- 16 Nisan 2010
- 252
- 134
- 323
kızlar burada bir aralar ortaköy cafede bir hanımdan bahsedilmişti. yıldız isminde. hala orada mıdır acaba? son zamanlarda giden var mı acaba ?
Evet canım yıldız abla orada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burada bir aralar ortaköy cafede bir hanımdan bahsedilmişti. yıldız isminde. hala orada mıdır acaba? son zamanlarda giden var mı acaba ?
hadi ya, tarot mu baktı kahve mi??
tarot baktı ama gerçekten çokkkkk kötüydü
Tryamour
Yıldız'ın bana söylediği 1 tane bi şey bile çıkmadı. O kadar da detaylı bakıyor ki. Ama boş.
ortaköydeki yıldız mı parama acıdığım falcılardan gül ile yarışır yani o derece kötüydü Ama burada yıldızı çok tavsiye edenlerde olmuştu belki frekans tutmadı iyi gününde değildi bilmiyorum ama berbattı
kadere dün gittik çokkkkk kötüydü((((
Son zamanlarda gunes cafede dilek hanima yada dikmende yasemin hanima giden oldumu...lutfen bilgi verebilirmisiniz...
sanırım kötü bir anına denk geldiniz.. ozaman havin hanım ve cidan kafede ahsen hanım var onları deneyin.. birde karamel kafede leyla hanım var. denediniz mi bilmiyorum?
yok ya kader cidden kötüydü. hani ilk gittiğinde bi pozitif konuşunca iyi sanıyorsun da yakın vadede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. ben normallerde fallarda tarihe çok takılmam ama olayları da tutturamadı, onun dediğinin aksi şeyler yaşadım.
yok ya kader cidden kötüydü. hani ilk gittiğinde bi pozitif konuşunca iyi sanıyorsun da yakın vadede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. ben normallerde fallarda tarihe çok takılmam ama olayları da tutturamadı, onun dediğinin aksi şeyler yaşadım.
güneş cafe'de güneş'e baktırdıktan sonra bir daha asla gitmem dedim. haytımda en pişman olduğum fallardan biridir. ama yasemin hanım'a gittim 1 ay önce. tekrar gitmek için aradık ama şehir dışındaymış - 10 güne falan geleekmiş.
Son zamanlarda gunes cafede dilek hanima yada dikmende yasemin hanima giden oldumu...lutfen bilgi verebilirmisiniz...
arkadaşlar ben aslında izmirde yaşıyorum..ama eski bir ankaralıyım ve ankaraya en son gittiğimde arkadaşım beni selanik caddesinde mustafa diye birine götürdü.... bu arkadaşa giden var mı dediklerini yaşayan filan... söylediği bazı şeyleri arkadaşımda ben de hemen yaşadık diyebilirm gelecekle ilgili de şeyler söyledi... gidenler varsa nasıl sonuçlar aldıklarını yazabilirler mi lütfen...
güneş cafe'de güneş'e baktırdıktan sonra bir daha asla gitmem dedim. haytımda en pişman olduğum fallardan biridir. ama yasemin hanım'a gittim 1 ay önce. tekrar gitmek için aradık ama şehir dışındaymış - 10 güne falan geleekmiş.
Merhaba,
Ben de dün Mustafa'ya gittim Selanik caddesinde kendi bürosuna.2.gidişimde beni iş konusunda uyarmıştı,uyarısına aldırmadım.2-3 ay sonra iş akdim feshedilince uyarısını hatırladım ama söylediğinde anlam verememiştim.Arkadaşım da önceden gidip memnun kalmıştı,hadi tekrar gidelim dedik.Arkadaşım odadan çıktığında işyeri ile ilgili yaşadığımız bir olayla alakalı birşeyler söylemiş ve kızın yüzü bembeyaz çıktı.Tarif ettiği kişi sorun yaşadığımız kişi ile aynı.Bu ayın sonuna kadar olacak dediklerini bekleyip görücez.