- 29 Kasım 2011
- 159
- 66
- 298
Kahve+Tarot baktırdım. Fincanla fazla ilgilenmedi zaten, ağırlıklı olarak tarot üzerinden baktı. Yarım saate yakın sürdü.
tmm canım teşekkür ederim =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve+Tarot baktırdım. Fincanla fazla ilgilenmedi zaten, ağırlıklı olarak tarot üzerinden baktı. Yarım saate yakın sürdü.
tmm canım teşekkür ederim =)![]()
Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.
İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.
15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.
Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın
Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.
Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.
Turuncu cafe yasemin dedin di mi:S nasıl bi kadındı fiziki olarak?
sakaryada gırgır kafede siyah saçlı bir kadın var kızlar ben 2 defa ona gittim ve çoğunu bildi ayına kadar söylüyor olacakları :)
uyan20 msj hakkım olmadından burdan yazıyorum zaman vermiyo anladım kadarıyla zamanı tutturamıyo gün hafta ay işini
ama onun söyledikleri çıktı,
çıkmayan şeyleri mesela ben ad vermesini istemiştim ilk gittim de alakasız bişi söledi, ben sormuştum adı nası bişi olcak die- bilemedi adını ama özellikleri falan nası biri oldu huyunu suyuunu tarif etmişti sormadan, bu dedikleri çıktı, tanımıyodum tanıştım bu kişiyleyani bi ay içinde dedikleri oldu ama süre vermemişti o zamanda dediğim gibi yakın zamana bakıyo
geçmişide biliyo sen soru sorunca bocalıyo ama kendi sorup kendi baktında doğru çıkıyo pek müdahale etmemek gerek onayada bende dedikleri pek tutarlı olmadı ben specific şeyler sordumda
2. kez bi daha gittim geçen hafta bakalım yine bekliyorum bi ay çıkarsa giderim bidaha
şu turuncu kafedeki yasemini deniycem haftaya nasıl biri
bide şu gırgır de siyah saçlı bayan dediniz
biraz daha ayrıntı verseniz olmaz mı?
Bugün 15.30 da aktif olacakmış, baktıramadım
Yukarıdaki yorumlar mustafa ile mi ilgili?
yok mu meryem ile ilgili taynatta o
mustafa da iyi bence bu ara bidaha gidicem kendisine
meryemi bende denemek istiyorum bir kere... fırsat bulabilirsem yarın giderim belki.
Bu fal yasağı ne zaman başlıyormuş kızlar?
ben baktırmıştım helin ablaya dediklerinin yarısı çıktı:44:Merhabalar arkadaşlar, ben 2 ay kadar önce, kızılayda asmalı konak kafede fal bakan helin ablaya fal baktırdım. Erkek arkadaşımdan ayrıldım 4 ay oldu, bana dönecek gelecek seni seviyor hala dedi. Benle ilgilide bir sürü şeyi bilincede şaşırdım e inanmakta istiyorum tabi inandım. Dua verdi ve iki tane tarih verdi. Verdiği tarihlerde bariz birşey olmadı. Verdiği süreler dolmak üzere. Helin ablaya fal baktıran var mı, nasıl bilirsiniz kendisini.insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende falcılarla avuttum kendimi. Beklentiye düştüm keşke gitmeseydim diyorum. Helin abla hakkında ne düşünüyosunuz çıkıyor mu ciddeen dedikleri.:44:
Yazdığını görmeden sormuştum gizz, teşekkürler ama genelde öğrencilere indirim yapıyorlar. ben öğrenciliği geçeli çokkkkk oldu...