada mı ?
Ona gitmem lazım.

Selam ben siteye yeni üya oldum, siteden Gülbaşak Hanımı bulunca randecu aldım, bugün gideceğim, bakarken soru sormama ve ses kaydı yapmama izin veriyor mu?
valla benim soru sormama gerek kalmamıştı zaten yeterince herşeyi detaylı anlattı. ses kayıdı olayını bilmiyorum ben not almıştım isim ve tarihleri

valla benim soru sormama gerek kalmamıştı zaten yeterince herşeyi detaylı anlattı. ses kayıdı olayını bilmiyorum ben not almıştım isim ve tarihleri

Ben dün gittim, hiç bir şey açıklamadan sadece isimleri verdim, her şeyi tek tek söyledi ve zaman da verdi. Ayrıca suya da bakıyormuş, hiç suya baktıran oldu mu? Kendisi aynı zamanda yaşam koçuymuş, hiç bu hizmetinden faydalanan var mı?

Merhaba ben bu sitede yeniyim, Figen neye bakıyor, iyi mi?

Sakarya Cad.'deki Cidan Cafe'de kahve falına bakıyor.
Tarot da bakıyor ama kahve yeterli bence.

Benim için ondan daha iyi falcı yok.
Ama dediklerinin hiçbirini yaşamayan, hiç memnun olmayan da bir sürü insan var. :ssz:

Su falı her yiğidin harcı değil. Çok nadirdir herhalde suya iyi bakan. Bana kahve falı yetiyor. Bilmiyorum.

Sakarya Cad.'deki Cidan Cafe'de kahve falına bakıyor.
Tarot da bakıyor ama kahve yeterli bence.

Benim için ondan daha iyi falcı yok.
Ama dediklerinin hiçbirini yaşamayan, hiç memnun olmayan da bir sürü insan var. :ssz:

Teşekkür ederim,aslında ben iyi suya bakan ve sonuçları alınmış birini arıyorum.Nette ankaradakileri taradım ama doğru dürüst biri yok. Siz biliyor musunuz?

Su falı her yiğidin harcı değil. Çok nadirdir herhalde suya iyi bakan. Bana kahve falı yetiyor. Bilmiyorum.

Teşekkürler ama kahve de her seferinde farklı oluyor bir olacak bir olmayacak diyorlar.Ben daha önce yıllar önce Fatma diye birine su falı baktırmıştım, müthişti ama izini kaybettim...Kadın üç harflilerle bakıyordu ne dediyse cuk oturmuştu.Ama kaybettim.Onun için o tür fala daha çok baktırmak istiyorum.Her önüne gelen kahve falı bakıyor.Su falı zor iş, umarım bulurum.

Teşekkürler ama kahve de her seferinde farklı oluyor bir olacak bir olmayacak diyorlar.Ben daha önce yıllar önce Fatma diye birine su falı baktırmıştım, müthişti ama izini kaybettim...Kadın üç harflilerle bakıyordu ne dediyse cuk oturmuştu.Ama kaybettim.Onun için o tür fala daha çok baktırmak istiyorum.Her önüne gelen kahve falı bakıyor.Su falı zor iş, umarım bulurum.

Falcıya cidden inanıyor musunuz sorgusuz sualsiz? Facıları dinleyip geçmek lazım. Olup olmayacağını da sabrederek kendiniz öğreneceksiniz. Bu kadar kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca siz ne hissediyorsanız o olur. İnançlı olun isteğiniz karşısında. Olumlama yapın, dua edin. Falcılara inanmayın o kadar. Su falında kandırılma riskiniz çok fazla bence. Çok tecrübeliyim, o yüzden söylüyorum. Kafede kim nasıl bakar ki su falına ... Bulmak çok güç.

Back
X