• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Falcıya cidden inanıyor musunuz sorgusuz sualsiz? Facıları dinleyip geçmek lazım. Olup olmayacağını da sabrederek kendiniz öğreneceksiniz. Bu kadar kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca siz ne hissediyorsanız o olur. İnançlı olun isteğiniz karşısında. Olumlama yapın, dua edin. Falcılara inanmayın o kadar. Su falında kandırılma riskiniz çok fazla bence. Çok tecrübeliyim, o yüzden söylüyorum. Kafede kim nasıl bakar ki su falına ... Bulmak çok güç.

Ben zaten kafede baktırmamıştım evine gitmiştim. Dua ederim ama bazen insan tutunmak için bir itici güce ihtiyaç duyuyor maalesef

ya havle ya bir de gülbaşak çıktı başımıza! foruma girip sadece gülbaşak için "süper şahane, falcımı buldum" diyenler hiç girip buraya yazarak zaman kaybetmesin, kadının kapısını aşındırsın mümkünse. ayrıca falcılar da artık bi rahat bıraksın şu forumu ya. keriz değil millet - kimin ne mal olduğunu anlıyor.

kader tarot diye arattırdığında çıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar ben bu hafta Güneş'teki Dilek'e gittim arkadaşımla ikimiz de çok memnun kaldık. Eskiden hoşlandığım çocuğun harflerini,onun kişiliğini,olayları harfiyen bildi çok şaşırdım. Evdeki durumları babamın işlerini bildi,tartıştığım kız arkadaşım vardı onu bildi arkadaşımın da baya bir şeylerini bildi kısacası biz memnun kaldık hem pahalı değil hem falı kestirip atmıyor bir de çok pozitif bir bayandı tavsiye ederim :))
sizin hayatınızda olup biteni falcının bilmesi bence okadar önemli değil sinde biliyorsunuz önemli olan gelecekle ilgili atıpta tuttukları oldu mu yani hissiyatı kuvvetlimi? attıkları tutarlı mı?

Teşekkür ederim,aslında ben iyi suya bakan ve sonuçları alınmış birini arıyorum.Nette ankaradakileri taradım ama doğru dürüst biri yok. Siz biliyor musunuz?

su falında net sonuç alan kimse yok gibi.. kahve ve tarota baktıkları gibi paralel söylüyorlar..

Merhaba ben bu sitede yeniyim, Figen neye bakıyor, iyi mi?

kahve tarot, su..zaten falcılarda bu 3 takım mevcuttur. nedense hepsini bilirler. çok iyi olduğu söylenemez. bana söylediği hiç birşey çıkmadı. belki seninkini tutturabilir.

Son düzenleme:
Ben de 2 kez telefonuma kaydettim falcıların sesini ama onlara çaktırmadan yaptım. Belki söylersem kabul etmezler diye düşündüm çünkü. Telefonumu elimde tutuyordum ve sesi alıyordu. Ya da masanın üstüne koyuyordum.

Masmavigökyüzünün yazdığı Kader'e gittim, bana tarot bakmak istemedi daha pahalı olmasına rağmen o anda enerjim tarot enerjisi değilmiş çünkü, öyle paragöz birisi değil olumsuzda değil, bu iyi, geçmişle ilgili bingoları oldu geleceği görücez çıkan olursa yazarım..

Arkadaslar ben yeni uye oldum..dikmende yasemin hanimin telefonunu mesaj cekebilcek adresini verebilcek olan varmi acaba..ulasmak biraz zormus sanirim.,.

bende kaderi merak ediyorum birde sakarya da demet varmış biliyormusunuz. Arkadaşım çok eski gitmiş halen sakaryada mı bilmiyorum

Ya biri Eylül'ün hangi kafede çalıştığını yazabilir mi lütfen ??? :(
Bir yerlerde yazıldı da ben mi kaçırdım ? :/

Ya biri Eylül'ün hangi kafede çalıştığını yazabilir mi lütfen ??? :(
Bir yerlerde yazıldı da ben mi kaçırdım ? :/
burada arkadaşlar, eylül ün kendi yerini açtığını yazdılar. bebe cafeydi sanırım adı? ama kendisine ulaşamamışlardı yanlış hatırlamıosam..eğer olur da ulaşan olursa lütfen yazsın ya.

burada arkadaşlar, eylül ün kendi yerini açtığını yazdılar. bebe cafeydi sanırım adı? ama kendisine ulaşamamışlardı yanlış hatırlamıosam..eğer olur da ulaşan olursa lütfen yazsın ya.

bebe kafe diye yazıldı eylül'e.
kendi yeriymiş diye.
ben bir hafta boyunca her gün aradım ama telefonlar açılmıyor.

uzun süredir aramadım yarın tekrar denerim.

eylül'e tek sefer baktırmıştım, bende baya tutturmuştu.

yani not aldığım kağıdı o gün kaybetmiştim ama,
bu adam sana direkt dönmeyecek aranızda yine bir ilişki olacak ama bitecek demişti. tarih vermişti şu tarihe kadar yanına gelecek diye.
gelmişti. (hatta o donem istanbul'dan elmira'ya baktırmıştım-telefonla- o da aynı tarihleri vermişti. ve çok sapmamıştı.)

bu adam bir işte çalışacak, seni de alacak yanına falan demişti.
onlar hep tuttu. (ama onun için yakın bir tarih vermişti. üç ay gibi. o bir sene sonra gerçekleşti.)

eylül'ü bulursam iyi olur benim için.

bu arada gül'de ses kaydı aldım ben de.
ses kayıt cihazını masaya koydum, fark etti mi bilmiyorum.
şu an tekrar dinlememe gerek yok.
çıkan bir şey yok, yuvarlak konuşmuş.

bir de arkadaşım söyledi, kızılay'da izmir caddesinin orada sevgi kafe-sevda kafe falan bunlardan birinde bir hanım varmış.
ayşe olabilir. arkadaşım ismini hatırlamıyor.
kuzeni gidiyormuş, çok başarılı diyor.
forumda araştırdım ama bulamadım.
haftaiçi gidebilirim, sonra yazarım.

Kızlar Kader'e, bahçelideki Nuran'a ve Yaşar hanıma gittim tekrar; görüşlerimi yazayım.

Nuran: kardeşimin zoruyla gittim, onda inanılmaz nokta atışları oldu. Onun arkadaşlarına da baktığı falda çıkan bir sürü şey olmuş. Ben çok matah bulmadım, zaten kısa vadeli verdiği tarih de çıkmadı. İlerisini bekleyip görücez.

Kader: Çok pembe bir tablo çizdi, kısa vadede onun da dediği tutmadı - söylenenin çok aksini yaşadım. İlerisine ihtimal vermesem de görücez. Negatifken sizi pozitife çevirebilecek bir falcı ama bence o kadar malesef.

Yaşar: bu ikinci gidişimdi ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum, verdiğiniz paraya çok değmiyor - yuvarlayıp duruyor.

Buarada dikmen'deki Yasemin hanımın kardeşime dediklerinden hiç beklemediğimiz şeyler tuttu. Benimkilere daha zaman var. Bir daha gitmek için tekrar aradık ama şehir dışındaymış.

Son düzenleme:
Merhaba,
Geçenlerde Bahçeli Gülbaşak Hanım'dan randevu almıştım. Randevu öncesi forumda sorduğum soruya henüz karşılık alamamış olmama rağmen maalesef gittim.
Çok yuvarlak şeyler söylemesine rağmen onlar bile tutmadı. Bir de devamlı insanın gözünün içine bakıp doğru mu söylüyorum der gibi bir havası vardı. Ben pek tepki vermediğim için de biraz sinir oldu sanırım bana. Sözün özü ben memnun kalmadım. Paylaşmak istedim.

Back
X