Kızlar cidan kafe nerde tam olarak?
Canım Sakarya metro çıkışından çıktıktan sonra sağda hemen, döviz bürosunun olduğu binada. Kafanı kaldırıp baktığın zaman Cidan yazısını göreceksin.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar cidan kafe nerde tam olarak?
Bende bugün cidan cafedeki figen hanıma gittim,niyetim ezgiye gitmekti ama figen oranın medyumu falan gibi bi şey diyince garson meraktan ona gittim. Fincanı açar açmaz içimdekileri saydı resmen bugün ve geçmişin hepsini bildi ama gelecekle ilgili eski sevgilin geri dönecek dedi. herkese söylüyo mu bilmiyorum çünkü bu imkansız gibi bi şey figene giden varsa gelecekle ilgili söyledikleri çıkan oldu mu?
:18:
Bende bugün cidan cafedeki figen hanıma gittim,niyetim ezgiye gitmekti ama figen oranın medyumu falan gibi bi şey diyince garson meraktan ona gittim. Fincanı açar açmaz içimdekileri saydı resmen bugün ve geçmişin hepsini bildi ama gelecekle ilgili eski sevgilin geri dönecek dedi. herkese söylüyo mu bilmiyorum çünkü bu imkansız gibi bi şey figene giden varsa gelecekle ilgili söyledikleri çıkan oldu mu?
Yasemin hanıma ben eylül ayında gitmiştim.Pozitif bir kadın güleryüzlü insanı rahatlatıyor. uzun bakıyor. gecmiş ve anı bilmesi gayet başarılı. Ancak gelecekle ilgili dediği hiçbirşey çıkmadı. bana en gec 40 gün içerisinde istediğim bişeyin olacağını söyledi.ancak 3 ay oldu çıkan bişey yok. üstelik çokta iddalı konuşmuştu.ama oralıktaki biçok kıytırık falcıdan daha güzel bakıyor. giden olursa burada paylaşsın lütfen.
saime kadındaki yaşar hanımın numarasını verebilirmisiniz lütfennnn
Sevgilin geri gelmeyecek diyen falcı var mıdır acaba?
Bana hep derdi Figen, önceden beklediğim biri vardı, gelecek derdi; gelmedi tabi ki.
Sonra başka bir falcıya gittim, sen adım atmalısın, ancak o zaman olur, yoksa kesinlikle gelmez dedi.
Ben de zaten sıkılmıştım beklemekten , adım attım ve her şey süper ötesi oldu.
Falcılarda eski sevgili mevzusu için vakit harcamak azıcık rahatlatmaktan öteye gidemiyor ne yazık ki.![]()
sakın gitmeyin derim bana sölediklerinin tam tersi çıktığı gibi olumsuz enerjisinide sana yükleyip resmen adamı çarpıp gönderiyor![]()
bende artık bu adım atma şeysini deniycem bugün ezgiye gttim oda söyledi sen küstürmüşssün onu dedi doğru benim yüzümden oldu adımı ben atım diyorum ama erkelere karşı adım atmak bilmiyorum burunlarını biraz havaya kaldırıyoruz onların.. ondan hala ikilemdeyim atsam mı atmasam mı die
ezgiden randevu almak için telefon numarasını yazabilirmisiniz lütfennnn!!!!!
eylul hanıma 2011 yılında gıtmıstım dedıgı hıc bısey cıkmadı.sadece kısılık analızı yapmaktan ıbaret.ozaman sakaryada bı cafedeydı adını unuttum.bosverın gıtsın ankarda yok gercekten bu ısı bılen