nebeli günaydın.bende baktırmak istiyorum.tlf numarasını rica etsem gönderebilir misiniz ?
henüz deneyemedim
telefon numarasını özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemiyorum
katzeden rica edersen daha iyi noyu burdan yazmam da yasak sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nebeli günaydın.bende baktırmak istiyorum.tlf numarasını rica etsem gönderebilir misiniz ?
Canim imkanin varsa yuzyuze baktirmani tavsiye ederim
henüz deneyemedim
telefon numarasını özel mesaj hakkım olmadığı için gönderemiyorum
katzeden rica edersen daha iyi noyu burdan yazmam da yasak sanırım
katze merhaba.rica etsem telefon numarasını bana da gönderebilir misiniz?
Ben bi de bir sey duydum, 3 harflileri olanlar icin kahve, su bahaneymis. 3 harflileri ile konusmak icin bosluga bakmamak icin kahve veya suya bakarak konusurlarmis. Kahve fali su kadar para, tarot su kadar hepsi hikaye o zaman. Enerji meselesi de palavra... Artik hicbirine itimar etmiyorum sahsen.
çok teşekkür ederim.bu arada birşey sormak isterim.cidan cafe de ezgi ye baktırdınız mı hiç?
Ordan figen e baktirdim hic tavsiye etmem. Yaninda bi kadin daha vardi 10 mu 15 e mi ne kahve bakiyodu. Ezgi miydi adi bilmiyorum ama gecen sene bu zamanlardi. 27 yaslarinda genc bi bayandi. Dedikleri cikti mi onu da bilmiyorum ama figene gitmeyin SAKIN. Yasadigim ani cok iyi bildi ama soyledikleri hic cikmadi.
kızlar son 1 ay içerisinde kudurmuş gibi fal baktırıyorum içim ferahlasın diye.bazı tecrübelerimi paylaşayım istedim.
EYLÜL:il gittiğimde şok oldum.inanılmaz şeyleri bildi.tarifi falan geçtim zaten kişinin şiveli konuştuğuna kadar söyledi.geleceğe dair şeyler de söyledi ve beklemekteyim.
TAYNAT:ZARİFE diye bir bayana baktırdım.Resmen eylülün sağlamasını yaptı.
EVİM CAFE:GÜLCAN çok memnun kalmadım.çok ortalama şeyler söyledi.işin doğrusu tam anlayamadım.biraz saçmaladı gibi geldi.
EVİM CAFE:kızın adını hatırlamıyorum ama genç ve çok şirin birkızdı.beyaz tenli siyah saçlı.bence gülcan dan daha başarılıydı.
TURUNCU CAFE: GÜL buradan okuduklarımla gittim. 28 nisana kadar gelişmeler olacak.19 mayıs çok önemli dedi.genel olarak çok başarılı değildi ama fenada değildi.
ANGELO CAFE:Erkek olana baktırdım.öyle hissetmedim böyle hissetmiyorum,arar yaaaaa falan diye güzel teselli etti.ama daha önce söylediği tutmuştu bana.
HAYAL CAFE:Kadının adını hatırlamıyorum ama sanırım cafenin sahibiydi. geçmiş ve şu an iyiydi.gelecekle ilgili söylediği şeylerde var.ama durup durup ben yoğunlaşayım 1 hafta sonra gel suya bakalım dedi.bu arada gelene geçene laf yetiştirdi.masayı toplayın şu gelene bakın vs.. gibi
Fal sepeti ilkay-melih ve zeus.ben soruyu soruyorum zaten yani durum belli.hepsi benzer şey yazmış.bekle gelecek,olacak.
Çadır Cafe kadının adını bilmiyorum ama süheyla değil diğer kadın.süheylaya baktırmak istedim ama randevulu müşterileri vardı.dışarıda geleni geçeni izleye izleye bir şeyler söyledi.resmen dalga geçti benimle.ona verdiğim 40 liraya içim acıyor.
Yüksel Cd de 5 liraya bakıyoruz diye götürdüler bir yere kadın detaylı bakarım 15 tl alırım dedi.para sorun değil dedim.çok zorladı ama tutturamadı hiç bir şey.ama gelecek dedi
gittiğim herkesetarot istemiyorum çünkü tarot yorumuna inanmıyorum diyorum.kasılınca hemen kart çekiyorlar.kart daha detaylıymış bilmem ne.kardeşim benim ruh halim 78 karttan tesadüfen çebebileceğim 1 kartla nasıl okunur.
CİDAN CAFE EZGİ:niyeyse en samimi bu hanım geldi.
evimdekilerin ben pek başarılı olduğunu düşünmüyorum çünki ortam sakin değil kargaşa dolu fal batağı resmen orası, düzgün iletişim kuramazsın ki birde süre tutuyolardı ben en son gittiğimde hadi kalk diyodu biri gelip kalkmayınca fincanı alıp götürüyo öle bi yer
eylülü bende denemek istiyorum
ben ezgiye gitmiştim, 2,5 ay oldu heralde gideli genel konuştu şimdiyi iyi bildi diyebilirim ama gelecekle ilgili henüz dedikleri çıkmadı verdiği zamanda da çıkmadı ama mantıklı şeyler söyledi tutarlıydı dedikleri
süheyla randevulu bakar hep önceden randevu alıp gidin :) onu tavsiyeederim
eylülü aradım 2 kere teli açmıyo verdikleri numarada eylülün telefonu olan bana verebilir mi acaba?
eylülün numarası bende var ama mesaj hakkım yok.sanırım maille göndermiştim ben size. bu arada süheyla hanımla ilgili bir soru sormuştum ??
Suheylanin bana kariyerle ilgili dedigi cok kritik seyler cikti, yurtdisina cikacagimi bildi.Buraya 3-5 ayligina degil, bayagi yasamaya geldigimi de bildi. Pozitif enerjili ve hossohbet bir hanim, tavsiye ederim.
Ask hayatim ot gibi oldugu icin dediklerinin cikmasina daha cok var benceBana birinden hoslanicaksin, baska biri daha gelecek , yaza kadar kararini vereceksin demisti...evet birinden hoslaniyorum ama olur mu olmaz mi bilemem. Etrafta baska biri yok, Ilkay da bu baska biriyle tanisacagimi soyledi ama bana ikisi de salliyor gibi geldi, etrafimda kimse yok
![]()
Ilkay Mayis ayinda bununla taniscaksin dedi, Yildiz bu kisiyle evlenecegimi soylemisti
![]()
Bence hepsi etrafimda kimse olmadigini anlayip beni mutlu etmek adina boylece salladilar, evde kalicaksin diyecek halleri yoktu herhalde
![]()
Suheylanin ben el falini cok begendim, gercekten cok basariliydi bence.
süheyla nerde kaça bakıyor?bahçeli denmiş ama tam neresi