• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

evim kafede fatihe bakıtırpta soyledıklerı cıkan oldumuuu???????? cıkan varsa yazarsa cok sevınırımmmmm:23::23::23::23::23::23::23:

Ben bir kere gittim. Salladıkça salladı. İsim bile bilemedi.

Fatih fiyasko:( söyledikleri tarihler asla çıkmadı sadece kişi ismini ebced hesabıyla bilmekten başka gerisi palavra malesef

oooooffffff uzuldum sımdı yhaaaaa:((((((yarın yenı bırıne gıdıyım barıııı:)) bu arada turuncu kafede bırgul dıye bı bayan calısıyomus eger o bırgul benım daha onceden gıttıgım bırgulse sıze onu tavsıye edıcem ama su ara tatıldeymıs gelmesını beklıyorummmmm:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

bugun ilanla 3.göz cafe diye bir yere gittim kadının adı aysel kahve+tarota baktırdım nokta atışları güzeldi ama hiç tanımadıgım isimler verdi.en yakın tarih mayısta önemli şeyler olucak dedi bilmiyorum artık dedikleri ne kadar cıkacak bekleyip görücez.

Son düzenleme:
bugun ilanla 3.göz cafe diye bir yere gittim kadının adı aysel kahve+tarota baktırdım nokta atışları güzeldi ama hiç tanımadıgım isimler verdi.en yakın tarih mayısta önemli şeyler olucak dedi bilmiyorum artık dedikleri ne kadar cıkacak bekleyip görücez.

ennnneeee bende gıtmıstım oraya benden oncekı kadınlar baktırıp begenmeyınce baktırmadan kacmıstım:D:D:D

ya ben su kırıkkalede ıskambıl falı bakan bayana gıtmeye karar verdım ankarada adam gıbı bırını hala bulamadım ya bulduklarımda kayıp zaten telını bılen varsa bana mesaj olarak atarsa cok sevınırımmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

ya ben su kırıkkalede ıskambıl falı bakan bayana gıtmeye karar verdım ankarada adam gıbı bırını hala bulamadım ya bulduklarımda kayıp zaten telını bılen varsa bana mesaj olarak atarsa cok sevınırımmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:

Vallahi bir sey soyleyeyim mi, bence de bu hatunun ve Eskisehirdeki kadriyenin pesine dusmeliyiz..ankaradan pek umutlu degilim artik :)

ennnneeee bende gıtmıstım oraya benden oncekı kadınlar baktırıp begenmeyınce baktırmadan kacmıstım:D:D:D

valla ne bilim bide şansımı burda deneyim diye girdim içeri :D ama kadının gözleri bi tuhaftı biraz ürktüm :D falı bi cksında sorun degil giderim yine :D

Vallahi bir sey soyleyeyim mi, bence de bu hatunun ve Eskisehirdeki kadriyenin pesine dusmeliyiz..ankaradan pek umutlu degilim artik :)

hakıkaten yok ankarada adam gıbı bırı yada var ama bız bılmıyoruz bu aksam vedat dıye bırıne gıttım adam bana 26 yasıma kadar evlenemıycemı soyluyo ama uduruk bı tarıh soyleyemıyo hey allam yarabbım dedım ya hakkaten su kırıkkaledekı kadının nosunu bırı yollasada gıtsem:((((

valla ne bilim bide şansımı burda deneyim diye girdim içeri :D ama kadının gözleri bi tuhaftı biraz ürktüm :D falı bi cksında sorun degil giderim yine :D

tamamdır cıkarsa yaz buraya mutlaka gıdıyım bende ama ortam leşşşşş gıbı bı yerdı:D:D:D

selam kizlarrr:))
ben ankaradaki her falciyi bilirim:)
hiic birinin hic bi dedigi dedigi cikmiyor.
tarot da baktirmayin cunku tarot gelecegininzi etkiliyor.
moral olsun diye; zafer carsindaki 5. kattaki fal bilim merkezine gidebilirsiniz.
50 tl
:52:

Kızlar bu yasemin hanıma fal baktıran var mı aranızda? Memnun kaldınız mı bi ara cok popülerdide ben gidememiştim...

Popiler olduğu zamanlar ben gittim gecmişi ve anı biliyor. uzun bakıyor geçiştirmiyor.Gelecekle ilgili, 40 gün içerisinde gercekleşecek dediği bir olay malesef olmadı. zaman içerisinde dediklerinden çıkan olursa burada paylaşırım.şu an için düşüncelerim olumsuz.

selam kizlarrr:))
ben ankaradaki her falciyi bilirim:)
hiic birinin hic bi dedigi dedigi cikmiyor.
tarot da baktirmayin cunku tarot gelecegininzi etkiliyor.
moral olsun diye; zafer carsindaki 5. kattaki fal bilim merkezine gidebilirsiniz.
50 tl
:52:

Moral olsun diye 50 tl bence çok fazla. kızılayda 5 tl lik falcılarda aynı işi yapar.

hakıkaten yok ankarada adam gıbı bırı yada var ama bız bılmıyoruz bu aksam vedat dıye bırıne gıttım adam bana 26 yasıma kadar evlenemıycemı soyluyo ama uduruk bı tarıh soyleyemıyo hey allam yarabbım dedım ya hakkaten su kırıkkaledekı kadının nosunu bırı yollasada gıtsem:((((
kızlar dilek var onu deneyin ankarada falcılar içinde en iyilerinden ünlülerin falına nezaman gitsem tıklım tıklım ama değer

Popiler olduğu zamanlar ben gittim gecmişi ve anı biliyor. uzun bakıyor geçiştirmiyor.Gelecekle ilgili, 40 gün içerisinde gercekleşecek dediği bir olay malesef olmadı. zaman içerisinde dediklerinden çıkan olursa burada paylaşırım.şu an için düşüncelerim olumsuz.
göksu daha iyi ona baktırın yasemin hanımdan daha iyi bakıyor

onceden taynat kafede calısan bırgülu buldum galıba:))turuncu kafeye gıtmıstım fal baktırmaya ordakı cocuga sordum sızın burda bırgul dıye bırı calısıyomu dedım evet calısıyo ama suan ızınlı dedı kafeye gelmeden once arayın ben gelıp gelmedıgını soylıyım sıze dedı ama o bırgul bu bırgul sımdılık bılmıyorum:D:D:D

birgül evlendi kızlar falda bakmıyo diye biliyorum

Back
X