dün turuncu kafedeki yasemine gittim ..ilk başta iyi bi bocaladı ayrıldıgım sevgilimin harflerini tutturmayı denedi ama 3 harf denedi 3ü de tutmadı :90:
sonra hukukmu okuyosun dedi hayir yabancıdil dedim ama okulda 3. yılın dedi hayır 5 dedim

yani bi tuturamadı başta ben yardımcı oldum artık azcık bilgi vereyimde tutturmaya başlasın , zaten iki dakka bakcak onuda bunlarla harcamayalım diye..neyse sonra biraz alıştı üç beş bişiler bilmeye başladı hayatımda gercekleşen..şuanla alakalı sevdigimin aklından gecenleri falan söledi 7 gün içinde seninle iletişim kuracak dedi bakalım olacakmı kaldı 6 gün..en yakın gelecekle alakalı bunları söledi..
yalnız son bir hafta 3 falcıya gittim biri asmalı konak kafede gay bi çocuk digeri masal kafe ahu biride turuncu yasemin üçüde aşağı yukarı aynı şeyleri söledi ,üçünün net söyledigi tek şey sevdigin sana dönecek vede sonbaharda yüzük görünüyor nişan söz olacak...
bu üçlüden herhangi birinin söylediklerini yaşamıış olan varmı ,ümitlenmek istemiyorum ,hatta içimde bi rahatlama olustu onada engel olamıyorum ,hayal kırıklıgından korkuyorum