Ankara'daki Falcılar

Kızlar ben şu Güneş cafeye bugün gitme hatasında bulundum Güneş suratsız asabi bir kadın orada fal bakan dilek mi ne adını unuttum çilli koyu kızıl saçlı bir kadın ona baktırdım hiçbirşey bilemiyor anı bile tutturamadı. Üstelik de bu parayı hak etmiyor. Ankara'da denemediğim falcı kalmadı maalesef beğendiklerim de ikinci bakışlarında fos çıkıyor bu nedenle yeni falcı arayışındayım. Tavsiyelerimizi paylaşarak yardımlaşalım lütfeeennn :43:

güneş ablanın yerini buldum karanfil 1.sokakta vodafonun karşısında üst katta yeri.suratsız demene çok şaştım.ben ordayken geldi kafeye oturan herkesi mutluluk sardı.banada hoşgeldiniz deyip odasına gitti.randevusuz bakmıyor dediler randevu aldım cuma günü gidecem.bekleyenleri olmasa sizi alırdı dediler.elemanlarına 10 tl ye kahve falı baktırdım.dilek diye birinide göremedim orda.baktırıncafikirlerimi paylaşırım.

Hala şu güneş den bu kadar övgüyle bahseden kişiler varya bu formda inanamıyorum. 3-5 kişi yeni üye!!!! al gülüm ver gülüm...sürekli aynı kadının adını zikrediyorular.
Ama güzel olan bişey var kendileri soruyo kendileri cevaplıyo hahahaahah

güneş ablanın yerini buldum karanfil 1.sokakta vodafonun karşısında üst katta yeri.suratsız demene çok şaştım.ben ordayken geldi kafeye oturan herkesi mutluluk sardı.banada hoşgeldiniz deyip odasına gitti.randevusuz bakmıyor dediler randevu aldım cuma günü gidecem.bekleyenleri olmasa sizi alırdı dediler.elemanlarına 10 tl ye kahve falı baktırdım.dilek diye birinide göremedim orda.baktırıncafikirlerimi paylaşırım.

Kadının adını hatırlayamadım zaten kilolu çilli koyu kızıl saçlı bir kadındı bana fal bakan ve hiççççç bilemedi çoğu falcı en azından bizim düşüncelerimizi tutturur ve bize söyler bunda o da yoktu. Güneş ise arka odadan çıktı ne bileyim saç baş darmadağın sanki orada kalıyormuş gibi ve yanında çalışanlar ondan oldukça çekiniyorlardı aman duymasın şeklinde davranıyorlardı. Burada kimseyi yermek ya da gereğinden fazla övmek gibi bir amacımız yok en azından benim gibi tecrübelerini paylaşmak isteyenler adına konuşuyorum. Sonucunda kafamızda bazı sorular var ki cevap bulmak dertleşmek terapi gibi falcıya gidiyoruz tabi ki geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Bu nedenle de fala çok para verme taraftarı değilim 100 lira da ne demek yapmayın kızlar...

aaa demek ki görmeyeli güneş melek olmuş kanatları bile çıkmış...önce 50-60 msj.da deneyimlerinizi bir paylaşın bakalım..üye olup aynı dakikada herkesin yaka silktiği birinin reklamını yapmak nedir ? buradaki insanlar bu kadar saf mı sizce?bakmazlar mı ne wakit üye oldun kaç msg yazdın kaç falcı hakkında yorumun war? ayrıca her kim olursa olsun hiç bir falcının müşteriye kötü dawranma hakkı yok.parasını alıyor..babasının sewabına mı bakıyor? tehditle mi bakıyor? eşşek gibi mecbur bakacak.şişirmeyin bu sahtekarları yeter artık..

Hala şu güneş den bu kadar övgüyle bahseden kişiler varya bu formda inanamıyorum. 3-5 kişi yeni üye!!!! al gülüm ver gülüm...sürekli aynı kadının adını zikrediyorular.
Ama güzel olan bişey var kendileri soruyo kendileri cevaplıyo hahahaahah
güneş gündemden düştü,gidenler de onun ne olduğunu anladılar ya..azcık mola werdi yeni sazanlar arıyor kendine..100 tl hem de..way be..

güneş gündemden düştü,gidenler de onun ne olduğunu anladılar ya..azcık mola werdi yeni sazanlar arıyor kendine..100 tl hem de..way be..

Yapmayın etmeyin 100 tl dayamayın kimseye arkadaslar.Tamam baktırıyoruz 20 tl 30 tl ya da. Eglencesine,vakit geçirmek icin, soru sormak için falan. 100 tl lık ne soyleyebilir ki? Para kolay kazanılmıyor,hele de iki tane bildiğim seyi soyleyerek kimse bedavadan 100 tl kazanmayı haketmiyor!

son zamanlarda güneş adı çok geçiyo ben baktırdığım falcıların isimlerini pek hatırlamam ama hafızası çok iyi bi arkadaşım vardır onu aradım 'aaa geçen sene gitmiştikya hatırlamıyomusun hani karanfilde simitçinin karşısında üst kattaydı lokantanın arasından girmiştik gaziantepmiydi neydi adı .' diyince hatırladım evet geçen sene baya bi duyunca gitmiştik güneşe öğlen gitmiştik akşama randevu alıp tekrar gitmiştik kahve+ tarota 30a bakmıştı baya arttırmış belliki son zamanlarda ve çıkarken ortak fikrimiz 15 tane harfle adam asmaca oynadığıydı hatta arkadaşım sen bundan kesinlikle daha güzel bakıyosun en azından ismi sormuyosun kendin söylüyosun ayrıca bu kadar harften bi kısmının tutması mucize değil demişti ama yinede gelecekle ilgili söyledikleri çıkar belki demiştik ama arkadaşım dediklerinin hepsini hatırlıyo ve hiç biri özellikle basit şeyler bile çıkmadı diyo duyrulur kızlar yazık 100 liraya

Güneş burada piyasa yoklaması yaptı ama yemedi.Pahalı falcı iyi falcıdır oltasını attı ama kendi yada kendi adamlarından başka kimse inanmadı hahahaha.Kızlar reklam amaçlı üyelikleri şikayet edin..Kimse parayı sokakta süpürmüyor.

Reklam yapıyor dikkate almayın !

GÜNEŞ ABLADA SIKTI ARTIK

ohaaa!!!!10 tl bile ona fazla.o kadar abartmayın.
slm taynattaki meryemi denediniz mi nasıl birisidir.ben ilk başlarda memnundum ama sonradan onunda kıçı kalktı artık 10tl yi beğenmiyor hasbam kısa tutuyor vede asabileşiyor şu ana kadar fallarında atıp ta tuttuğu olmadı acaba sadece banamı denk geliyor hırçınlığı:20: sonuçta stres atmak içinde falcılara gidiyoruz..güneşe gelince aynen fikirlerinize katılıyorum 15 harf söylüyor ya tutarsa..çok komikti hiçbiride çıkmadı..

slm taynattaki meryemi denediniz mi nasıl birisidir.ben ilk başlarda memnundum ama sonradan onunda kıçı kalktı artık 10tl yi beğenmiyor hasbam kısa tutuyor vede asabileşiyor şu ana kadar fallarında atıp ta tuttuğu olmadı acaba sadece banamı denk geliyor hırçınlığı:20: sonuçta stres atmak içinde falcılara gidiyoruz..güneşe gelince aynen fikirlerinize katılıyorum 15 harf söylüyor ya tutarsa..çok komikti hiçbiride çıkmadı..
meryem i ilk keşfedenlerden biriyim.ama dedikleri hiç çıkmadı.anı dünü durumu iyi biliyor ama gelecek tahminleri sıfır.size gelecekle ilgili dedikleri çıkıyormuydu?

Slm arkadaşlar. Insan fala 100 tl verilirmi ayıptır. Parayı insanlar sokaktan mı toplıyor ayıptır ya

o 100 TL isteyen vatandaş var ya muhtemelen söyledikleriyle hayat kurtarıyordur yada hayat bağışlıyordur tövbe yarabbim yaa bunlara neden prim veriyorlar anlamıyorum sanki kaç saat dil döküyorda o parayı istiyorlar.

Ben meryeme ilk gittigimde eski sevgilim icn gitmistim ondan hayir gelmez dedi birak onu dedi yeni biri gelicek dedi kisiligini soledi herseyi tarif etti arabasi var dedi sonracima dediklerini 3 hafta icnde cikti
ben bir daha gittim yenisinden ayrildiktan sonra hayirsiz olan la en sonuncusu geri doncek dedi 2 ay verdi ikisiylede karsilasma ve konusmalarim oldu ama sonuc olumlu olmadi
3 hafta kadar once bi daha gittim yine ikiside doncek dio zamn verdi birisiyle olcak digerini istemiycksn dedi bakalim nolcak
Kisa bakiyo iki dk da yakin zamani biliyo glecekte tutturduklari oldu ama bilemiyrum
musterisi cok oldndan biraz havalandi gibi geldi bana

Ben meryeme ilk gittigimde eski sevgilim icn gitmistim ondan hayir gelmez dedi birak onu dedi yeni biri gelicek dedi kisiligini soledi herseyi tarif etti arabasi var dedi sonracima dediklerini 3 hafta icnde cikti
ben bir daha gittim yenisinden ayrildiktan sonra hayirsiz olan la en sonuncusu geri doncek dedi 2 ay verdi ikisiylede karsilasma ve konusmalarim oldu ama sonuc olumlu olmadi
3 hafta kadar once bi daha gittim yine ikiside doncek dio zamn verdi birisiyle olcak digerini istemiycksn dedi bakalim nolcak
Kisa bakiyo iki dk da yakin zamani biliyo glecekte tutturduklari oldu ama bilemiyrum
musterisi cok oldndan biraz havalandi gibi geldi bana

Ben de ona baktırdığımda başlangıçta biliyor gibi geldi çünkü ana yönelik isabetli atışları oluyor fakat geleceğe yönelik söyledikleri hiç tutmadı hatta tersi oldu. Bence taynattaki meryemin içinizdekileri okuyup söyleme yeteneği var :52: ama bana baktığı zaman havalı değildi gayet güler yüzlü sohbet ediyordu tabi sonradan huyu değişmişse bilemem. Cidan'daki İranlı kız Merve bana bakmıştı ve sizlere biliyor mu diye sormuştum ya söyledikleri tamamen fiyasko çıktı onun falına göre amel edip boşu boşuna kendimi üzmüşüm kızlar işin aslını sonradan öğrendim. :53:

Ben de ona baktırdığımda başlangıçta biliyor gibi geldi çünkü ana yönelik isabetli atışları oluyor fakat geleceğe yönelik söyledikleri hiç tutmadı hatta tersi oldu. Bence taynattaki meryemin içinizdekileri okuyup söyleme yeteneği var :52: ama bana baktığı zaman havalı değildi gayet güler yüzlü sohbet ediyordu tabi sonradan huyu değişmişse bilemem. Cidan'daki İranlı kız Merve bana bakmıştı ve sizlere biliyor mu diye sormuştum ya söyledikleri tamamen fiyasko çıktı onun falına göre amel edip boşu boşuna kendimi üzmüşüm kızlar işin aslını sonradan öğrendim. :53:

Bence de Meryem ani biliyor. Ben gittigimde de cok guleryuzlu ve pozitifti, bir adam hakkinda bir seyler sordum ve bana bu is olumlu dedi. Hay Allah kahretsin, yine mi havayi aliyorum kizlarrrr, bu adam da olmazsa ne yapayim artik.:(( Su Ankarada adam gibi fal bakan gercekten de kimse yok.

Bence de Meryem ani biliyor. Ben gittigimde de cok guleryuzlu ve pozitifti, bir adam hakkinda bir seyler sordum ve bana bu is olumlu dedi. Hay Allah kahretsin, yine mi havayi aliyorum kizlarrrr, bu adam da olmazsa ne yapayim artik.:(( Su Ankarada adam gibi fal bakan gercekten de kimse yok.

demek ki sana bağlı güzel bi şekilde gelişip gelişmemesi :) sen yön vericeksin, yani fallarda bazı şeyler çıkıyo da onları yapıp yapmamız biraz da bizim elimizde tamam bazı şeyler kader ama kaderin bir kısmına da biz yön veriyoruz bu açıdan bak bir de
özel msj hakkım olsa sana birini önericem açıkca söylüyo ama zaman konusunda biraz sıkıntı olabiliyo bazen cafelerde falan bakan bi bayan değil özerk çalışıyo 100 ü dolduruyum da bi

Back
X