• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.

İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.

15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.

Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın

Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.

Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.

Bugün 15.30 da aktif olacakmış, baktıramadım

uyan20 msj hakkım olmadından burdan yazıyorum zaman vermiyo anladım kadarıyla zamanı tutturamıyo gün hafta ay işini
ama onun söyledikleri çıktı,
çıkmayan şeyleri mesela ben ad vermesini istemiştim ilk gittim de alakasız bişi söledi, ben sormuştum adı nası bişi olcak die- bilemedi adını ama özellikleri falan nası biri oldu huyunu suyuunu tarif etmişti sormadan, bu dedikleri çıktı, tanımıyodum tanıştım bu kişiyle:D yani bi ay içinde dedikleri oldu ama süre vermemişti o zamanda dediğim gibi yakın zamana bakıyo
geçmişide biliyo sen soru sorunca bocalıyo ama kendi sorup kendi baktında doğru çıkıyo pek müdahale etmemek gerek ona :D yada bende dedikleri pek tutarlı olmadı ben specific şeyler sordumda

2. kez bi daha gittim geçen hafta bakalım yine bekliyorum bi ay çıkarsa giderim bidaha

şu turuncu kafedeki yasemini deniycem haftaya nasıl biri
bide şu gırgır de siyah saçlı bayan dediniz
biraz daha ayrıntı verseniz olmaz mı?

mustafa bende de bildi kızlar geçmişide geliceğide öğüt de veriyo erkeklerin dilinden erkekler anlar tabiki :)
aşk-iş- okul nerdeyse tutturdu hepsini :)

uyan20 msj hakkım olmadından burdan yazıyorum zaman vermiyo anladım kadarıyla zamanı tutturamıyo gün hafta ay işini
ama onun söyledikleri çıktı,
çıkmayan şeyleri mesela ben ad vermesini istemiştim ilk gittim de alakasız bişi söledi, ben sormuştum adı nası bişi olcak die- bilemedi adını ama özellikleri falan nası biri oldu huyunu suyuunu tarif etmişti sormadan, bu dedikleri çıktı, tanımıyodum tanıştım bu kişiyle:D yani bi ay içinde dedikleri oldu ama süre vermemişti o zamanda dediğim gibi yakın zamana bakıyo
geçmişide biliyo sen soru sorunca bocalıyo ama kendi sorup kendi baktında doğru çıkıyo pek müdahale etmemek gerek ona :D yada bende dedikleri pek tutarlı olmadı ben specific şeyler sordumda

2. kez bi daha gittim geçen hafta bakalım yine bekliyorum bi ay çıkarsa giderim bidaha

şu turuncu kafedeki yasemini deniycem haftaya nasıl biri
bide şu gırgır de siyah saçlı bayan dediniz
biraz daha ayrıntı verseniz olmaz mı?

Yukarıdaki yorumlar mustafa ile mi ilgili?

Yazdığını görmeden sormuştum gizz, teşekkürler ama genelde öğrencilere indirim yapıyorlar. ben öğrenciliği geçeli çokkkkk oldu...

Merhabalar arkadaşlar, ben 2 ay kadar önce, kızılayda asmalı konak kafede fal bakan helin ablaya fal baktırdım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım 4 ay oldu, bana dönecek gelecek seni seviyor hala dedi. Benle ilgilide bir sürü şeyi bilincede şaşırdım e inanmakta istiyorum tabi inandım. Dua verdi ve iki tane tarih verdi. Verdiği tarihlerde bariz birşey olmadı. Verdiği süreler dolmak üzere. Helin ablaya fal baktıran var mı, nasıl bilirsiniz kendisini.insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende falcılarla avuttum kendimi. Beklentiye düştüm keşke gitmeseydim diyorum. Helin abla hakkında ne düşünüyosunuz çıkıyor mu ciddeen dedikleri.:42::44:
ben baktırmıştım helin ablaya dediklerinin yarısı çıktı:44:
pozitif enerjili bir bayan bazen sohbet içinde gidiyorum
duaları banada vermişti
ben zaten başka dualarda okuyordum duadan kötü bir şey gelmez ya onlarıda okudum:26:

Ben gittim mustafaya,arkadaşlarım da gitti. Hepimiz çok beğendik ve bazı söyledikleri arkadaşlarıma çıkmaya başladı. Benimkilerin zamanı var daha :)

Arkadaslar merhaba. Marziye konusunda buraya bir paylasimda bulunmustum bana ozeldende tlf numarasi soran arkadaslar oldu ama teli eski telefonumda oldugu icin ve ozel msj hakkim olmadigi icin arkadaslara cvp yazamadim aradan bayagi zaman gectigi icin su anki yorumlarim daha saglikli yorum yapabilirim marziyenin yakin zaman icin soyledikleri ve anda olanlari bilmesi cok basariliydi fakat uzak gelecek icin soylediklerini net hatirlayamadigim icin yorum yapamiyorum ama birini hatirliyorum o da cikmadi henuz. Ama bu bayanin adresini arkadslar yazmis zaten cok kucuk bir yer kirikkale ve emniyet mudurlugunun hemen ust sokagi ve adres cok kolay yine de telini de bulmaya calisirim. Kotu degildi bana gore. Bu arada yeni bir falciya daha gittim cema cafe huseyin. Bu kisiye giden var mi aranizda ? Ben artik hemen yorum yapmak istemiyorum cunku insan hemen yorum yapinca ozellikle falci olani cok iyi bilince heme heyecan yapip soyle iyi boyle iyi diye ovuyoruz sonra soyledikleri cikmayinca hayal kirikligi .

Back
X