Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin gidipte memnun kaldıgınız biri varmı.ben ilk kez gidicem boşa para kaptırmakta istemiyorum.:)
Süheylaya ben şehirdışında olduğumdan gidemedim ancak samimi 2 arkadaşım gitmiş. dediklerine göre evet tutturduğu şeyler olmuş ama aman aman bakmamış.. 10 ar dakika bakmış zaten. Fal frekans işi gerçi ama ben 10 dakikalık fal için değmeyeceğini düşündüm. Yasemin Hanıma gitmek istiyorum ancak o da evde bakacağı için tedirginim şahsen. Tabi sizin tercihiniz.. Süheyla hanım size daha iyi bakabilir bilemiyorum.kızlar yorumlarınızı okuduğum kadarıyla birde bu 2 falcı çıktı bunuda deniyelim ama önceden gidipte söledikleri tutan hangisidir hangisini tavsiye edersiniz gitmeye değer mi? aza parada istemiyorlar hani sokağa atacak paramız yok vallalütfen deneyimlerinizi yazınız.
Süheylaya ben şehirdışında olduğumdan gidemedim ancak samimi 2 arkadaşım gitmiş. dediklerine göre evet tutturduğu şeyler olmuş ama aman aman bakmamış.. 10 ar dakika bakmış zaten. Fal frekans işi gerçi ama ben 10 dakikalık fal için değmeyeceğini düşündüm. Yasemin Hanıma gitmek istiyorum ancak o da evde bakacağı için tedirginim şahsen. Tabi sizin tercihiniz.. Süheyla hanım size daha iyi bakabilir bilemiyorum.
Buraya yazan arkadaşlar süreyya hanımın uzun baktığını söylediler. benim giden arkadaşlara da 10dk bakmış belki günü değildi belki frekans tutmadı bilemiyorum. dediğim gibi ben gitmedim duyduğumu söyledimYasemin hanıma da belki giderim bilemiyorum gerçi o da hiçyerinde olmuyor sanırım herkes sürekli şehir dışında diyor
![]()
kızlar yorumlarınızı okuduğum kadarıyla birde bu 2 falcı çıktı bunuda deniyelim ama önceden gidipte söledikleri tutan hangisidir hangisini tavsiye edersiniz gitmeye değer mi? aza parada istemiyorlar hani sokağa atacak paramız yok vallalütfen deneyimlerinizi yazınız.
Selam kizlar,
Ben falciya merakliyimdir, o yuzden deneyimlerimi yazayim dedim. Gittigim tum falcilar nasilsa hayatimdaki donum noktalarini tutturdu (yurtdisi okul isim vardi, hepsi yurtdisina gideceksin dediler oldu :) Agizbirligi etmisler gibi yabanci birine asik olup evleniceksin dediler, umarim bu da tutar :) ) Birine asik oldum, o yuzden bolca falciya gittim ama adamin bana gelmeyecegini artik iyice anladim , o yuzden soylece ozet geceyim:
Ortakoy Yildiz : Bana olumsuz bir havasi var gibi geldi ama yakin tarihi super tutturdu. Yurtdisi isim o zaman zora girmisti, hem zora girdigini bildi hem de umut kesme olacak dedi. Asik oldugum adamin kisiligini de gayet iyi bildi, polyannalik yapmak yerine bu adam sana karsi bir sey hissetmiyor diye acik acik soyledi. Gittigim yerde yabanci birine asik olup evlenecegimi soyledi insallah olur :)) Memnun kaldim, soyledikleri teker teker tuttu, bir daha gidebilirim. Yildiz hanim sadece evleneceginiz erkegi dikkate alir, gerisi hakkinda olmaz der ve ustunde durmaz. 2 arkadasim da onun soyledigi kisilerle evlendiler, onun soyledigi yere yerlestiler.
YKM nin arkasindaki Nur: Pozitif sevimli bir bayan, pozitif enerji saciyor. O da bu adam olmayacak senden hoslanmiyor dedi , o da yabanci biriyle evleniceksin dedi. Yurtdisi isine o da olumlu demisti. Ufak tefek bir seyler daha soylemisti ama cikip cikmadiklarini hatirlamiyorum.
Rukiye: Cok kisa bakiyor, yakin gelecege bakiyor ama kardesime de bana da soyledikleri cikmistir. O da yurtdisi olacak dedi, o da bu adam 5 para etmez dedi. Ankara'daki en iyi falcilardan biridir.
D'angelo cafe Bahar: Bu adam sana cikma teklif edecek demisti, tutturamadi. Diger soylediklerini pek hatirlamiyorum.
Bahceli 7.deki medyum Su: Bu hanima 2 kere gittim. 1.cisinde sen bu adamla evleneceksin demisti. Daha sonra arada bu adam yurtdisina gidecegimi ogrendi. 2. gidisimde bu adam gelecegini engellemek istemiyor o yuzden senden uzak duruyor dedi. Sonra baska biriyle evleniceksin dedi. Tarotu iyiydi derim.
Eylul : Eylule ben 2 yil once gitmistim. Bu adama asik olacagimi, onun da bana cikma teklif edecegini soylemisti, bir tek bunu tutturmadi. Yurtdisini o da bilmisti.
Sakarya ankara cafe nurcan: Suya bakiyor ve bayagi musterisi vardi. Bana hem terapi gibi geldi, hem de yakin gelecegi super biliyor. Bu adam hakkinda hep senden hoslaniyor ama is ve saglik problemleri var dedi. Problemleri tutturdu ama hoslanmayi tutturamadi derim. Pekcok sey biliyor ama anakonuyu maalesef tutturamadi![]()
Yurtdisini nerdeyse hepsi tutturdu, ama bu adam konusunda hepsi her gittigimde farkli bir seyler soyledi. Ya tutturamayip salladilar, ya da adam
degisken bir tip oldugu icin fal da zamanla degisti :) Simdi listemde 4 kisi var onlardan birine gitmek istiyorum , Dikmen'deki Yasemin Hanim, Selanik cad. de burosu olan Mustafa Bey, bahcelideki Suheyla . Bir de bir arkadasim ehli keyf cafedeki birinden bahsetti, 3 gun once gitmis onun adi da mustafaymis ve super biliyor dedi , selanikteki mustafa beyle ayni midir acaba? Gay gibi , kibar gibiydi dedi. Benden bu kadar:)) Son olarak Yasemin hanimin numarasini tryamour dan veya olan baska birinden rica edebilir miyim? Gidince yeni yorumlarimla devam ederim:)
Yıldız'la ilgili yazdıklarını okuyunca ona gidesim geldi. Bana dediği bi tane şey dışında hiçbir şey olmadı. O olan şeyde direkt isim vermişti ama. İnanılmazdı. Varolan durumu da çok yanlış değerlendirmişti. O zamanlar hoşlandığım insanı çok yanlış anlatmıştı.
Ama bi kez kötü baktı diye hep kötü bakacak diye bi şey yok. Bir daha deneyeceğim sanırım onu.
Benim gittiğim Mustafa da gay, kibar bir adamdı. Ehlikeyf'te çalışıyordu. Demek ki selanikteki mustafa o değil... Ama bize bu mustafa Turuncu kafeye geçeceğini söylemişti. :s Ehlikeyf'e geri mi döndü acaba ... Gerçi ben ona bi daha gitmem hiç beğenmedim çünkü.