• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Aaaa verzonun bilmediği ,gitmediği biri varmışş gözlerime inanamıyorummmm:27:

ben fal işini baya azalttım gibi ya, en son bayramdan önce süheyla'ya gitmiştim. şimdi falı bırakanlar gibi çıkıp buraya "mutluyum, huzurluyum:)" filan yazmayacağım ama falcılardan çok soğudum ya 1 tanesinin bile dediği gibi gelişmedi hiçbir şey.
2008'de birsen'i keşfetmiştim, ne dese tutuyordu. kadına ayda bir gidiyordum ve söylediklerini yaşıyordum. sonra ben çok sık gitmeye başladım o da bozdu zaten. bulamadım gitti 1 tane daha öyle birini.

Son düzenleme:
ben fal işini baya azalttım gibi ya, en son bayramdan önce süheyla'ya gitmiştim. şimdi falı bırakanlar gibi çıkıp buraya "mutluyum, huzurluyum:)" filan yazmayacağım ama falcılardan çok soğudum ya 1 tanesinin bile dediği gibi gelişmedi hiçbir şey.
2008'de birsen'i keşfetmiştim, ne dese tutuyordu. kadına ayda bir gidiyordum ve söylediklerini yaşıyordum. sonra ben çok sık gitmeye başladım o da bozdu zaten. bulamadım gitti 1 tane daha öyle birini.

Verzogen Süheyla hakkında ne düşünüyorsun? bana inşallah dedikleri tutar , evleniceksin demişti de :) Ankaradaki falcıılardan ben de şüpheliyim , istanbulda zehir gibi olanlar varmış istanbula mı açılsak ne :)

Verzogen Süheyla hakkında ne düşünüyorsun? bana inşallah dedikleri tutar , evleniceksin demişti de :) Ankaradaki falcıılardan ben de şüpheliyim , istanbulda zehir gibi olanlar varmış istanbula mı açılsak ne :)

evet, istanbul'da yaşayan arkadaşlarım çok memnunlar - fiyatlar burdaki gibi fahiş değil ve alternatif çok. benim esas eskişehir'de kovaladığım bir tane var ama gitmek kısmet olmadı bir türlü işte. kadriye ismi, kadının 10 yıl sonrası için bile dedikleri tutuyormuş - yakın uzak gelecek hepsini tutturuyormuş. bizzat yaşayıp tecrübe eden arkadaşlarımdan duydum..
süheyla'ya gelince; ben o kadına seneler önce 2 kere gitmiştim. asla olmaz dediği bir konu vardı, bu sefer gittiğimde o konu ile ilgili pozitif konuştu şaşırdım ben de. o yüzden çok itimat edemiyorum.

Son düzenleme:
evet, istanbul'da yaşayan arkadaşlarım çok memnunlar - fiyatlar burdaki gibi fahiş değil ve alternatif çok. benim esas eskişehir'de kovaladığım bir tane var ama gitmek kısmet olmadı bir türlü işte. kadriye ismi, kadının 10 yıl sonrası için bile dedikleri tutuyormuş - yakın uzak gelecek hepsini tutturuyormuş. bizzat yaşayıp tecrübe eden arkadaşlarımdan duydum..
süheyla'ya gelince; ben o kadına seneler önce 2 kere gitmiştim. asla olmaz dediği bir konu vardı, bu sefer gittiğimde o konu ile ilgili pozitif konuştu şaşırdım ben de. o yüzden çok itimat edemiyorum.

Bana da çok gidince bozuyorlarmış gibi geliyor. Benim de çok iyi tutturanlar oldu ama sonra ben sabırsızlanıp defa defa gidince saçmalaşmaya başladı yorumları. Artık en azından verdikleri tarihleri bekleyip gerçekleşirse gitmeye çalışıyorum.

verzogen bu kadriyenin yeri tam olarak nerde?

Bana da çok gidince bozuyorlarmış gibi geliyor. Benim de çok iyi tutturanlar oldu ama sonra ben sabırsızlanıp defa defa gidince saçmalaşmaya başladı yorumları. Artık en azından verdikleri tarihleri bekleyip gerçekleşirse gitmeye çalışıyorum.

verzogen kesinlikle sana katılıyorum bir falıya 1 kez gitmek lazım.2.kez gittiğinde ilk dediklerinin tam tersini söylüyorlar.

bu eskişehirdeki Kadriye hanımı çok merak ettim, zaman sorunum da yok nasılsa diye her an atlayıp gidebilirim ama iletişim bilgilerini bilen varsa paylaşabilir misiniz lütfen?

Samanpazarındaki kadriye bayağı meşhurmuş , ben de iz peşindeyim bulursam paylaşırım. Bulan olursa paylaşımı bekleriz :)

uzun zamandır izini kaybettiğim geçenlerde tesadüf arkadaşlarla dinlenmek için girip oturduğumuz yerde eski falcımı buldum herkese tavsiye edebileceğim bir falcıdır kahvede anlık ve yakın zamanda tutturan tarottada uzun vadeli bakan ve dedikleri bende isabetli olan vede çıkan bir falcı tekrar denedim acaba eskisi gibimi diye inanın söledikleri ve benim için hadi olmaz canım dediğim birşey oldu şok oldum bilemiyorum belkide frekanslarımız tutuyor bende herzaman iyi olmuştur gönül rahatlığıylat tavsiye edebilirim konur sok 2 de faca kafede başı kapalı bir bayan.

ben gıttım o kafeye ama sızın soyledıgınız bayan oradan ayrılmıssssssss:50::50::50::50::50::50::50:

son gıttıgım kısılerı yazıyım barı bende...
angelo kafedekı bahar:burdakı cogu kısı begenmemıs ancak bana baktıgı fal kotu degıldı bıcok durumu bıldı ancak bıdahakı gıttıgımde orada yoktu:44::44:(zaten nereye elimi atsam orayı kurutuyorum)
angelo kafenın yanında my dıye bı kafe var ordakı bey:arkadasıma baya ıyı baktı hatta sehırlere kadar soyledı ancak benımkı fıyaskoydu
sıhhıyede bı kafe:bı bayana baktırdım fena degıldı ancak waaooooowww da dedırtmedı bana
karamel kafe fatoş:aslında fena degıldı ama dedıklerının cıkıp cıkmayacagını gorucez
uffffff benım ıcın aslında en ıyı falcı cıgdemdı neredeyse bır sene olucak ben ona fal baktıralı soyledıklerının cogu cıktı hatta bı durumun daha onun soyledıgı gıbı oldugunu dun ogrendım ama oda gıttı malesefkı ankaradan son zamanlarda yasemın ve suheyladan cok bahsedılmıs gıtsemmı gıtmesemmı bılemıyorum ya ben boyle pahalıya bakılan fallardan cokta bıktım artık pahalı olunca beklentıde yuksek oluyo sonra beklentı karsılanmayıncada oooyyyle kalıyoruz ortada son ufak bır soru soruyu karamel kafedekı zeynebe gıden varmmıııı varsa dusuncelerını burdan paylasırsa cok memnun olurummmm:40::40::40::40::40::40:

son gıttıgım kısılerı yazıyım barı bende...
angelo kafedekı bahar:burdakı cogu kısı begenmemıs ancak bana baktıgı fal kotu degıldı bıcok durumu bıldı ancak bıdahakı gıttıgımde orada yoktu:44::44:(zaten nereye elimi atsam orayı kurutuyorum)
angelo kafenın yanında my dıye bı kafe var ordakı bey:arkadasıma baya ıyı baktı hatta sehırlere kadar soyledı ancak benımkı fıyaskoydu
sıhhıyede bı kafe:bı bayana baktırdım fena degıldı ancak waaooooowww da dedırtmedı bana
karamel kafe fatoş:aslında fena degıldı ama dedıklerının cıkıp cıkmayacagını gorucez
uffffff benım ıcın aslında en ıyı falcı cıgdemdı neredeyse bır sene olucak ben ona fal baktıralı soyledıklerının cogu cıktı hatta bı durumun daha onun soyledıgı gıbı oldugunu dun ogrendım ama oda gıttı malesefkı ankaradan son zamanlarda yasemın ve suheyladan cok bahsedılmıs gıtsemmı gıtmesemmı bılemıyorum ya ben boyle pahalıya bakılan fallardan cokta bıktım artık pahalı olunca beklentıde yuksek oluyo sonra beklentı karsılanmayıncada oooyyyle kalıyoruz ortada son ufak bır soru soruyu karamel kafedekı zeynebe gıden varmmıııı varsa dusuncelerını burdan paylasırsa cok memnun olurummmm:40::40::40::40::40::40:

Ben karameldeki leylaya gittim ve bayağı memnun kaldım. söylediklerinden çıkanlar oldu, bazılarının hala zamanı var inşallah çıkar.

Bana ikizin olacak dememişti ama belki de 'ikiz olayı' son birkaç haftanın modasıdır. :))))

Oyyyy :)))) Leylaya arkadasımı goturmustum. Ona da demiş bu ikiz olayını :))))))))) Sevgilisinin ikizi vardı o ayrı biz cok sasırmıstık ama sızın bu yazdıklarınızı gorunce kahkaha atmadım değil. Leylada gittiii :)))

Bu arada Eylul Ablama kavustum ben... Artık baskasına gerek yok. 2 yıl olmustu neredeyse ulasamıyordum. Bir kız oncekı yazılarda yazmıs numarasını... Gercı numarasının acık edılmesınden hoslanmıyor haklı olarak. Ama artık be&be cafe de değilmiş kendi ofisini açmış... Yine muhteşemdi çatır çatır okudu.

Şu ebru alev çılgınlığını da gördükçe güler oldum :)) Bacaklarını aç otur derken, paramızı alıp bizi nasıl kandıracağının fiziksel ama mecazi boyutunu anlatmak istiyormus heralde :))))) Kusura bakmasın, şimdi cinleri bizi lanetler falan amannn :)))))))

Benim de özelden msj atma hakkım yok mustafanın tam yeriyle ilgili bilgisi olan veya telefonunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden tşk ederim:)

Aynı mustafayı tahmın edıyorsak, daha bugun gordum cunku eylul ablayla ortak ofisleri. O da orda bakıyordu... Ama numarası yok adres de versem sımdı rahatsız olabılırler :S

Benim ankarada ki fal deneyimlerim

Eylul / 2 yil once gittim bir sey bile cikmadi.2011 sonunda sehir degisikligi olacakti bebegim olacakti hic biri olmadi

Angel cafedeki bahar/ nazar var deyip kursun doktu 50 tl aldi hic bi dedigi cikmadi

Kemani cafede mustafa vardi gecen yil gittim/ oda fiyaskoydu

bu eskişehirdeki Kadriye hanımı çok merak ettim, zaman sorunum da yok nasılsa diye her an atlayıp gidebilirim ama iletişim bilgilerini bilen varsa paylaşabilir misiniz lütfen?

ben eskişehirliyim 2001 yılında gitmiştim kadriyeye öle ünlü bir falcı olduğunu bilmeden ve ne dediyse çıkmıştı sülalemin ismini saydı resmen. sadece tek bilemediği ben o dönem ankarada eczacılık okumak istiyordum. ankarada olcaksın beyaz önlük giyceksin ilaçlarla ilgili demişti. bir tek o olmadı 1 yıldır ankarada yaşıorum ama mühendis oldum :) neyse yıllar sonra yine gittim sanırım 2009 du ama o zaman neredeyse hiç birşey bilemedi. sonra başka bir falcı keşfettim tesadüfen adalarda osmanlı cafe var orda elif vardı. ve şu ana kadar yaşayacağım herşeyi ta o zamandan sölemişti. şimdi onu arıyorum ama sanırım o cafeden ayrılmış :S bulabilirseniz kesinlikle elifi tavsiye ederim. fiyat olarak da çok daha uygundu cafede fal + kahve 8 tl ya baktırmıştım en son 10 tl olmuş diye duymuştum ama şu an malesef o cafede çalışmıyor.

Back
X