Ankara'daki Falcılar

Kızlarrr daha önce de sordum ama tekrar soruyorum belki güncel bi bilgi vardır diye.. Turuncu cafe yasemin(Eskiden evim cafedeydi) ve ecim cafe-menekşe'ye giden var mı? Ben aslında ikisinden de oldukça memnun kaldım ve paralel şeyler söylediler. Baktırıp da falı çıkan oldu mu?

Kızlarrr daha önce de sordum ama tekrar soruyorum belki güncel bi bilgi vardır diye.. Turuncu cafe yasemin(Eskiden evim cafedeydi) ve ecim cafe-menekşe'ye giden var mı? Ben aslında ikisinden de oldukça memnun kaldım ve paralel şeyler söylediler. Baktırıp da falı çıkan oldu mu?

ben yasemine gittim geçen hafta anı ve geçmişi biliyor 2 kez gittim 2 ay arayla ikisinde de aynı şeyleri söyledi bir tutarsızlık yoktu acaba hatırladımı dedim ama onca kişi gelip gidiyor gelecek hakkında syledikleri de çıkar mı bilmem. sana söyledikleri çıkmışmıydı.

evet tatlım büyük oranda çıktı. Ben de beni hatırlıyor olma ihtimalini düşünmüştüm ikinci gittiğimde ama bence yok ya mümkün değil. Yalnız ben seriye taktım ne ikisi ne üçü... :1: Bana sevgilmn beni terk edeceğini söylemişti mesela zaman verip öyle de olmuştu ama geri dönüp özür diliycekmiş ve sonuç olarak ben o adamla evlencekmişim hala aynı şeyi söylüyo :1:

yasemine gitmiştim; bana dediği eski sevgilimin geri döneceğini söledi hatta bi hafta gün verdi vs verdiği gün içinde onunla ilgili bişiler oldu aramızı yapmak isteyen biri oldu ama olumlu olmadı sonucu, o da eski manitamın beni arıycağını sölemişti dönmek için bir buçuk ay olcak biz yine barışmadık ve ara ara görüşmelerimiz olmasına rağmen yine olumsuz oldu gerçi adımları ben atmıştım, o değil.

falcılar biz sormadan söylediği şeyler çıkıyor gibi, sorduğumuz soruları bilemiyolar sanki ama bişi sormadan kendileri sölediği şeyler çıkıyo genelde

Son düzenleme:
ufak ayna var ona bakıyor sadece. sayıyor gördüklerini seninle ilgili.üstüne soru sor diyor ve cevaplıyor...çıkması sevgilin yalan söylüyor yakalayacaksın dedi hiç şüphe etmemiştim.onunla evlilik olmaz dedi ayrıldık mesela.karşına başka biri çıkacak onu tercih edeceksin dedi bunlar aklıma gelenler.işle ilgili problemleri söyledi vs

adresi birdaha söyleyebilirmisin randevu almak gerekiyo mu birde fiyat?

yasemine gitmiştim; bana dediği eski sevgilimin geri döneceğini söledi hatta bi hafta gün verdi vs verdiği gün içinde onunla ilgili bişiler oldu aramızı yapmak isteyen biri oldu ama olumlu olmadı sonucu, o da eski manitamın beni arıycağını sölemişti dönmek için bir buçuk ay olcak biz yine barışmadık ve ara ara görüşmelerimiz olmasına rağmen yine olumsuz oldu gerçi adımları ben atmıştım, o değil.

falcılar biz sormadan söylediği şeyler çıkıyor gibi, sorduğumuz soruları bilemiyolar sanki ama bişi sormadan kendileri sölediği şeyler çıkıyo genelde
ayrılacağımızı ve döneceğini ben sormadan söylemişti.. hatta ayrıldıktan sonra gittim hiçbi şey söylemeden ben ayrıldığımızı söyledi.. şu şekilde hem de " bu ne ablacım uzaktan bi mimar sana affet beni diyo" dedi. Biz ayrıldık dedim (bu arada evet mimardı evet benden uzaktaydı) işte olayların işleyişini söyledi geri dönceğini söyledi sonra yine gittim yine ben sormadan hala ayrı olduğumuzu ama döneceğini söyledi... bakalım kısmet:ssz:

ayrılacağımızı ve döneceğini ben sormadan söylemişti.. hatta ayrıldıktan sonra gittim hiçbi şey söylemeden ben ayrıldığımızı söyledi.. şu şekilde hem de " bu ne ablacım uzaktan bi mimar sana affet beni diyo" dedi. Biz ayrıldık dedim (bu arada evet mimardı evet benden uzaktaydı) işte olayların işleyişini söyledi geri dönceğini söyledi sonra yine gittim yine ben sormadan hala ayrı olduğumuzu ama döneceğini söyledi... bakalım kısmet:ssz:

ben bu falcı işine hep o eski sevgili yüzünden başladım :) bir buçuk sene geçti hala gelmedi bi sürüsünü denedim birileri döncek birileri dönmüycek dedi halada çıkar fallarımda dönücek die hadi bakalım diyip geçiyorum, ama çok kahroldum bekledim uzun bi süre acıyı hep ben çektim.
diğeriyle 2.5 ay olcak işte ayrılalı onun dönmesi diğerinden daha muhtemel bakalım dedikleri çıkıcak mı, gittiğim her falcı dönücek dedi ben sormadan:D

ben o kafede 3 hafta önce ezgiye gitmiştim bakalım dedikleri çıkıcak mı? yakın zamanda gerçeklerşir dedi özel bi zaman vermemişti bana

ben ezgi niyetiyle gidip figen e baktırmıştım pek memnun kalmadım ee hayliyle merveye baktırdım bi de ekstra ama ikisininde ortak dediği konu vardı ve mart ayı demişlerdi :)

evet tatlım büyük oranda çıktı. Ben de beni hatırlıyor olma ihtimalini düşünmüştüm ikinci gittiğimde ama bence yok ya mümkün değil. Yalnız ben seriye taktım ne ikisi ne üçü... :1: Bana sevgilmn beni terk edeceğini söylemişti mesela zaman verip öyle de olmuştu ama geri dönüp özür diliycekmiş ve sonuç olarak ben o adamla evlencekmişim hala aynı şeyi söylüyo :1:

bana direkt sevgilimin adını söyledi ayrılmıştık geri gelecek dedi gelmesinide istemiyorum beklemiyorum da. üniformalı dedi onu da bildi. ama eğitim konusunda beni tututaramıyor hep öğretmenmisin diyor yoksa herkese aynısın mı diyor anlamadım:D

adresi birdaha söyleyebilirmisin randevu almak gerekiyo mu birde fiyat?

tatlım yüksel caddesinde tombiş diye bir yer var (turan kitap evinin karşısı )tombiş cafenin olduğu binadan giriyorsun.4.kat allita cafe.aynaya aslında 40 a falan bakıyormuş ama ben 30a baktırmıştım.gittiğinde 30a bakıyormuşsun dersen bakıyor çünkü yönlendiren arkadaşımda o şekilde söyledi 30a baktırdım :).yıldız kızıl saçlı güler yüzlü kilolu bir bayan

tatlım yüksel caddesinde tombiş diye bir yer var (turan kitap evinin karşısı )tombiş cafenin olduğu binadan giriyorsun.4.kat allita cafe.aynaya aslında 40 a falan bakıyormuş ama ben 30a baktırmıştım.gittiğinde 30a bakıyormuşsun dersen bakıyor çünkü yönlendiren arkadaşımda o şekilde söyledi 30a baktırdım :).yıldız kızıl saçlı güler yüzlü kilolu bir bayan
randevuya gerek yok kadın 1 den 8e kadar orda oluyormuş.

bana direkt sevgilimin adını söyledi ayrılmıştık geri gelecek dedi gelmesinide istemiyorum beklemiyorum da. üniformalı dedi onu da bildi. ama eğitim konusunda beni tututaramıyor hep öğretmenmisin diyor yoksa herkese aynısın mı diyor anlamadım:D

yok herkese aynısını demiyor benim arkadaşlarım da gitti onlara da tutturmuş hatta onların sevgililerine de

Kızlar bugün Cidan'daki Merve'ye baktırdım bu güne kadar bana bütün falcıların söylediklerinin tam tersini söyledi aklım karıştı sanki biliyor gibi ama yinede duyduklarım beni üzdüğü için emin olmak istiyorum size söyledikleri çıktı mı??? o kadar iddialı ve kendinden emindi ki söyledikleri ister istemez tutturduğu bir kaç şey falın genelinden etkilenmeme sebep oldu. hatta geleceğe yönelik gayet iddialı bir şey söyledi eğer çıkarsa sizinle kesin paylaşırım.
Merve'ye baktıranların yorumlarına acil olarak ihtiyacım var söyledikleri aklımı çok karıştırdı.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X