• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

arkadaslar, izmirdeki murat bey hakkında ne düşünüyorsunuz, baktıran oldu mu?
ben istanbuldaki burak beyden memnundum ama çok fazla baktırınca artık fal olmuyor, yorum oluyor :18:
murat beyin iletişim bilgiileri varsa eger bana yollayabilir misiniz acaba?

buraka telefonla mı baktırdın? telefonla baktırınca ücretini nasıl gönderiyorsun?

arkadaslar, izmirdeki murat bey hakkında ne düşünüyorsunuz, baktıran oldu mu?
ben istanbuldaki burak beyden memnundum ama çok fazla baktırınca artık fal olmuyor, yorum oluyor :18:
murat beyin iletişim bilgiileri varsa eger bana yollayabilir misiniz acaba?

İpek'cim google'a daisy cafe(müjgan cafe) yaz oradan cafenin telefonundan ulaşabilirsin Murat'a.Telefondan baktırmadım ben hiç o yüzden yorum yapamicam ama yüzyüze baktığında bilmediği şey yok ve dedikleri de çıkıyor bir sürü arkadaşım gitti.Zaten İzmir'de ünlü bi'falcı.Sen yine de bir telefonla baktırmayı dene umarım yüzyüze baktığı kdr başarılıdır. =)

bende gitmiştim angeloya ordaki kadın falcıya baktıracaktım sonradan kerem bey kendi isteğiyle bana baktı öyle bıktıran konuşma tarzı yok iyi anlatıyor tarafsız bir yaklaşımı var evet nerdeyse yüzde 80 bildi daaa 2 ay önce gitmiştim dediklerini hatırlamıyorum bile ama bildiğini hatırlıyorum

Bu bahsettiğin keremi denemek isterim ama eskiden ankara cafe de çalışan eylül vardı şimdi ofisinde bakıyor beim gitmediğim falcı kalmadı bence içlerinde yaptığı işin hakkını aldıgı paranın hakkını veren falcılardan biri derim. Birde Serhat abi tabiki:=))

[SUB]merhaba arkadaşlar
ankara'da eskiden bahçeli cafe'de çalışan bir deniz hanım vardı travesti
onun şimdi nerede çalıştığını bilen var mı yada numarası falan[/SUB]

Son düzenleme:
kızlar ben dün eylül cafe mustafaya gittim. o ana kadar ilişkimle ilgili yaşadıgım şeyleri aynen bildi. daha önce gitmiştim bana tam tarihleriyle ilişkimde ayrılık barışma ve ilişkinin düzelme tarihini evrmişti. bu gittiğimde de yine tam tarihiyle olanı söyledi. ve bir tarih verdi bu tarihe kadar bu olacak vs diye. hadi iddiaya girelim falan dedi hatta :) mustafaya gidip gelecekle ilgili söylediği çıkan var mı???

kızlar ben dün eylül cafe mustafaya gittim. O ana kadar ilişkimle ilgili yaşadıgım şeyleri aynen bildi. Daha önce gitmiştim bana tam tarihleriyle ilişkimde ayrılık barışma ve ilişkinin düzelme tarihini evrmişti. Bu gittiğimde de yine tam tarihiyle olanı söyledi. Ve bir tarih verdi bu tarihe kadar bu olacak vs diye. Hadi iddiaya girelim falan dedi hatta :) mustafaya gidip gelecekle ilgili söylediği çıkan var mı???

size yavlarırım hep takip ediyorum ama iletişim kuramıyorum bana yardımcı olurmusnuz önerdiğin bir falcı varmıdır gitmem için girip msj yazamıyorum ne olur bana birini önerin denemek istiyorum cafe ismi ve adı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Yasemin Hanım'ın evi nerede peki ? Tek gitsem korkarım sanırım. Yanıma birini almam lazım. :/
Bi de ne kadara bakıyor ? Yazılmıştır fiyatı da sayfalarda ama göremedim ben.

Size yavlarırım bana özelden mi nerden yazarsınız YASEMİN NUMRASINI VERİN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

size yavlarırım hep takip ediyorum ama iletişim kuramıyorum bana yardımcı olurmusnuz önerdiğin bir falcı varmıdır gitmem için girip msj yazamıyorum ne olur bana birini önerin denemek istiyorum cafe ismi ve adı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

cnm önerecegim bir flcı yok ki. ben çok gitmem zaten.öneri üzerine mustafaya gittim.genel olarak cok iyi var olan durumlarla ilgili yaptıgı yorumlarda.numarasını bilmiyorum ama.kızılayda sakaryada.iş bankasının ordan girince eylül cafe var.orada kendisi.ama dediğim gibi öneri olarak değil sadece yağtıgı yortumlar iyiydi bana göre.

canım ben de çok bilmem ki öyle mustafa genel olarak iyiydi yaptıgı yorumlarda ama kimse geleceği bilemez belki tahminleri tutar onu bilmem. istersen sakaryada iş bankasının ordan girince eylül cafe var orada.

Bu bahsettiğin keremi denemek isterim ama eskiden ankara cafe de çalışan eylül vardı şimdi ofisinde bakıyor beim gitmediğim falcı kalmadı bence içlerinde yaptığı işin hakkını aldıgı paranın hakkını veren falcılardan biri derim. Birde Serhat abi tabiki:=))
serhat ı beğendiysen bence bütün falcıları beğenirsin...

İlahi yaaa..Arkadaşım siz bu topiği takip etmiyormusunuz? Fazladan 50-yada 80 tl niz varsa Kızılayda PEK ÇOK KEZ fal baktırırsınız en az o kadar tutar ve meraklarınızı giderirsiniz. :)

sıkıntı kızılayda fal baktırmak değil ki ben pınar hanımı merak ettim ona ulaşmak istiyorum sadece bu

serhat ı beğendiysen bence bütün falcıları beğenirsin...

Bu mesajından sunu çıkarıyorum kötü demek istemiş sin sanırım Kızılay'da bütün falcilar aynı seyleri kağıda yazılı gibi okurken Serhat abinin direk bana söylenenleri o kisinin azgından bana kelime kelime söylemesi şaşırttı. Dediğim gibi suan ilk sıra da Eylül ve Serhat var bence Eylül n varsa masaya yatırıyor acık acık ağzından laf alıp devam etmiyor.ben belki bunlar dısında biri vardır diye sordum.tekrar soruyorum bana Dikmen Yasemin numarasını verebilecek biri var mı???

canım ben de çok bilmem ki öyle mustafa genel olarak iyiydi yaptıgı yorumlarda ama kimse geleceği bilemez belki tahminleri tutar onu bilmem. istersen sakaryada iş bankasının ordan girince eylül cafe var orada.

Bu Mustafa ya ben ilk gittim super dedim ani ve gecmisi iyi tutduruyor bence aradan 2 hafta sonra gittim beni tanır gibi oldu bozuntuya vermedim ve dediklerinin tam tersini üstüne bastıra bastıra söyledi şoke oldum:))

Bu Mustafa ya ben ilk gittim super dedim ani ve gecmisi iyi tutduruyor bence aradan 2 hafta sonra gittim beni tanır gibi oldu bozuntuya vermedim ve dediklerinin tam tersini üstüne bastıra bastıra söyledi şoke oldum:))
arkadaşlar pınar hanıma ulaşmak çok istiyorum bilginiz var mı özelden mesaj atamıyorum.bilen varsa benide bilgilendirirse çok sewerim.bu arada mustafa gerçekten çok iyidir bende tesçilli onaylı:)

Ben de alabilir miyim bulursaniz?

Ne kadar ücret ödemiştim birde dediklerinden yaşadığın oldumu ? Son olarak numarasını bana da yollarmisin rica etsem:)

arkadaşlar pınar hanıma ulaşmak çok istiyorum bilginiz var mı özelden mesaj atamıyorum.bilen varsa benide bilgilendirirse çok sewerim.bu arada mustafa gerçekten çok iyidir bende tesçilli onaylı:)

Ben yarın saat 13:00 batikent tarafından gelen bir bayan var ona bastırıcam kadını çok met ettiler yabancısından tut kadın Tunalı Çankaya bir sürü müşterisi var biraz pahalı Kızılay'a göre ama bu fiyat olduguna göre kendine güveniyor sanırım deneyip Görücem. Bu pınar kim Peki merak ettim???

Back
X