arkadaşım herkes ankaraya dilek hanıma geliyo sen niye eskişehire gidiyosun
Bu Dilek hanım nerede meltemk?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım herkes ankaraya dilek hanıma geliyo sen niye eskişehire gidiyosun
selam kizlarrr:))
ben ankaradaki her falciyi bilirim:)
hiic birinin hic bi dedigi dedigi cikmiyor.
tarot da baktirmayin cunku tarot gelecegininzi etkiliyor.
moral olsun diye; zafer carsindaki 5. kattaki fal bilim merkezine gidebilirsiniz.
50 tl
![]()
Kusura bakma arkadaşım bu fikrine katılamayacağım.Diğer arkadaşlarımıda bu kendini medyum zanneden kadın konusunda uyarmayı borç biliyorum
Kesinlikle gitmeyin kesinlikle.Çünkü kendi kapısına bağlama yapıyor.Meşhur sözleride''sen kalbi çok temiz çok iyi yürekli birisin,
dileğin olacak vs vs. elinize iki üç saçma sapan kağıt verir bunları yak der bilmem ne hoş o da hiiiç birşeye yaramaz'' ya herkesede aynı laf edilir mi gider gelir yolunursunuz oğluna dükkan, kızına araba alır olan size olur..benden söylemesi.
Ankaradaki medyumlarla ilgili sorusu olan bana sorsun kardeşim kimin ne kumaştan olduğunu epeydir çözdüm.![]()
Şimdilerde sadece 1 kişi üzerinde duruyorum.
Fakat bana söyledikleri çıkmadan kimseye önermiyorum ,çıkarsa herkese tavsiye edeceğim.Ama sahte insanları da burdan duyuracağım yazık yani insanları kandırmasınlar bari.
Dediğim gibi biraz beklemek zorundayım kimsenin yok yere para harcamasını istemiyorum ben çok harcadımda şimdi ona yanıyorum.
kızlar dilek var onu deneyin ankarada falcılar içinde en iyilerinden ünlülerin falına nezaman gitsem tıklım tıklım ama değer
şu dilek reklamını okudukça şiştim ama sustum.artık konuşcam ama.bu kadar reklam yeter....ben dilek'e 2 kez gittim.ilkinde iyi dinlememiştim dediklerini hatırlamıyordum.burada çok sözü edilince 2 ci kez gittim ciddiye almaya.yani 2.ci gidişim bayıldıımdan değil.neyse....önce kendini bir cilalayıp öwüyor sonra fala geciyor..fal aynen şu....eylülde bir gelişme olacak.ekimde bir gelişme olacak kasımda bir gelişme olacak.......böyle gidiyor.gelişme neyle ilgili belli deil...sonra kurşun muhabbeti başlıyor.
100 lira ya kurşun dökmek için falın ortasında resmen psikolojik baskı kuruyor.yani öyle bir yerde kurşun pazarlıığına başlıyor ki,hayır desen sanki falı noktalıyacak ewt desen boş yere 100 liran gidecek. we gelelim şu kalabalık ünlülerin falcısı muhabbetine...walla ben ona son gittiğimde aynen şunu söyledi.bak boş oturuyoruz sana 5 lira eksik ücretle bakıcam ama sen de bize biraz müşteri gönder.bu onunh sözleri we gercekten dilek we bir de esmer bir falcı wardı bomboş oturuyorlardı.we dilek bu sayfayı çok iyi takip ediyor..umarım bunları da okuyacak....zaten senden başka dilek i öwen de yok.bu çok dikkat çekici...
şu dilek reklamını okudukça şiştim ama sustum.artık konuşcam ama.bu kadar reklam yeter....ben dilek'e 2 kez gittim.ilkinde iyi dinlememiştim dediklerini hatırlamıyordum.burada çok sözü edilince 2 ci kez gittim ciddiye almaya.yani 2.ci gidişim bayıldıımdan değil.neyse....önce kendini bir cilalayıp öwüyor sonra fala geciyor..fal aynen şu....eylülde bir gelişme olacak.ekimde bir gelişme olacak kasımda bir gelişme olacak.......böyle gidiyor.gelişme neyle ilgili belli deil...sonra kurşun muhabbeti başlıyor.
100 lira ya kurşun dökmek için falın ortasında resmen psikolojik baskı kuruyor.yani öyle bir yerde kurşun pazarlıığına başlıyor ki,hayır desen sanki falı noktalıyacak ewt desen boş yere 100 liran gidecek. we gelelim şu kalabalık ünlülerin falcısı muhabbetine...walla ben ona son gittiğimde aynen şunu söyledi.bak boş oturuyoruz sana 5 lira eksik ücretle bakıcam ama sen de bize biraz müşteri gönder.bu onunh sözleri we gercekten dilek we bir de esmer bir falcı wardı bomboş oturuyorlardı.we dilek bu sayfayı çok iyi takip ediyor..umarım bunları da okuyacak....zaten senden başka dilek i öwen de yok.bu çok dikkat çekici...
ünlülerin falcısı tabirini ben kullanmadım.dilek reklamı yapan meltemk öyle yazmış..bence herkes cekinmeden yazsın yaşadıklarını..yazsın ki artık şu falcıyım diyenlerin yüzü azıcık kızarsın..zaten hesi burayı takip ediyorÜnlülerin falcısı dediğin Aslı Yıldız mı metumetu?![]()
Bu arada ben yakın bir arkadaşımdan geçen sene Keçiören'de bir falcı olduğunu duymuştum.3 kişi gittik 60 tl'ye su+kahve+tarot falı bakıyor kadın.O kadar övdüler ki 60 tl'me kıyıp gittim.İsimler palavralar anlatamam.Sakın duyarsanız gitmeyin.3 kişi gittik hiçbirimizinki çıkmadı.
Bahçeli'deki Deniz hanım!!!! rezalet dediği hiçbir şey çıkmadı onun da.Nabza göre şerbet veriyor.
Kibele cafedeki Seval hanım da tarot bakıyor 30tl'ye ama o da soruyor ediyor ona göre kartları yorumluyor.
Ertuğ pasajının altında gitmiştim geçen sene bir falcıya o da yeni açmış galiba el falları,tarot kahve vs. 50 tane de kartından verdi dağıt arkadaşlarına diye çıkar çıkmaz çöpe attım.
Kızılay'da Asmalı cafe Serhat'a da gittik çizdi çizdi çizdi o deftere,sordukça bilemedi sordukça bilemedi.Ayıp olmasın diye dinledim.O da fos.
Daha bunlar aklıma gelenler,şimdi düşünüyorum da bu falcılara verdiğim parayla holding açardım.Bilen olsa içim yanmaz da hepsi uyduruyor ne yazık ki![]()
Hem sallıyorlar hemde haketmedikleri parayı istiyorlar.İşin güzel tarafı ne biliyormusunuz aldıkları o paraları yiyemediklerini ve hatta başlarına bela olduklarını görenlerdenim.Bu yazdıklarımızı da okusunlar umarım.
Kusura bakma arkadaşım bu fikrine katılamayacağım.Diğer arkadaşlarımıda bu kendini medyum zanneden kadın konusunda uyarmayı borç biliyorum
Kesinlikle gitmeyin kesinlikle.Çünkü kendi kapısına bağlama yapıyor.Meşhur sözleride''sen kalbi çok temiz çok iyi yürekli birisin,
dileğin olacak vs vs. elinize iki üç saçma sapan kağıt verir bunları yak der bilmem ne hoş o da hiiiç birşeye yaramaz'' ya herkesede aynı laf edilir mi gider gelir yolunursunuz oğluna dükkan, kızına araba alır olan size olur..benden söylemesi.
Ankaradaki medyumlarla ilgili sorusu olan bana sorsun kardeşim kimin ne kumaştan olduğunu epeydir çözdüm.![]()