- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
mesaj hakkım yok arkadaşlar. bana msj atarsanız cevap yazabiliyorum. numarası var veririm.
Mail adresimi yolladım özelden. Bekliyorum cevabı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj hakkım yok arkadaşlar. bana msj atarsanız cevap yazabiliyorum. numarası var veririm.
ben süheyla hanıma tanınan bir sanatçı bayanın yönlendirmesi üzerine gitmiştim. En az ayda birde gidiyorum. İlk gittigimde benim bile kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Söylediği şeylere açıkcası pek ihtimal vermemiştim o zamanlar. Sonrasında yaşantımdaki o değişimler kadının hiçte boş olmadığını göstermişti bana. Mevcut durumu biliyor.35 tl ye bayağı kapsamlı (el çizgisi,tarot kahve ve durumunuza göre iskambil kağıdıyla dedikodu falı)ve uzun bakıyor yaklaşık 40-45 dk. Yakın geleceğe dair benim için önemli olan bir çok şeyi yaşadım.Ben memnunum. Fakat reklam yapıyorum fikrinin oluşmaması için bir şeyde diyemiyorum. İnsanların duygularından faydalanıp reklam yapıyorsam Allah dahada kötü şeyler yaşatsın bana. Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum.Orada özellikle kendisine gelen bir doktorun söylemlerine bizzat kulak misafiri oldum. Sanırım giden bir çok kişi memnun.Öyle ticari davranan polyanacılık yapan bir yapısıda yok. Ama yinede kimsenin vebalini almak istemem.Ben çok istismar edildim çok sıkıntı çektim.Kimsenin üzülmesini istemem kesinlikle.Frekans meselesi birazda. Karar sizin. Ama giderseniz dedikodu falına bakmasını mutlaka isteyin. Herşey umarım gönlünüzce olur
ben eylül ablaya 1,5 senedir gidiyorum. zamanında olmaz dediğim şeyleri yaşadım. Zamanlarda gecikme olsa da aaa o demişti demek güzel oluyor:) bir konu hakkında üstüne basa basa bu böyle olacak diyor ve inşallah dediği çıkar :)
Bende dün gittim, iskambil kağıtlarıyla fal bakmadı bana, bende bilmediğim için istemedim. Bir daha gidersem isterim dedikodu falını. Dediğiniz gibi baya uzunca kapsamlı baktı. El falı ilk defa baktırdım ve isabetli tespitleri oldu. Küçük ama beni çok etkileyende bir tespiti oldu. Çok umutsuz gördüğüm bir durum için çok olumlu konuştu. Bekleyelip görelim bakalım. Çok teşekkürler. Sizinde gönlünüze göre olsun herşey.[/QU
Allah hepimizin gönlüne göre versin. İnanın falcı adı altındaki kişilere döktüğümüz paralar için çok üzülüyorum. Ben dibe vurduğum bir anda tanıdım süheyla hanımı. bazı gerçekleri ondan duymak canımı çok acıttı. Tabiki söylediği iyi şeyler en azından umudumu köreltmedi. ve ben onun dediği bir çok iyi şeyide yaşadım. Emin olmadığım bir kişi için asla ışık olup kimsenin vebalini almam zaten. Ama gittiğinizde iskambil kağıdıyla dedikodu falına bakmasını isteyin bence. Çünkü anladığım kadarıyla pek bakmıyor ona. ben çok beğeniyorum o falını.
Umut tükendiğini zannettiğimiz o anda bile hep vardır. Umudunuzu kaybetmemeniz dileğiyle...
gönderdim telefon numarasını vermiş olduğun mail adresine
tryamour lütfen yasemin hanımınn numarasını gönderirmisin? ankara dışındayımm bayramdan sonra bikaç günlüğüne gelicemm ve yasemin hanıma gitmek istiyorum. Yoksa çat kapı yapıcam kadına tabi evi değiştirmediyse. birebir yaşadım kadının dediklerini....
yasemin hanımın telefonu bende var.Aradım kendisini yarın ankaraya geliyor. bayramda fal bakacakmış. Fakat numarasını size nasıl ulaştırırım bilmiyorum.
özel mesaj hakkım yok maleseffzaten yeni üye oldum özel msj içn 100 msj atmam gerekiomş
benimde yok ne yapabiliriz bilmiyorum
aynen bende bilmiorumm başka yolu yok gibi![]()
aynen bende bilmiorumm başka yolu yok gibi![]()
üzgünüm. umarım bir yol gösteren olur bize