• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Yıldız'ın bana söylediği 1 tane bi şey bile çıkmadı. O kadar da detaylı bakıyor ki. Ama boş.

hadi ya, tarot mu baktı kahve mi??

tarot baktı ama gerçekten çokkkkk kötüydü

Tryamour
Yıldız'ın bana söylediği 1 tane bi şey bile çıkmadı. O kadar da detaylı bakıyor ki. Ama boş.

ortaköydeki yıldız mı parama acıdığım falcılardan gül ile yarışır yani o derece kötüydü Ama burada yıldızı çok tavsiye edenlerde olmuştu belki frekans tutmadı iyi gününde değildi bilmiyorum ama berbattı

tarot baktı ama gerçekten çokkkkk kötüydü

Tryamour

ortaköydeki yıldız mı parama acıdığım falcılardan gül ile yarışır yani o derece kötüydü Ama burada yıldızı çok tavsiye edenlerde olmuştu belki frekans tutmadı iyi gününde değildi bilmiyorum ama berbattı

Olabilir tabi ki. Bunun en iyi örneği Figen. Bence en iyi falcı ama yerden yere vuran da çok. Enerji tutmayınca olmuyor.

Son zamanlarda gunes cafede dilek hanima yada dikmende yasemin hanima giden oldumu...lutfen bilgi verebilirmisiniz...

Son zamanlarda gunes cafede dilek hanima yada dikmende yasemin hanima giden oldumu...lutfen bilgi verebilirmisiniz...

güneş cafe'de güneş'e baktırdıktan sonra bir daha asla gitmem dedim. haytımda en pişman olduğum fallardan biridir. ama yasemin hanım'a gittim 1 ay önce. tekrar gitmek için aradık ama şehir dışındaymış - 10 güne falan geleekmiş.

sanırım kötü bir anına denk geldiniz.. ozaman havin hanım ve cidan kafede ahsen hanım var onları deneyin.. birde karamel kafede leyla hanım var. denediniz mi bilmiyorum?

yok ya kader cidden kötüydü. hani ilk gittiğinde bi pozitif konuşunca iyi sanıyorsun da yakın vadede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. ben normallerde fallarda tarihe çok takılmam ama olayları da tutturamadı, onun dediğinin aksi şeyler yaşadım.

yok ya kader cidden kötüydü. hani ilk gittiğinde bi pozitif konuşunca iyi sanıyorsun da yakın vadede verdiği tarihlerin hiçbiri tutmadı. ben normallerde fallarda tarihe çok takılmam ama olayları da tutturamadı, onun dediğinin aksi şeyler yaşadım.

anladım. hayırlısı olsun senin için. moralin bozulmasın...

anladım. hayırlısı olsun senin için. moralin bozulmasın...

anladım. hayırlısı olsun artık. moralin bozulmasın...

güneş cafe'de güneş'e baktırdıktan sonra bir daha asla gitmem dedim. haytımda en pişman olduğum fallardan biridir. ama yasemin hanım'a gittim 1 ay önce. tekrar gitmek için aradık ama şehir dışındaymış - 10 güne falan geleekmiş.

Nasildi yasemin hanim begendinizmi peki...rica etsem ozelden telefon numarasi ile adresini mesaj atabilirmisiniz...cok sevinirim..bende cok gitmek istiyorum duymustum ismini merak ediyorum..

arkadaslar merhaba,
uzun bir aradan sonra tekrar bi foruma gireyim yeni kimler var dedim. Anlaşılan aynı kişilerin ismi dönüp duruyor tekrar tekrar.
Ben yaklaşık 1 senedir fal baktırmıyorum. Koyu bir pınar taraftarıydım ve 3 kere gittim ona, aslında genel anlamda bugüne kadar gittiklerimin en iyisi ama ısrarla dedigi bir sey cıkmadı ona da gitmeyi dusunmuyorum artık. Ya da dedigin cıkmadı diye yuzune vurmak icin gidebilirim bilmiyorum :)
Bi de gecen nuru denedik, aaa bak bildi fln diyorsun bakarken ama fal sonrası konusurken arkadasıma da hemen hemen aynı seyleri dedigini farkettik yazık oldu 25 tlye :)
açıkçası bu cafe falcıları artık fal bakmıyor aynı seyleri her gelene soyluyorlar sanki sırf para koparmak ugruna, ondan cafede baktırmak istemiyorum ben. O acıdan pınar iiydi, özel yerinde kisisel bakıodu yaklaşık 1 saat kadar. Yazılanlardan yasemin cekti dikkatimi, biraz daha acıklar mısınız onu acaba rica etsem ? Gercekten iyi mi, yoksa 5-10 dk fal dinleyip 50 tlyi bayıyor musunuz?

Canım ben 2 hafta kadar önce Dilek'e gittim arkadaşımla ikimiz de çok memnun kaldık tavsiye ederim. Geçmişi şuanı bildi ileriye yönelik söyledikleri de tutarlıydı.

arkadaşlar ben aslında izmirde yaşıyorum..ama eski bir ankaralıyım ve ankaraya en son gittiğimde arkadaşım beni selanik caddesinde mustafa diye birine götürdü.... bu arkadaşa giden var mı dediklerini yaşayan filan... söylediği bazı şeyleri arkadaşımda ben de hemen yaşadık diyebilirm gelecekle ilgili de şeyler söyledi... gidenler varsa nasıl sonuçlar aldıklarını yazabilirler mi lütfen...

arkadaşlar ben aslında izmirde yaşıyorum..ama eski bir ankaralıyım ve ankaraya en son gittiğimde arkadaşım beni selanik caddesinde mustafa diye birine götürdü.... bu arkadaşa giden var mı dediklerini yaşayan filan... söylediği bazı şeyleri arkadaşımda ben de hemen yaşadık diyebilirm gelecekle ilgili de şeyler söyledi... gidenler varsa nasıl sonuçlar aldıklarını yazabilirler mi lütfen...

Ben gittim. Değişik bir falcı. Umut dağıtmıyor millete.
Ama dedikleri çıkmadı. :s Önemli bir olay yaşadım ona gittikten bir süre sonra, onu bilemedi.
Bir de ben gittiğimde akşam vaktiydi. Kafeyi kapatacaklardı neredeyse ve çok yorulmuştu.
Onun da etkisi olabilir. Aşırı müşterisi vardı.

merhaba bahçelide dün bi ryere gittim kale cafemi nedir yoldan geçerken gördüm heryere afişini asmışlar su diye biri vardı fena değil tatlı bir kadın. 10 tl baktı tarotla berabwer 20 tl, tarotu daha iyi sanırım kahveyi motora bağladı hızlı hızlı.. ama yine diyorum 3. caddedeki gülbaşak hanım doğrucu yusuf olanı biteni söylüyor ben memnun kaldım şimdi arkadaşlar diyecekki reklam yapıyorlar vs. diye ama iyiye iyi derim kısaca ben..meraktan girdim kale cafeyede :D

Mrb verzogen sitedeki falla ilgili tecrübelerini her zaman paylaştığın için öncelikle tşk ederim yasemin hanmın telini özelden atabilirsen çok memnun olurum çünkü bir çok falcı denedim ben de hiç birinden de beklentilerim doğrultusunda net cvp alamadım:50:

gülbaşak'tan memnun olanlar kapısını aşındırmaya devam etse de burda 1-2 kullanıcıyı daha ikna ederim çabasıyla zaman kaybetmese hiç. falcılarını bulmuşlar ne güzel, forumca sevinçlerini paylaşıyoruz, Allah artırsın ama o kadının burdaki reklam çalışmaları artık irite edici seviyede, bi elini eteğini çekse keşke - tutmadı işte, daha neyin peşinde? hayır yani kanıp giden birkaç kişi oldu, onlar da geldi görüşlerini pişman olmuş şekilde yazdı. forumda yeni olan arkadaşlar, ya da üye olmadan takip edenler inşallah eski sayfalarda kullanıcıların bu görüşlerini dikkate alırlar. üzülüyorum ben böyle her adı geçen falcıya kanıp gidince, dökülen paralara yazık günah.

neyse gelelim daha biz falcılarını bulamayanlara:) kızlar yasemin hanımı soranlar olmuş, telefonumda bir sıkıntı var numarasını yazamıyorum ama rehberimi geri getirir getirmez yollarım. bir de izmir caddesi sevgi cafe'deki nur mu nuran mı ismini tam hatırlamıyorum ona gittim. ilk izlenimim fena değildi ama 1 aylık tatile çıktı o da, bayramdan sonra burda. bir de sizler için dev bir çalışma daha yapıp eylül'ün numarasını bulmuştum ama telefonumda şuan sorun olduğu için ona da ulaşamıyorum tabi:)
bir de bugün eskişehir'den bir arkadaşım geldi, orda odun pazarında fal bakan kadriye diye bir kadından daha önce bahsetmiştim, eski sayfaları okuyanlar bilir. bir sürü kişiden çok iyi olduğunu duymuştum. arkadaşımla bugün konuşurken 5 sene önce onun da kadriye'ye gittiğini öğrendim. arkadaşım öyle çok fal düşkünü biri değildir ama "bana tutturabilen tek falcıydı, o zamanlar dediklerini dikkate almamıştım da bir bir çıktı" dedi. neyse işte en yakın zamanda kadını arayıp atlayıp gideceğim yanına. görüşlerimi yazarım da gidenler bilenler varsa duyumlarını paylaşsın lütfen. şimdilik benden bu kadar, kendinize dikkat edin reklamcılardan uzak durun.

Merhaba,

Ben de dün Mustafa'ya gittim Selanik caddesinde kendi bürosuna.2.gidişimde beni iş konusunda uyarmıştı,uyarısına aldırmadım.2-3 ay sonra iş akdim feshedilince uyarısını hatırladım ama söylediğinde anlam verememiştim.Arkadaşım da önceden gidip memnun kalmıştı,hadi tekrar gidelim dedik.Arkadaşım odadan çıktığında işyeri ile ilgili yaşadığımız bir olayla alakalı birşeyler söylemiş ve kızın yüzü bembeyaz çıktı.Tarif ettiği kişi sorun yaşadığımız kişi ile aynı.Bu ayın sonuna kadar olacak dediklerini bekleyip görücez.

Mrb Mustafanın çalıştığı cafeyi bilen varsa söylerse sevinirim şimdiden tşk ederim

Back
X