Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala Eylül'e gidemedim. kuzen askere gidiyordu da akrabalar hep bizdeydi.
şimdi yeni gittiler, sanırım haftasonuna kalmam.
bir an önce gitmek istiyorum. en azından taslak çizsin hayatıma da kafam rahatlasın![]()
3. cadde koyu kahvedeki Süheyla hanıma baktırıp, memnun kalan var mı?
3 caddede koyu kahfe diye bir cafeydi. aynı kişidenmi bahsediyoruz bilemiyorum. ama ben memnun kaldım inanın. Umarım sizde kalırsınız
bu süheyla hanım kısa saçlı biraz kilolu bir bayan mı? bir de eylülle kıyaslarsan hangisi daha iyi sence - sen eylüle de baktırmıştın sanırım?
bu süheyla hanım kısa saçlı biraz kilolu bir bayan mı? bir de eylülle kıyaslarsan hangisi daha iyi sence - sen eylüle de baktırmıştın sanırım?
Eylülede kötü diyemem. Ama söylediklerini yaşamam lazım öncelikle. Yanındaki mustafayla çalışması bence ona eksi puan getiriyor. Analizleri onunda doğru. Fakat süheyla hanımın somut tespitleri ve söylemleri hep beni çok etkilemiştir. Bir ara gülbaşağa gitmiştim. Kadın bana öyle şeyler söylemiştiki inanın yürümeye takatım kalmamıştı. Gününü tespit ettiğim ve her türlü ayarlamayı yaptığım bir şey için asla olmaz olamaz olmayacak demişti. Hatta hemen işlem yaptırmam gerektiğini aksi halde herşeyin yok olacağını söylemişti. İnanın o an öldüm sandım.Nefesim kesildi. Sonrasında süheyla hanıma gittim . O da tam tersi ben daha olayı anlatmadan kendisi söyledi. ve süheyla hanımın da dediği gibi o olayı çokta olumlu bir şekilde yaşadım. Sadece bu olaydan dolayı önermiyorum tabi. Bir çok anlamda tespitleri doğru çıkıyor.Süheyla hanım biraz dolgun esmer ve siyah kısa saçlı bir bayan. sanırım saçları hafif kıvırcık gibi. Tercih sizin tabi.
Gitmek istersen sana eşlik edebilirim. Sakıncası yoksa tabi.Burada fazla konuşulmuyor.
sağol canım, süheyla yerine eylül'e gideceğim sanırım ama gelmek istersen beraber gidebiliriz.
tamam gelirim tabi. Saatler uygun olursa tabi