• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

slm,
yasemin hanımın tlf.nuna ulaşabilirsek olabilir neden olmasın. malesef kaç gündür ne yasemin ne de süreyya hanımın
tlf. yada adresini veren olmadı. umarım bilen biri biran önce çıkarda gideriz Acil gitmem lazım

merhabalar

yasemin hanımın telefonunu buradan veremiyorum maalesef. süreyya hanım bahçeli 3.caddede koyu kahve adlı cafede bakıyor. internetten sanırım bulabilirsiniz.

meraba arkadaşlar ben çok kısa süre önce süreyaya gittim tek kelimeyle berbattı.işin özü para tuzağıydı
yasemini çok merak ediyorum lütfen bana telini verirmisiniz

İsteyenlere yaseminin numarasını attım.

yaaa bana da yolla yasemini. ayrıca ben yarın için fikriyeye randevu aldım sizce nasıl?
bi tanıdığım gitmiş ona söyledikleri tutmuş hatta 2 .kez gittiğindede tutarlıymış aynı şeyleri söylemiş.
bende kaç gündür yasemin yada süreyya hanımın no. sunu bekledim cevap gelmeyince fikriyeye aldım.
sizce hangisi iyi.bana geçmiş lazım gelecek çok önemli degil. lütfen acillll

yaaa bana da yolla yasemini. ayrıca ben yarın için fikriyeye randevu aldım sizce nasıl?
bi tanıdığım gitmiş ona söyledikleri tutmuş hatta 2 .kez gittiğindede tutarlıymış aynı şeyleri söylemiş.
bende kaç gündür yasemin yada süreyya hanımın no. sunu bekledim cevap gelmeyince fikriyeye aldım.
sizce hangisi iyi.bana geçmiş lazım gelecek çok önemli degil. lütfen acillll

Berbat bence fikriye ve mihriye. Bana hiç tutturamadı. Sevgilin olacak dedi. Eski sevgilinle asla görüşmeyeceksin dedi falan ...
O dönem sevgilim olmadı. Eski sevgilimle görüştüm ama. Her şey istediğim gibi oldu. O ise eskiyi boşver , ondan hayır yok demişti.
Tamamıyla palavra. Uzata uzata bi sürü şey söylüyor ama fos.

Bende her duyduğuma atlıyorum, Yasemin hanımada gitsem mi gitmesem mi karar veremedim. Neyse biraz zaman geçsin sonra düşünürüm olmazsa.

Berbat bence fikriye ve mihriye. Bana hiç tutturamadı. Sevgilin olacak dedi. Eski sevgilinle asla görüşmeyeceksin dedi falan ...
O dönem sevgilim olmadı. Eski sevgilimle görüştüm ama. Her şey istediğim gibi oldu. O ise eskiyi boşver , ondan hayır yok demişti.
Tamamıyla palavra. Uzata uzata bi sürü şey söylüyor ama fos.

sizin gidipte memnun kaldıgınız biri varmı.ben ilk kez gidicem boşa para kaptırmakta istemiyorum.:)

Back
X