• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

gerek bu topicte gerekse istanbuldaki falcılar topiğinde hakkında yazılan tüm olumlu ve olumsuz yorumları göz önünde bulundurup gözümü karartarak Mercan Sayhan'a tel.de fal baktırdım. yaklaşık 1 saat konuştuk, ben yeterli bulmasaydım daha da konuşurduk sanırım. tüm sorularıma cevap aldığım için soracak birşey de kalmamıştı zaten. bir tek fire verdi diyemem, hem geçmişi hem bugünü tüm ayrıntıları ile bildi, hatta benden başka kimsenin bilmediklerini bile. bu yüzden çok memnun kaldım, ancak geleceğe dair söylediklerini zaman gösterecek, çıkarsa da yazacağım yine. eğer şu an neler olup bitiyor bilmek isteyenlerdenseniz deneyin derim, gelecek için ise henüz birşey söylemek mümkün değil. daha önce baktırıp söylediği şeyler çıkan ya da çıkmayan varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar, benim açımdan da umut etmek ya da etmemek açısından bir fikir olur.

gerek bu topicte gerekse istanbuldaki falcılar topiğinde hakkında yazılan tüm olumlu ve olumsuz yorumları göz önünde bulundurup gözümü karartarak Mercan Sayhan'a tel.de fal baktırdım. yaklaşık 1 saat konuştuk, ben yeterli bulmasaydım daha da konuşurduk sanırım. tüm sorularıma cevap aldığım için soracak birşey de kalmamıştı zaten. bir tek fire verdi diyemem, hem geçmişi hem bugünü tüm ayrıntıları ile bildi, hatta benden başka kimsenin bilmediklerini bile. bu yüzden çok memnun kaldım, ancak geleceğe dair söylediklerini zaman gösterecek, çıkarsa da yazacağım yine. eğer şu an neler olup bitiyor bilmek isteyenlerdenseniz deneyin derim, gelecek için ise henüz birşey söylemek mümkün değil. daha önce baktırıp söylediği şeyler çıkan ya da çıkmayan varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar, benim açımdan da umut etmek ya da etmemek açısından bir fikir olur.

Merhaba,
Ben bir buçuk sene kadar önce baktırmıştım Mercan Sayhan'a. Anı büyük ölçüde bildi ama gelecekle ilgili söylediği tek birşey bile çıkmadı maalesef.
Ama bu iş herkesin dediği gibi frekans meselesi bence de. Olumlu düşün olumlu olsun :)

tabiki söylerim kadının adı marziye. ama adresini bilmiyorum merkezde tlf nosunu da buraya yazmıyım yasak bildiğim kadarıyla özelden msj hakkım var mı bilmiyorum ama denerim. bu arada kadın kahve değil iskambil falı bakıyor

Merhaba heidi18. Foruma yeni üye oldum. Üye olmadan önce senin falcı marziyeyle ilgili yazını okudum. İnan ki böle bir falcıya çok ihtiyacım var. Netten hemen yıldız hamamı ve yıldız hamamına yakın olan dükkanları buldum telefonla aradım falcı marziyenin telefronuna ulaşmak için ama nafile hiçbiri yardımcı olmadı. İnan ki son 8 yıldır çekmediğim sıkıntı kalmadı. Eğer falcının telefon numarası varsa bana yazarsan çok memnun olurum canım.Şimdiden teşekkürler... (Özelden mesaj gönderme hakkım olmadığı için açıktan yazıyorum.)

Merhaba,
Karamel Cafe'deki Leyla'ya gittim. Kahve falı baktırdım. 5-10-15 liraymış uzunluğuna göre. Ben ilk defa gittiğimden bilemedim. Orta karar olsun diye 10 liralık baktırdım. Biraz kısaydı. Hep böyle mi bakıyor bilmiyorum tabi. Mevcut durum için çok fazla birşey söylemedi. Gelecek için söyledikleri de çok klasik yani herkesin duymak isteyeceği şeylerdi. Ama olabilr tabi. Bekleyip görmek gerekiyor. Söylediklerin çoğunluğu için yılbaşına kadar süre verdi. Hatta bir tanesinin eylül sonuna kadar olması gerekiyor. Gerçekleşirse yazarım.

Merhaba,
Ben bir buçuk sene kadar önce baktırmıştım Mercan Sayhan'a. Anı büyük ölçüde bildi ama gelecekle ilgili söylediği tek birşey bile çıkmadı maalesef.
Ama bu iş herkesin dediği gibi frekans meselesi bence de. Olumlu düşün olumlu olsun :)

yorum için teşekkür ederim, evet tamamen frekans, bende ıskaladığı bişey olmadı bugün ve geçmiş için hem de çok ince detaylara kadar. gelecek için de neden çıkmadı diye kimseden hesap soramayız ne yazık ki, sonuçta gaybı yalnız allah bilir, onlar ancak tahmin yürütür ya da hissedebilir.

Kızlar ben dün Süheyla'ya gittim. İzlenimlerim şöyle :
1. Bence el falında gayet başarılı. Ne kadar yaşayacağımı söyledi, küçükken bir badire atlatmıştım onu da söyledi. El alınyazısıdır ama tarot ve kahve falı değişir dedi. Ben el falını çok beğendim.
2. Anı iyi bildi. Yakında yurtdışına taşınacağımı ve ordaki yeni evimi bildi. Şu an kalbimdekini (adam olmadığını) ve eski sevgilimi bildi. Eğitim durumumu ve mesleğimi bildi.
3. Gelecek ne kadar tutar bilemem. Bana taşındığım yerde 2 farklı kısmet varmış ben birini seçip onunla evlenicekmişim?!!! Bana hiç inandırıcı gelmedi, burdaki aşk hayatım hep çok kötüydü bir anda kısmetim açılmaz herhalde. Neyse bakalım yabancı biriyle evleniceksin dedi 2 ay içinde tanışcaksın dedi olursa yazarım :)
4. Bence ahım şahım değil averaj bir faldı ve ağzı iyi laf yapıyor. Bir Yıldız bir Rukiye değildi. Aşk hayatım için söyledikleri tutarsa madalya takarım ama :)

Yapmayın arkadaşlar, Allah rızası için yapmayın..Fal haramdır, bakan da baktıran da cehennemliktir.. Allahtan başka kimse geleceği bilemez.. Geçmişi cinlerle münasebeti olan insanlar bilir çünkü cinler çok uzun süre yaşar ve geçmişte yolculuk yaparlar... Allah için yapmayın.. Faldan bahsediyorsunuz, Allah'a hesabını nasıl vereceksiniz??? Yapmayın... Çok büyük günah, paranızla günaha girmeyin, sizi cehenneme sürükleyenlerden uzak durun.... Allah sizi şaşırtmasın....

Taynattaki Meryem'e ben de gitmiştim ve bayağı memnun kalmıştım. Geleckle ilgili bazı yorumları gerçekten çok isabetliydi. Bana %80 tutturmuştu.

Ben de bugün tatnattaki Meryem'e gittim cogu şeyi tutturdu gelecekle ilgili dediği tutar mı?? Genel olarak memnun kaldım nokta atışları vardı ama bazı sorularım havada kaldı. Meryem in dedikleri cikar mı kızlar ???

sizin bahsettiğiniz süheyla başkası sanırım. Çünkü bana birkeresinde fal baktığında benim birine işlem yaptırttığımı söylemişti. Tepkisini hatırlıyorumda inanın çok kızmıştı. Bu tip şeylere çok karşı bir insan. Denize düşen yılana sarılır misali o zaman gerçektende yaptırmıştım ama hiç bir şey değişmediği gibi daha çok kaos yaşamıştım.

Bu arada süheyla hanım iş konusunda bize bir ihale alacağımızı söylemişti. 2 gün önce ihale başkasına verildi biz çok üzülmüştük ama bugün ihaleyi alan kişiler şartları yerine getiremediğinden devre dışı bırakıldığı ve bizim ihaleyi aldığımızı haberini verdiler. Hem şaşkın hemde mutlu olduk tabi. Benim süheyla hanıma gitmekteki amacım iş değil tabi ama bu ayrıntıyı bilmesi söylediği diğer şeyler için umut oldu bana. İnşallah dediği gibi

Bahçelievlerde iki tane süheyla var biri paragöz bahsedilen falcı tutturabildiğine fiyat biçiyor benden de 1 ay önce 500 tl talep etmişti yanımdaki arkadaşımdan da tılsımlı tesbih sevdiğine ver diye 1000tl talep etti ondan uzak durun
Diğer süheyla ise koyu kahve cafede çok tatlı bayan pozitif birisi...Kısa zamandaki söylediklerini yaşadım umarım geleeck için söylediği güzel şeylerde olur
Karışıklık olmasın diye söylüyorum hepimiz maddi-manevi durumumuzu ortaya koyup gidiyoruz emeğe ve şahsiyetimize saygılı olunmasını talep ediyoruz sahtekarlardan

slm arkadaşlar, bende bu aralar fal bakan birini arıyorum ama benim gelecekle ilgili birşeyler söylemesi gibi beklentim yok.
ben bazı sorularıma geçmiş ve şu anla ilgili yanıt alabilmek istiyorum.yasemin veye süheyla hanım hangisi iyi ve
bana tlf.larını verebilirmisiniz ayrıca ücretleri nedir bilgi verirseniz sevinirim. şu sıralar ACİLL ihtiyacım var LÜTFEN.
bir arkadaşım polatlıda birini tavsiye etmişti , ismi Emine ,giden varmı. İYİGECELER

merhabalar,size merakınızın çok ötesinde kapıları açacagına inandığım bir isim vermek isterim,ben nermin hnmla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım,özel ailevi bir problemin kaynağıyla ilgili yaşadığım sorunları bana satır satır sebepleri ve şahıslarıyla döktü aynı zamanda isim analizide yapıyor,müthiş pozitif bir bayan,size sorduğunuzdan ve ihtiyacınız olan bilgilerden çok fazlasını veriyor,donanımı müthiş terapist gibi,gittiğinizde bunu abartmadığımı anlazacaksınıy,5-6arkadaşımıda tavsiyeyle ona aynı bayana yönlendirdim,hepsi çok memnun kaldı,arzu edene özelden bilgilerini veririm ankara bahçelievlerde nezih birmekanda,aynı mekanda iki bayan fal bakıyor,süheyla hnm diğeri anlatıldığı gibi olmadığını gien arkadaşlarımdan biliyorum,3kardeş gibi görüorum diye başladığı cümleye müşteriden hayır cevabını alınca ha zaten bende gibi demiştim diyerek yuvarlıyormuş,ve çoğunlukla aynı şeyleri tekrar ediyormuş,bence gidip ayrımını kendiniz yapın,,umarım size faydası olur..

arkadaşlar ben de bir zamanlar bu tip hatalar yapan biri olarak sakın sağlık konusunda denenlere inanmayın. tıp sektöründe bile %100 lük bir garanti ile hiçbir zaman size sonuç söyleyemiyorlar ki -okadar ilerlemiş alet ve tetkiklere rağmen- bir falcının dedikleriyle moralinizi bozacaksınız. sadece aklınızdan ben kanser miyim diye geçirirseniz fal bakan bunu telepatik hissedip size yansıtır o kadar. haa kötü niyetlilerle ne olur zaten yukarda arkadaşlar yazmış.

ben en son ocak ayında kist aldırdım. yumurtalıklarımdan. ca kanser tümör değerlerim tavan yapmıştı. tomografiye bile soktular acaba başka birşeyler daha var mı diye. hastaneye yattığımda psikolog durumumu kontrol etti moralim nasıl diye. ameliyattan önce doktorum bundan sonra hayatta ne yapacağımı falan soruyordu durumumu o kadar ümitsiz görüyordu yani.

ama çoook şükür ki her şey temiz çıktı. benim sahip olduğum kist tümör değerlerini yükseltebiliyormuş. sanırım daha önce patlamış ya da karna yayılmış o yüzden sapıtmış değerler. o yüzden bol bol dua edin. vücut sağlık o kadar mükemmel ki hemen paniğe kapılmayın derim.

fala ben geleceği bilmek için değil daha çok fikir yürütmek farklı bir bakış açısı kazanmak için baktırıyorum. arada devamlı kafamın uyuştuğu ve kaliteli birine gitmeyi tercih ediyorum. umarım herkesin dileği gerçekleşir...

öncelikle çok geçmiş olsun,umarım birdaha benzer sıkıntıları yaşamazsınız,,ben nermin hanıma gidiyorum fala aynen sizin anlattığınız gibi bakıyor olaya,duru görüsüyle yaklaşıp hayata nasıl bakmamız gerektiğini,biliçsel boyutta ,siprituel anlamda neler yapabileceğimizin kapılarını açıyor,buradan yapmak istediğim hepimizin ihtayacı olan hayatsal ve geniş bilgilerin kapısını açıyor olduğunu bildirmek,ben ve arkadaşlarım bu anlamda kendimizi çok şanslı hissedioruz,seliiin bebeğiiim iyiki tavsiye etmişsin,eğer nermin hanımla tanışmasaydım belki hala yanlış insanı beklior olacaktım dediği tarihte tanıştığım insanla evlenmiş olmayacaktım söylediklerini duymasaydım,geçmiş gelecek karmasının en ii deneyimleyenlerdenim,sizede tavsiye ederimhem bir dostiarkadaş,hem terapis,hem kafa dengi,hem pozitif hem hayat dolu,hem fal bakan birii daha ne olsun:))emeeel şaşırtıcı fal deneyimini lütfen en kısa sürede burada paylaş sevgiyle kalın

Arkadaşlar yıllardır ankarada gitmediğim falcı kalmadı neredeyse.Dikmendeki yasemin hanım hariç.Telefonuna nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.Biri bana bu konuda yardım edebilirse çok sevinirim.Çünkü birkaç gün evvel gittiğim ebru hanım beni psikolojikmen resmen çökertti.Eğer son olarak yasemin hanımdan da aynı şeyleri duyarsam fal olayını tarihin tozlu sayfalarına gömücem.lütfen sesimi duyan biri bana msj atsın

bence fal olayını tarihe gömmeden size tavsiye ettiğim isme ulaşın,bahçelievlerde nermin hanım arzu edenlere telefon numarasını verebilirim,pişman olmayacaksınıy,kendim ve arkadaşlarımdan biliyorum,genelde iki kişiyi arkadaş dahi olsa,yanyana oturtup fal bakmıyor,çok ısrar edip özelinin sorun olmadığını söylezenler dışında,bukadar emin bukadar saygılı size,bu çok önemli..bence bu tavsiyeye kulak verin,bu hayatta herşey birer vesile,ben bu sayfaya tesadüfen uye oldum konuları tararken yorumlara takıldı gözüm,anladımki sebepsiy deil birçok şey,ısrarım ve tavsiyem neden,bir-evet memnum kaldım iki-kafası aklı berraklaşmış,durulaşmış beyinlere ihtiyacımız var,pozitif düşünen pozitif yasayan,bu enerji nekadar artarsa hepimiz huyura okadar yakın dururuy ve bu çok önemli..saygı ve sevgilerimle.umarım istediğiniz bilgiyi veremesemde yönlendirmeme kayıtsız kalmazsınız.

kızlar öncelikle merhaba uzun zamandır takip ederim burayı yeni üye oldum çok da faydalı bilgilere ulaştım herzaman o yüzden hepinize teşekkürler.
Şimdi gene bir fal merakım geldi ankarada ki çoğu falcıya gittim bilirim sonuç? hepsi gibi bugün gelecek tamam gerisi yok. şimdi eylül ve yıldızı merak ettim ancak cafelerin telf numaralarına ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek ve önerecek kimse var mı? buradan çiğdemi övmüşlerdi demirtepeye doğru yeri kahve de tarotta baktırdık 3 ay önce 3 kız ne tarihi ne olayları üçümüzde de tutmadı. Dilça kafe de sarışın renkli gözlü duygu ya bi ara çok gittim defalarca baktırdım demesine göre bu sene sonu evleniyorum bekleyip göreceğiz hiç sanmıyorum defalarca gitmemin sebebi duyguyla elektiriğimizin tutması ve ona paraya kıyıp 50tl ye su falı baktırdım işte o süperdi erkek arkadaşımın şu an nerede olduğunu attığı mesajları başbaşayken söylediği cümleleri kelimesi kelimesine söyledi. artık herşeyimi o kadar çok biliyor ki gitmek istemiyorum. Üst katta kapalı hn figen var şimdi açıldı kızıl saçlı o da kelimesi kelimesine duygunun söylediklerini söyledi. Konur 2 deki rukiye isim de süper herşeyi çatır çatır söylüyor fincana dahi bakmıyor. ama gelecekle ilgili birşey söylemiyor ve sorunca o toplara girmem diyor. geleceğe dair iş değiştireceksin 1-2 aya kadar dedi olmadı. oda sene sonuna doğru evleneceğimi söyledi yoo düşünmüyorum diye sıkıştırınca o zaman başka biri var dedi ama direk isim vermesi olayları söylemesi gayet iyiydi. bahçeli 3. cad terapi cafe deki kadın 30tl ye bakıyor tam dolandırıcı. Şimdiye dair herşeyi tek bilen gay olan deniz oldu. o da bahçelide serdeniz i açtı yakala ki yakalayabilirsen cafe de doğru dürüst bakmıyor randevu alıp evine gitmek lazım o da sahneye de çıktığı için biraz zor. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yıldız? Eylül? Berrin? ne dersiniz? ve tabi adresleri var ama google dan telf bilgilerine ulaşamadım :(

kızlar öncelikle merhaba uzun zamandır takip ederim burayı yeni üye oldum çok da faydalı bilgilere ulaştım herzaman o yüzden hepinize teşekkürler.
Şimdi gene bir fal merakım geldi ankarada ki çoğu falcıya gittim bilirim sonuç? hepsi gibi bugün gelecek tamam gerisi yok. şimdi eylül ve yıldızı merak ettim ancak cafelerin telf numaralarına ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek ve önerecek kimse var mı? buradan çiğdemi övmüşlerdi demirtepeye doğru yeri kahve de tarotta baktırdık 3 ay önce 3 kız ne tarihi ne olayları üçümüzde de tutmadı. Dilça kafe de sarışın renkli gözlü duygu ya bi ara çok gittim defalarca baktırdım demesine göre bu sene sonu evleniyorum bekleyip göreceğiz hiç sanmıyorum defalarca gitmemin sebebi duyguyla elektiriğimizin tutması ve ona paraya kıyıp 50tl ye su falı baktırdım işte o süperdi erkek arkadaşımın şu an nerede olduğunu attığı mesajları başbaşayken söylediği cümleleri kelimesi kelimesine söyledi. artık herşeyimi o kadar çok biliyor ki gitmek istemiyorum. Üst katta kapalı hn figen var şimdi açıldı kızıl saçlı o da kelimesi kelimesine duygunun söylediklerini söyledi. Konur 2 deki rukiye isim de süper herşeyi çatır çatır söylüyor fincana dahi bakmıyor. ama gelecekle ilgili birşey söylemiyor ve sorunca o toplara girmem diyor. geleceğe dair iş değiştireceksin 1-2 aya kadar dedi olmadı. oda sene sonuna doğru evleneceğimi söyledi yoo düşünmüyorum diye sıkıştırınca o zaman başka biri var dedi ama direk isim vermesi olayları söylemesi gayet iyiydi. bahçeli 3. cad terapi cafe deki kadın 30tl ye bakıyor tam dolandırıcı. Şimdiye dair herşeyi tek bilen gay olan deniz oldu. o da bahçelide serdeniz i açtı yakala ki yakalayabilirsen cafe de doğru dürüst bakmıyor randevu alıp evine gitmek lazım o da sahneye de çıktığı için biraz zor. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yıldız? Eylül? Berrin? ne dersiniz? ve tabi adresleri var ama google dan telf bilgilerine ulaşamadım :(

Şekerim, Yıldız'ın mekan burası bence randevu al bazen çok kalabalık olabiliyor. Ortaköy Cafe Ankara Çankaya - Pizza & Burger & Fastfood - Yemek Mekanları Rehberi Bende numaraı var ama özel mesaj hakkım olmadığı için atamadım. Eylül Sakarya'da bebe cafede bakıyor demişlerdi en son ama bende de numarası yok, olan varsa bana da verse güzel olur. :) Bu aralar bir Mustafa var bayağı popular tavsiye edeni çok ona da bak derim.

Ben de bugün tatnattaki Meryem'e gittim cogu şeyi tutturdu gelecekle ilgili dediği tutar mı?? Genel olarak memnun kaldım nokta atışları vardı ama bazı sorularım havada kaldı. Meryem in dedikleri cikar mı kızlar ???

Ben gideli çok oldu o yüzden neleri tutturdu hatırlayamadım ama o da yurtdışı işin var demişti ve tuttu,bunu hatırlıyorum. Bence çıkabilir, pozitif düşün ve pozitif davran.

Ben Mercan Sayhanı İstanbuldaki falcılarda görmüştüm , çok gidesim gelmişti :) Herkes çok övmüş, ben de telefondz baktırmayı düşünüyorum , söyledikleri çıkarsa yorumlarını bekleriz )

Back
X