Ankara'daki Falcılar

Kızlar bugün Cidan'daki Merve'ye baktırdım bu güne kadar bana bütün falcıların söylediklerinin tam tersini söyledi aklım karıştı sanki biliyor gibi ama yinede duyduklarım beni üzdüğü için emin olmak istiyorum size söyledikleri çıktı mı??? o kadar iddialı ve kendinden emindi ki söyledikleri ister istemez tutturduğu bir kaç şey falın genelinden etkilenmeme sebep oldu. hatta geleceğe yönelik gayet iddialı bir şey söyledi eğer çıkarsa sizinle kesin paylaşırım.
Merve'ye baktıranların yorumlarına acil olarak ihtiyacım var söyledikleri aklımı çok karıştırdı.Yardımcı olursanız çok sevinirim

canım ben geçenlerde gittim. figenden memnun kalmayınca ona baktırdım. figenle aynı ortak bir kaç şey söylemelerinin dışında geçmişe yönelik dedikleri doğruydu. ha gelecekle ilgili dediklerini de beklemedeyim olursa paylaşırım :)

canım ben geçenlerde gittim. figenden memnun kalmayınca ona baktırdım. figenle aynı ortak bir kaç şey söylemelerinin dışında geçmişe yönelik dedikleri doğruydu. ha gelecekle ilgili dediklerini de beklemedeyim olursa paylaşırım :)

Cidan'daki falcılardan bişey çıkmaz..paranıza yazık olur en fazla... hele ki figen aman aman...

ya o gün öylesine baktırmıştım normalde benim gittiğim kişi belli de figen in sadece tarot a 45 tl baktığını duyunca şok geçirmiştim.

hey maşallah. 45 tl'yi alacak kadar ne bakıyormuş acaba merak ettim. kendi psikolojisine göre fal bakıyor. moreli iyiyse yağlıyor ballıyor, moreli kötüyse verem mi yapmıyor beyinde tümör mü daha neler :)) Arkadaşımı depresyona sokmuştu, inanma desem de etkilendiği için günlerce ağladığını biliyorum.. daha sonra fal fos çıktı tabi.. şimdi cidanın önünden bile geçmiyoruz:D

hey maşallah. 45 tl'yi alacak kadar ne bakıyormuş acaba merak ettim. kendi psikolojisine göre fal bakıyor. moreli iyiyse yağlıyor ballıyor, moreli kötüyse verem mi yapmıyor beyinde tümör mü daha neler :)) Arkadaşımı depresyona sokmuştu, inanma desem de etkilendiği için günlerce ağladığını biliyorum.. daha sonra fal fos çıktı tabi.. şimdi cidanın önünden bile geçmiyoruz:D

Ay tövbe yaaa :D bana da totondan mı dinliyosun dedi de :D açık açık söyledi de şimdi ayıp olmasın diye demedim :))) yaa zaten beni sevmedi sanırım ya da hep sivridilli :)

Ay tövbe yaaa :D bana da totondan mı dinliyosun dedi de :D açık açık söyledi de şimdi ayıp olmasın diye demedim :))) yaa zaten beni sevmedi sanırım ya da hep sivridilli :)

hahaha ne kendini beğeniyorum ne de fallarını:D

Ay canım yanıt veremedim mesaj sayım daha 100 değil ya :) peki senin gidipde beğendiğin bi falcı oldu mu hiç ya da dediği çıkan ? :)

Yok canım arkadaşlarım daha meraklı böyle şeylere ben bilmiyorum zaten onların sayesinde öğreniyorum falcılarıda:D Bizim kızlar olurda yine bi falcı bulurlarsa güzelde bakıyorsa iletirim burdan:D

Son düzenleme:
son zamanlarda sude cafede neslihana giden var mı? önceden internet sitesi falan vardı artık yok

Ay tövbe yaaa :D bana da totondan mı dinliyosun dedi de :D açık açık söyledi de şimdi ayıp olmasın diye demedim :))) yaa zaten beni sevmedi sanırım ya da hep sivridilli :)[/QU

Bunlar akıl okuyor sanki aman çıkmasın zaten Ankara'da iyi bir falcı bulamadık bir türlü :((

Ay tövbe yaaa :D bana da totondan mı dinliyosun dedi de :D açık açık söyledi de şimdi ayıp olmasın diye demedim :))) yaa zaten beni sevmedi sanırım ya da hep sivridilli :)[/QU

Bunlar akıl okuyor sanki aman çıkmasın zaten Ankara'da iyi bir falcı bulamadık bir türlü :((

benim devamlı gittiğim bi falcım var canım benim diyomuşum yani elektriğimiz uyduğu için sanırım dedikleri çıktı hep :)

Evim cafe'de Semrin Abla. ben çok beğeniyrum en azından bana dedikleri çıktı ve diğerleri için de beklemedeyim :)

slm arkadaşlar...ben cumartesi günü için gülbaşaktan randevu aldım..daha önce giden oldu mu ? nasıl?

Gitme sakin, Gulbasak gercekten berbatmis, hicbir sey bilmiyormus. Onceki sayfalarda Gulbasak in reklamini yapan biri, ona gidenler ve berbat oldugunu soyleyen cok kisi var.

ben taaa cok onceden gıtmıstım ona soyledıklerının hıcbırı cıkmadı:19::19::19::19::19:

bana dediği bikaç şey çıkmıştı yani üstü açık konuşuyo hep dayanamayım gittim yine bakalım bu sefer ne olucak
zaten o gün hızımı alamayıp yasemine bide meryeme gittim
bugünde bir tanıdığa baktırdım bakalım neler olucak,
bunlardan sonra gerçek falcıyı ilan edicem artık :)

Back
X