- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Canım aynı anda. 3 kişiye gönderebilir üzerindekilerin belki o anlık olmuş olabilir ama su gerçeği unutmayalım bu tur varliklilar aslında sadece oyalayicilik yapıyor bilmiyorum araştırdın mi hiç varoluslarini çok eski bilimler var hatta İslam ülkelerinde bazı üniversitelerde bu tur konularda bölümler var ... Şöyle anlatayım biz insanlar onlardan daha ustun yaratılmıştır . onlarında bizim gibi bir dünyaları var boyut olarak 2 inci boyut hatta ısı kameralarından algılanabilir bu tur varlıklar . asla geleceği bilme goruleri yok sadece o anki kuruluşları. Göz boyamak ... Ve etkileyici varlıklar çünkü zaaflarını biliyorlar. işlem yapan insanlar yok olmuş bilgiler dahilinde yapıyorlar. Büyü bir gerçek . bir çok dinde büyü virtuallari var. Ve eski yazılmış kitaplarda var . bir aborjinde büyü yapabilir bir hintlide . amerikalida .. Ve bu tarz şeylerle yaşamını sağlayan insanlar aslında kötülük yapan insanlardır ... Ve hiç bir zaman allah bu tur insanlara hissiyat vermez .... Kahin insanların yaşamlarını bir okuyun çok zorluklar cekmis tirler hep ... Gönül gözü açık olan insan niyeti iyi insandır ve kirletmrsler kendilerini . ben yıllar önce marmariste denizde bir insanla karşılaşmıştık. Adam azeri di o kadar sıcak bi enerji veriyordu ki bi şekilde samimi olduk sonradan öğrendim ki adam enerjisi ve kalp gözü var ve beni kırmadan sadece ekimi tutarak bir kaç şey söyledi ve benden parada almadı dedikleri her şey cikti... Yanı kısacası varlık kullanan. İnsan sadece paranın alır ama. Kalbi açık olan insan sana yardımda eder
Amann aslında hepsinden uzak durmak lazım. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin bu fal batağından kurtarsin