son gıttıgım kısılerı yazıyım barı bende...
angelo kafedekı bahar:burdakı cogu kısı begenmemıs ancak bana baktıgı fal kotu degıldı bıcok durumu bıldı ancak bıdahakı gıttıgımde orada yoktu:44::44

zaten nereye elimi atsam orayı kurutuyorum)
angelo kafenın yanında my dıye bı kafe var ordakı bey:arkadasıma baya ıyı baktı hatta sehırlere kadar soyledı ancak benımkı fıyaskoydu
sıhhıyede bı kafe:bı bayana baktırdım fena degıldı ancak waaooooowww da dedırtmedı bana
karamel kafe fatoş:aslında fena degıldı ama dedıklerının cıkıp cıkmayacagını gorucez
uffffff benım ıcın aslında en ıyı falcı cıgdemdı neredeyse bır sene olucak ben ona fal baktıralı soyledıklerının cogu cıktı hatta bı durumun daha onun soyledıgı gıbı oldugunu dun ogrendım ama oda gıttı malesefkı ankaradan son zamanlarda yasemın ve suheyladan cok bahsedılmıs gıtsemmı gıtmesemmı bılemıyorum ya ben boyle pahalıya bakılan fallardan cokta bıktım artık pahalı olunca beklentıde yuksek oluyo sonra beklentı karsılanmayıncada oooyyyle kalıyoruz ortada son ufak bır soru soruyu karamel kafedekı zeynebe gıden varmmıııı varsa dusuncelerını burdan paylasırsa cok memnun olurummmm