Ankara'daki Falcılar

Bir de Gulistan diye bir hatun var, yine pahali ama isabetli olanlardan...

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/325089-izmirdeki-falcilar-671.html

Ben telefonda baktirmak niyetindeyim sekerim, medyum ayhan diyip google larsan numarasi var. 150 tl ye bakiyormus, 5 fal parasi yani .

Bir de Istanbulda Elmira diye bir hatun gordum, onun da medyum elmira diye bir facebook sayfasi var, ordan ulasabilirsin zannimca.

Bir de Istanbulda Mercan Sayhan diye bir hatun varmis, yine de telefonda bakanlardan, ama bundan emin degilim.

Geriye kalanlar fis bence :47: :47: , bu ucu pahali ama gayet guzel bakiyormus. Ivir zivira para vercegime , toplayip bir kerede baktiririm diye dusundum.

Diğerlerini bilmiyorum da Mercan Sayhan bana acaip fos çıktı. Çok beğeneni varmış ama benim fal olmadı.

Diğerlerini bilmiyorum da Mercan Sayhan bana acaip fos çıktı. Çok beğeneni varmış ama benim fal olmadı.

Hatirladim sekerim, sen begenmemistin. Begenenleri de var, o yuzden bilemedim.

Gulistan a yonelicem galiba , zira Ayhan Demet Akalina bebek demis :37:

Valla bu aralar is seyahatinde , etrafta yok zaten kendisine hasta oldugumdan da haberi yok :1: :1: :1: Tanisip konusuyoruz ama Hans iste sonucta, kendi de tavri da mesafeli :27:

Burdaki arkadaslarin gaziyla isten sonra kahve icmeye gidelim dicekmisim..ben yapamam soyleyemem dedim :17: :17: ama baktim ilgilendigimi ucundan belli etmek gerek yoksa anlayacagi yok zira kendisi biraz mal gibi :34: :34:

Is biraz riskli yani, ucunda rezil olmak da var..Allahtan cok fazla gormek zorundu oldugum biri degil, farkli departmanlardayiz, rezil olsan bile yanina gidip gormezsin dediler ben de peki dedim :37: :37:

%50-50 durumdayim, zaman ne gosterir gorcez artik. :17:

Bence belli et. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama Avrupa'da ya da ABD'de bir yerlerdeysen ve adam da çok acayip bir tip değilse kesinlikle rezil olmazsın. Umarım herşey istediğin gibi olur...

Hatirladim sekerim, sen begenmemistin. Begenenleri de var, o yuzden bilemedim.

Gulistan a yonelicem galiba , zira Ayhan Demet Akalina bebek demis :37:

Benim en son gittiklerim (yine) Nisan, Tunalı'daki Şevki bir de İzmir'de Cengiz Bey. Telefonla bakıyor. Hepsi birbirinin sağlamasını yaptı aslında ama henüz ortada birşey yok maalesef:( Ben de paraları bayılıp bayılıp "belki zamanı vardır daha" diye kendimi avutuyorum...:(

Benim en son gittiklerim (yine) Nisan, Tunalı'daki Şevki bir de İzmir'de Cengiz Bey. Telefonla bakıyor. Hepsi birbirinin sağlamasını yaptı aslında ama henüz ortada birşey yok maalesef:( Ben de paraları bayılıp bayılıp "belki zamanı vardır daha" diye kendimi avutuyorum...:(

Bu aksam suheyla hn randevu almistim ama sonra iptal ettim. biraz aglamak iyi geldi

Bu aksam suheyla hn randevu almistim ama sonra iptal ettim. biraz aglamak iyi geldi

Kendini iyi hissediyorsan gitmeye gerek yok...
Bir de yazmayı unuttuğum Eylül var son zamanlardan. Daha önce(neredeyse 3 sene önce) bir kere gitmiştim. Bu sefer söyledikleri diğerlerilerin aynı. Ama dediğim gibi... Sonuç sıfır şimdilik maalesef:(((

Kuzum benim ne o adam ne de başka bir adam senin ağlamana da üzülmene de değmez. Çevremdeki erkeklerin hepsi birbirinden beter, senin ağladığın kişi de b.k herifin biridir Allah bilir :47: :47:

Kendini üzme demek kolay biliyorum ama bugün cuma , Allahtan hayırlısı neyse onu iste ve dua et.

Gerçekten üzüldüm, keşke içinin soğuması için yapabileceğim bir şey olsaydı.

Kuzum benim ne o adam ne de başka bir adam senin ağlamana da üzülmene de değmez. Çevremdeki erkeklerin hepsi birbirinden beter, senin ağladığın kişi de b.k herifin biridir Allah bilir :47: :47:

Kendini üzme demek kolay biliyorum ama bugün cuma , Allahtan hayırlısı neyse onu iste ve dua et.

Gerçekten üzüldüm, keşke içinin soğuması için yapabileceğim bir şey olsaydı.

Canim benim.sagolasin.sen beni tanimazsin ama care olmaya calirsin.sagol arkadasim

bende baktırdım ama dediğin gibi tarot baktı.27 martta bakmıştı en çok 20 gün içinde bir gelişme olacak dedi ama bakalım hayırlısı

Ben şuna inanıyorum çok fazla fal baktırınca da olacak olan şey olmuyor.Ters tepiyor,bir kere baktır sonrasını itikatınla hallet.

Şu baktırdığımız adamlar için beş kuruş vermeye değmez aslında.Bu devirde şöyle kıymetini bilen, kafanda sıfır soru işaretiyle yanında gezebileceğin birini bulmak da zor.
Erkekler kadın gibi yemin ederim,kadın dediğin ağırdan alır ağırdan satar bir bakıyorum bunu erkekler yapıyor.Böyle gizli kapaklı oynaya oynaya bizi de peşlerinden koşturuyorlar,çünkü biliyorlar ki biz belirsizlik sevmeyiz.Ama seviyor mu sevmiyor mu acaba diye düşündürtmezse de elinden kaçıracak,kendi işine bakıyor sonrada bizi canları isteyince arıyorlar.Biz de bu sırada fal baktırmakla meşgul olmuş oluyoruz.KAhretsin :47:

canım emin ol seninle aynı durumdayım bir aydır nefes alamıyorum şimdi bile ağlarım dokunsan:(1 mesaj atım sadece ona da saatler sonra cevap verdi...eylüle gitsem mi kararsızım

Benim nacizane tavsiyem kimseye mesaj falan atmayın. İyice şımarıyorlar. Gelecek adam paşa paşa gelir. Çoğu da gelir. Ama geldikleri zaman siz onları ister misiniz bilmem. Umarım ki o zaman geldiğinde siz başkalarıyla o kadar mutlu olursunuz ki ya da ( haddim olmayarak söylüyorum) aklınız başınıza nihayet gelmiş olur ki yüzlerine bile bakmazsınız...

Ben şuna inanıyorum çok fazla fal baktırınca da olacak olan şey olmuyor.Ters tepiyor,bir kere baktır sonrasını itikatınla hallet.

Şu baktırdığımız adamlar için beş kuruş vermeye değmez aslında.Bu devirde şöyle kıymetini bilen, kafanda sıfır soru işaretiyle yanında gezebileceğin birini bulmak da zor.
Erkekler kadın gibi yemin ederim,kadın dediğin ağırdan alır ağırdan satar bir bakıyorum bunu erkekler yapıyor.Böyle gizli kapaklı oynaya oynaya bizi de peşlerinden koşturuyorlar,çünkü biliyorlar ki biz belirsizlik sevmeyiz.Ama seviyor mu sevmiyor mu acaba diye düşündürtmezse de elinden kaçıracak,kendi işine bakıyor sonrada bizi canları isteyince arıyorlar.Biz de bu sırada fal baktırmakla meşgul olmuş oluyoruz.KAhretsin :47:
içiniz kan ağlasa da belli etmeyin.çok mutlu we rahat görünün.onu da yok sayın.egosu yerlerde sürünsün.benimki kıwırınca sen bilirsin walla cehennemin dibine kadar yolun war dedim.o hırsla bile kaç kere aradı.gercekten de öyle.beni üzecek insana razıysam eğer zaten o türden çok insan war.bunlar için harcanan zamana da paraya da yazık.zaten burada fal bakmayı bilen yok!!!ne falcılar gördüm ben.oturmadan adımı söyleyeni gördüm.isim wermiycem ama gecen gün birini tebrik ettim dürüstlüünden dolayı.su falı bak istersen dedim.güldü,bırakın su falını dedi hepsi para tuzağı.tarotta ne çıkıyor ona bak dedim.sözde sorulara cewap çıkıyor ama ona da inanma dedi.istese bakar paramı da alırdı.kahwe baktı gönderdi.yani onlar da bizi kandırdığını biliyor.bu falcının adını söylersem kendini kapı dışında bulur o sebeple söylemiyorum.

içiniz kan ağlasa da belli etmeyin.çok mutlu we rahat görünün.onu da yok sayın.egosu yerlerde sürünsün.benimki kıwırınca sen bilirsin walla cehennemin dibine kadar yolun war dedim.o hırsla bile kaç kere aradı.gercekten de öyle.beni üzecek insana razıysam eğer zaten o türden çok insan war.bunlar için harcanan zamana da paraya da yazık.zaten burada fal bakmayı bilen yok!!!ne falcılar gördüm ben.oturmadan adımı söyleyeni gördüm.isim wermiycem ama gecen gün birini tebrik ettim dürüstlüünden dolayı.su falı bak istersen dedim.güldü,bırakın su falını dedi hepsi para tuzağı.tarotta ne çıkıyor ona bak dedim.sözde sorulara cewap çıkıyor ama ona da inanma dedi.istese bakar paramı da alırdı.kahwe baktı gönderdi.yani onlar da bizi kandırdığını biliyor.bu falcının adını söylersem kendini kapı dışında bulur o sebeple söylemiyorum.

Satranç gb ilişkide olmuyor malesef.Ben hayatım boyunca hep gururlu oldum asla aramadım msj atmadım vs...Döndüler mi evet hepsi geri döndü ama bu adamlarla ilerisi ztn olmaz diye dönüp bakmadım.Daha geçenlerde İlkay'a fal baktırdım biriyle tanıştık ben kaçtıkça o kovalıyor.Sürünsünler valla işlerine gelirse.Ama herzmn diyorum ne biçim bir devir bu devir.Kadın kadının kurdu,elele erkek arkadaşımla girdiğim mekanlarda gözümün içine baka baka sevgilimi kesen kızlar gördüm ben.Kızlar azıttıkça erkekler de kuduruyor.
Kendini bulunmaz hint kumaşı zannedip hep daha fazlası mantığına geçiyorlar.Sağlıklı ilişkisi olanlarda evleniyor zaten.:19:

Benim nacizane tavsiyem kimseye mesaj falan atmayın. İyice şımarıyorlar. Gelecek adam paşa paşa gelir. Çoğu da gelir. Ama geldikleri zaman siz onları ister misiniz bilmem. Umarım ki o zaman geldiğinde siz başkalarıyla o kadar mutlu olursunuz ki ya da ( haddim olmayarak söylüyorum) aklınız başınıza nihayet gelmiş olur ki yüzlerine bile bakmazsınız...
bana seni yillarca yanimda istiyorum kolay bulmadim kolay birakmam diyen adam bi anda aslinda seviyorum da asik olmayabilirim de eski segilimle de olabilirim buyuk konusmayim da vs vs sacmalayinca ben once cok agladim o karsimda aglayinca...e ayrildik eve geldim haliyle bak seviyoruz ikimizde gel yikmayalim dedim hayir dedi zorla mi buyuk konustum evet baslarda carpildim cok anlamlar yukledim ama olmuyo dedi ne olmuyo dedim bilmiyorum dedi e tabi bu hirsla uc dort mesaj attim sinirleniyorum ddi sustum.bir ay aramadm sormadm ama dogum gununde destan gibi msj yazdim sagol demis sadece demek ki beyninden tamamen silmis!simdi hazir silmisken ara hakaret et diyo seytan zor tutuyorum kendimi

Metumetu ozel msj kutun dolmus burdan yaziyorum:

Ben fal cafe rukiyeye cok gidiyodum. 20 liraya bakiyodu. Gercekten dediklerini de yasiyodum. Taniscaksin dedi tanistim. Yuzuk dedi, taktik. Ama bu adam senin kaderin evlenceksin demisti. Ayrildik. Son iliskim icin de ariycak seni demisti, arayan soran yok. Bi daha da gitmedim ben de. Aslinda cok iyi bi falciydi, bozdu kendini. Direkt isim veriyor yalniz, bu kismi cok iyi... Ama inanilmaz kisa bakiyor, degmiyor 20 liraya o sure.

Ha bir de, her gittiginde soyledigi seyler var, dediklerini unutmuyo gercekten. Deniz kenarinda yasayacaksin dedi durdu. Su an gayet denize kel alaka bi ilde yasiyorum ama erkek arkadasimin biz evlenince yasamak istedigi sehir deniz kenari...

Son düzenleme:
Back
X