Var dı.Neden sordunuz bir falcı kokusumu geliyor?![]()
bende isterim bende....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun ya ben genede bı onu denemk ıstıyorum fal ısı frekans ısı bellı olmaz sızde numarası varsa alabılırmıyız lutffeeennnn(((
Malesef telefonu yok bende kirikkaleye gittigimde sora sora evini buldum herkes taniyo zaten onu orda kime sorsan evini gosterir...
kızlar benim 2-3 gündür kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum bi konuda. gelecekle ilgili bilgi veren falcı arıyorum ozellikle bir çok falcıya gidip denemiş olan arkadaşlar kimi önerirsiniz?
dilek'e git cok memnun kalırsın cnm.
dilek hanıma git cnm..
dilek hanıma git cnm..
Hah şimdi tam olduu yani sağlam bi reklam kokusu geldi.
Yok canım sen sağol, ben falcı sormadım ki
şükür kendi falıma kendim bakabiliyorum
![]()
ya ufffff valla gına geldı su abuk sabuk reklamlardan yokmu bana şoyle onerebılecegınız tarıh tutturan bı falcı ya bugunlerde okadar cok ıhtıyacım varkı boyle bırıne![]()
hepimizin isteği,arayışları o yönde ancak malesef yok öyle biri. ben yıllar önce pınara gitmiştim memnun kalmıştım başarı oaranı %50 idi. bunun üzerine 2. kez gittim,
ancak dediği hiçbirşey çıkmadı.Ankaradaki biçok falcıya gitmişimdir hepsindende Andersenden masallar dinledim.kriz halındeysen git 5-10 tl lik birilerine oyalan.
Çok para verince çok beklentiye giriyorsun.
uffff bana tutturanlar oluyo ama elımı attıgım yerı kurutuyorum bıdaha bulamıyorum mesela taynat kafede bırgul vardı ıstedıgım seyın 14 gun ıcınde olucagını soylemıstı ve gercekten 14. gun olmustu onu kaybettım bıdaha bulamadım sonra cıgdem vardı o fal bakarken hadı canım atıyo demıstım ama soyledıklerı bırebır cıkmıstı tasındı ankaradan bıde hıc unutmam catı kafede surattı baya çilli bı kadına bes lıralık bı fal baktırmıstım 5 cunle soylemıstı ve resmen besıde tutmustu o kadında kayıp ahsenın soyledıklerıde cıkmaya basladı ama oda ayrılmıs cıdandan yanı anlıycan elımı attıgım yerı kurutuyorumsalı gunude kırıkkaleye gıtmeye nıyetım var ama bakalım caymazsam gıdıcem ama bana tarıh tutturan bırı lazımmm
![]()
canım bu dilek daha önce güneşte çalışan dilekmi?[/QUOTE
:) evet
,aklı başındaki bütün herkes sana gülmüştür eminim:) neden mi? senin 30 mesajın war hepsinde dilek reklamı yapmışsın.benim 134 mesajım war hepsi birbirinden farklı kişilerle ilgili yorumlar...dilek 1.72 boyunda demek ki:))))) nerden biliyorsun ölçtün mü? tam tamına 1.72 :)))) demek ki sen aslında kendi boyunu ölçmüşsün dilek...ayy pardon meltemk:)
Arkadaşlar reklam yazılarını kötü içerik butonuyla yöneticiye bildirin ben öyle yapıyorum....
çok haklısın nilüfer cim