Ankara'daki Falcılar

geçenlerde turuncu kafedeki yasemine gittim şimdiyi bildi genel olarak hatta ayrıntı bile verdi
peki geleecek hakkındaki dedikleri çıkan oldu mu? baktıranlar?

Ben de baktırdım bikaç kez hep çok iyi bildi çok acayip inanamayacağım nokta atışları yaptı.Tarihlerden şu ana kadar olanları yaşadım.3 ay içinde terk edileceğimi ama geri döneceğini söylemişti evet terk edildim de ne gelen var ne giden:D bakalım:)

Bende burda okudugum kadariyla gaza geldim nura gittim ya bakalim ne olcak :)

evinde bakan yasemin hanım ve
eylül hanımın numaralarını bana msj atabilecek birileri var mı?

Bir falcıya birden fazla gitmek iyi fikir değil çünkü saçmalıyorlar nasılsa bu buraya alıştı diye.

Kızlar evim cafe-menekşe hakkında fikri olan var mı ? Ben iki kez baktırdım ikisinde de bayağı bi şeyler bildi.Gelecekle ilgili olanları ise beklemekteyim.

mustafa sakaryada eylül cafe'de çalışıyor sanırım doğru mudur bu bilgi :)

Ben de baktırdım bikaç kez hep çok iyi bildi çok acayip inanamayacağım nokta atışları yaptı.Tarihlerden şu ana kadar olanları yaşadım.3 ay içinde terk edileceğimi ama geri döneceğini söylemişti evet terk edildim de ne gelen var ne giden:D bakalım:)

siz ne falı baktırmıstınız acaba?? kahvemı tarotmu??

Arkadaslar sevgi cafedeki nurun baktigi falda soyledigi birsey haftasina varmadan cikti..cikmasaydi iyi olurdu ama bildi deneyin derim..

Kızlar merhaba. Asmaaltı cafeden Yener'i deneyen var mı? Ben 2 hafta önce gittim mevcutta ve gecmişte cok cok başarılı ancak gelecek için söylediklerine daha var. Giden ve çıkan oldu mu merak ettim

Back
X