'Şunu yap bunu yap' ile kastettiğiniz nedir? Merak ettim de...
Bana dua vermişti cuma günü sela vakti yak demişti. buna benzer yazılarda vermişti. ama verdiği hiçbişey dediği gibi olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'Şunu yap bunu yap' ile kastettiğiniz nedir? Merak ettim de...
muzaffer karakaş diye yazın netten sitesinden adresini alın ne soracaksanız sorun hatta siz sormadan o cevap verirorda kahve falına bakan biri var o çok iyi tavsiye ederim kızlar
gittiniz mi yaseminie nasıl randevu falan almak gerek mi? kısa mı uzun mu bakıyo ayrıntı verseniz daha fazla
Pardon soruyu çok geç gördüm. Benim evim cafe yasemin dediğim turuncu cafeye geçmiş.Buradan okuyunca tahmin etmiştim aynı yaseminden bahsettiğimizi iki gün önce de evim'e gidip yasemini sordum bi süre ara verdi falan dediler inanmadım turuncuya geçtim hakikaten orda buldum. Ben çok beğeniyorum onun falını 10 en fazla 15 dakika bakıyor ilginç ve isabetli ayrıntılar veriyor. Kahve 20 kahve+tarot 30 öğrenciyim diyip mırın kırın yaparsak kahve +tarot 20 :)
Canım teşekkürler. İzmirdeki Murata ben yıllar önce baktırmıştım telefonda da bakıyordu ve evet çok iyi biliyor. Ama aynı falcıya defalarca baktırınca verim alamadığım için ona bir daha baktırmamıştım. Numarasını bulmaya çalışayım eğer bulursam paylaşırım.![]()
Arkadaşlar size bir falcı tavsiyesi vereceğim. Ben paralı fal kesinlikle baktırmıyorum artık.
Çıkmıyor çünkü, çıkanlar da ufak tefek şeyler.
Ama yazın baktırdığım her dediğini yaşadığım biri oldu, o yüzden ihtiyaç duyanlar bir baksın derim.
İnternetten baktırmıştım. Binnazabla.com sitesini biliyorsunuz. Baktırdığım kişi oradaydı.
İlkay Gür idi ismi.
Şimdi orada yok.
Tellwe.com'a geçmiş. Tellwe sitesini de bilirsiniz. Üye oluyorsunuz iki dkda.
15liraya bakıyor kahve falını. Telefon numaranızı kredi al kısmına yazıp 15lira kontör vermiş oluyorsunuz bu sitede.
Tellwe'deki nicki MISTIKKEDI bu falcının.
Bu da sayfası: Gözatın.
Falcı MISTIKKEDI Falına Baksın
Fazla bir şey anlatmayın baktırırsanız. Sadece ilişki durumunuzu, çalışıp çalışmadığınızı belirtin.
Aklınızda biri varsa aşksal anlamda onu da aklımda biri var diye belirtin.
Bana her dediği çıktı, bir daha baktırmadım ama.
Denemekten zarar gelmez. Hala çok hevesliler var çünkü. Bu da bir öneri olsun.
Merhaba;
Bahsettiğiniz İlkay Gür benim. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ancak şu anda falsepeti adresinde işimi devam ettiriyorum. Eski işimden (binnazabla) ayrılalı epey oldu. Tekrar teşekkür ederim :)
mustafa tarotta iyi kahve baktırmana gerek bile kalmıyor çünki kahve ye uzun bakmıyor ama tarotta hersorduğun soruyu cwplıyor küçücük tarot kartları var uzun açılımlar yapıyo her sorduğun soru için ayrı ayrı
bende hep yakın zamanı biliyo bide bazı gördüğü şeyleri söylemiyo ben onu anladım geçen dayanamayıp bi daha gittiğimde hissettiğim bişeyi sordum kartlara ya da hiç bi yere bakmadan söledi çünki uzun açılımda çıkıyo ama bilmeni istediği şeyleri söylüyo
aklına takılan şeyleri sor bence
Angelo kafe
Evet bugün tesadüfen Karanfilin sonuna doğru olan Angelo diye bir yere girdim kapı önünde çocuk müşteri topluyordu gel abla çıkmazsa paranı cebimden ödeyeceğim söz dedi( ödemez tabide işin şakası o) ben zaten öylesine bir takılayım bakalım bahtıma ne çıkacak diye neyse oraya girdim.
Kahve 7,5 muş dedşmki öyle üstüne para falan koymam başkada ekstra masraf çıkarmayacaksanız bakın yoksa kalkayım.Net 7.5 muş.
2 falcısı varmış bahar ev kerem dediler.Ben kerem olsun dedim bayan falcılardan gına geldi artık :)
Neyse Kerem baktı %80 iyiydi,çok makul ve sakin anlattı anlattııı..isimde verdi bu arada doğruydu.öyle övgüler kendini anlatmaları falan yok illa şu olur bak göreceksinler yok..
Normal bi şekilde anlattı fena değildi.Ben sordumda sordum valla bıkmadan cevap verdi sağolsun. bazen başkası cevapta vermiyor bu kadar paraya bu kadar fal diyor hava yapıyorlar.Hiç öyle bişeyde demedi.Sadece yaşımı sormuştu bende söyledim
,yapma yaa o kadar varmısın dedi ona epey güldüm.
Neyse işte durum bu gitmek isterseniz ,şöyle kafa dağıtmak için olabilir yani:)
Sevgili Giizzz, bahsettiğiniz Eylül cafe Mustafa bey için randevu almak gerekiyormu? Birde cafenin telefonunu nette aradım bulamadım. Telefonu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkürler hoşçakalın.
randevu gerekmiyo ama mustafa bey biraz geç geliyo heralde 1 den sonra uğrayın kafe ye hergün geliyo bildiğim kadarıylaSevgili Giizzz, bahsettiğiniz Eylül cafe Mustafa bey için randevu almak gerekiyormu? Birde cafenin telefonunu nette aradım bulamadım. Telefonu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkürler hoşçakalın.
Pardon soruyu çok geç gördüm. Benim evim cafe yasemin dediğim turuncu cafeye geçmiş.Buradan okuyunca tahmin etmiştim aynı yaseminden bahsettiğimizi iki gün önce de evim'e gidip yasemini sordum bi süre ara verdi falan dediler inanmadım turuncuya geçtim hakikaten orda buldum. Ben çok beğeniyorum onun falını 10 en fazla 15 dakika bakıyor ilginç ve isabetli ayrıntılar veriyor. Kahve 20 kahve+tarot 30 öğrenciyim diyip mırın kırın yaparsak kahve +tarot 20 :)
Kızlar İlkay Hanım'ın yorumu üzerine falsepeti sitesini inceledim. Hiç online olarak fal baktırdınız mı? Nasıl oluyor? Ben hiç o şekilde baktırmadım da çok acayip geldi o yüzden.
Kesinlikle katılıyorum.![]()
bana kahve tarot beraber baktı mustafa, elime bakmak istedi sonra. işten çıkmıssın dedi ki hiç çalışma hayatım olmamıştı staj dışında ki o da 6 yıl once. 13 14 yaşındayken 3 harflilerle ilgileniyodun ya bıraktın di mi o işleri ortak dedi.şok geçirerek baktım cunku hiç ilgim olmadı çekinirim hayatım boyunca. eski erkek arkadasımın fotografını gormek istedi baktı sonra yorum yaptı falan annemin fotografını istedi yanımda yoktu. yani net olarak moral bozdu ve elle tutulur bişey yok. gittigimde arkadaslarıyla muhabbetteydi zaten beni fala aldı onların yanından kalkıp. ciddiyetsiz ne falı oldugu anlaşılmayan bi faldı 20 tl, o yuzden parana yazık dedim.
nasıl bir sıkıntıdan kurtuldun canım ve nekadar ücret ödedin
merhaba arkadaşlar
sitenin yeni üyesiyim yabancısıyım anlıyacağınız fal topiclerinden falcı pınar hanım dikkatimi çekti bi kaç kişiden de duydum.nasıl ulaşabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Herkese sevgiler...