Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim. Son durum nedir yeni bir gözde falcı var mı? Ben de en son yine gül abla, yasemin bi de 3-4 kez baktırdığım bi kadın vardı turuncuya başka birine baktırmak için gittiğime o olmadığı için baktırıyordum istemeyerek. Sonradan baktım ki bilmiş bi şeyler. Gözünde lens olan orta yaşlı siyah kısa saçlı bi bayandı. Sonradan da sırf ona baktırmak için gittim defalarca hiçbirinde yoktu. Tam komedi. Ben tam birini beğeniyorum yok oluyor ya. Yarın da Arzu'ya baktırıcam iftardan sonra şu eski cidanda çalışan. Dışarda bakıyor artık randevuyla beğendiğin kocatepenin üstündeki kafede. Bana bişey bilmiş miydi bilmemiş miydi hiç hatırlamıyorum ama. Yanımda arkadaşım vardı o da hiç düşkün değil öylesine baktırdı. Çoğu söylediği çıktı. Sen deniz kenarında İstanbul'a yakın bi yerde iş alacaksın ondan sonra arkası gelecek iş bağlantın olacak demişti. Arkadaş da yok olamaz ben Ankara dışına iş için hiç çıkmıyorum demişti. Şimdi habire İzmit'e gidip geliyor. Tarihi de tuttu. Bana da kimse bilemiyor ya!
Yarın bi baktırıcam bakalım. İyi çıkarsa yazarım.
Tryamour sen bilirsin daimi üye olarak yeni biri düştü mü