Ankara'daki Falcılar

doğru söylüyorsun ama bizim onunla ortak hiçbir şeyimiz yok.biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz.şu an ölse haberim olmaz ben ölsem onun haberi olmaz.ne yaptığını bilmediğim gibi haber alacak bir kaynağımda yok,ve o da benden haber alamaz.gerçi onun çok samimi olduğu bir arkadaşının tlf numarası var bende ama hiç aramadım,aramayı aklımdanda geçirmedim.ben belki o kişiye arattırır falan diyede bekledim ama, yok anam yok.adam unuttu beni

onunla yaşadıklarını deil..sana bu yaşattıklarını düşün...o kadar değer wer ona

ilgisi yok.üzülme diyorum.senin üzüldüğünü bildii halde buna gönlü razı oluyorsa o insan için üzülme diyorum.o gelir de sen ister misin bakalım?

orasıda meçhul işte.
bu arada biraz önce telwe.com da birine fal baktırdım.valla attıysada sağlam attı.çok şaşırdım

Son düzenleme:
ya telefonda değil.dün akşam burada okudum.bir iki isim vermişler iyi falan diye.bende onlardan birine gönderdim kartları bekliyorum.uyuzu 1 saat bekledim bakmayınca falcıyı değiştirdim.falcı yorumlarına baktım seçtim birini.bana kalırsa ne ezgi ne gül ne o ne bu. vallahi çok şaşırdım.

ya telefonda değil.dün akşam burada okudum.bir iki isim vermişler iyi falan diye.bende onlardan birine gönderdim kartları bekliyorum.uyuzu 1 saat bekledim bakmayınca falcıyı değiştirdim.falcı yorumlarına baktım seçtim birini.bana kalırsa ne ezgi ne gül ne o ne bu. vallahi çok şaşırdım.
ismi neydi falcının? kaç lira alıyorlar?

sonra ablama bulaşmaya başladım.aradı mı,aradıda bana söylemiyor musun diye.sonra atlattım ben bu durumu.aradan 2 yıl kadar geçti adam beni aradı.ben buz gibiydim ama.kahve içelim falan dedi.neyin kahvesini içicez.sen bittin gittin dedim.benim sana en çok ihtiyacım olduğunda sen benim telefonumu engellemiştin.kahve içerken bunu mu yad edeceğiz dedim.bende çok sıkıntılıydım vs dedi.bende sıkıntılıydım.derdi veren sendin ben yine senden çare bekledim ama elinin tersiyle itmiştin beni dedim.sonra ben tlf numaramı falan değiştirdim ve tlf nomu bulabileceği hiç bir yer yokken yine aradı buldu beni.yine aynı fasıl konuşmalar.3-4 gün önce tekrar aradı.eski günlere dair aklına hiç mi bir şey gelmiyor dedi.valla gelmiyor dedim.hatta düşününce sen hayatıma girmişmiydin onu bile hatırlamıyorum dedim.

Hepsi aynı valla bunların:)

Anlatsam inanmazsınız:)

uzun bir tlf geldi konudan koptum.şimdi bakıcam.önce üye olmak lazım sanırım da ödemeyi neyle yaptın

TLF İLE YAPTIM.yalnız hop diye alma kredileri.baktırmak istediğin kişiyi bul fiyatına göre kredi al.birde soru sorarken dikkat et.orada linkler var herhes görsün mü falan diye.ben onu seçmeyi unutmuşum ana sayfada armut gibi duruyordu sorduğum ''o da beni özlüyor mu?'' sorusu.hemen farkettimde sildim valla

Son düzenleme:
adamin beni sildigini bugun anladim ben de:( benim uzuldugumu soyleyen bi arkadasa konusacak bisey yok demis:( arkadasim bu kiz yarin sinava girecek agliyo hep bi sans taniyin birbirinize demis yok demis...ben zaten zor atlatmistim ondan once iyiydim yine alt ust oldum.benim aci cektigimi bilip hala kilini kipirdatmayan ustune konusacak bisey yok diyen adama ne denir agliyodu bide bu ayrilirken! fal ne care falci ne care.

Back
X