• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Evim cafe sevda kaça vakiyor acaba kahvemi tarotmu sizce anı biliyor dediniz buna bile ihtiyacım var artik gelecek adina söylenenleri kale almiyorum cikmiuor cunku fal baktirasim var baska tavsiye edeceginiz birileri varmı
Sevdanin birsey bilse dahi konsantre olmadığını düşünüyorum coook oldu gideli hala oyle mi bilmiyorum kocası tepesinde 10 dk için saat tutuyor krinometteyle kosan sporcular gibi... bende 10dk nin 6 7 dk si da benim neden başım agiriyor acaba vb geyikle geçmişti. ..zaten kocanin saat tutması herseyi bitiren nokta...

Bende hem nazar hemde buyu varmis dua okuruz gibi biseyler dedi cok hatirlamiyorum nazar icun kursun dokeriz dedi bircok sey dedi ben sadece verdiği tarihe ve buyuye takilip kaldigim icincok dinlryemedim dagildim baya uzun anlatti oyleyse evim sevdaya gitmenin anlami yokben turuncu sinemi begendim cikmadi ama karsi tarafla ilgili net seyler soyluyor tekrar gidesimvar her zaman yerinde olmuyor ama yurtdisinada gidiyormus

Dilek bana hem buyu var hem nazar var dedi nazara inanıyorum hissediyorum var dogru soyledi aslinda kursun dokeriz dedi buyu icin dua okuruzmu dua veririm sen okursunmu oyle bisey dedi ben buyu var deyince dagildim zaten bi tek verdigi tarihi ve birkac seyi hatırlıyorum bircok sey anlatti evim sevdayi eleyelim o zaman acikcasi turuncuda sinemi begendim ben soyledikleri cikmadi ama karsi tarafla ilgili net seyler soyluyor uzunda bakiyor tekrar gidesim varr

Lütfen şu dilek denen kadına inanmayın. her gelene büyü var nazar var deyip kandırıyor. insanların duygularıyla oynayan bir dolandırıcı.arkadaşıma kurşun dökmüş dua okuması yapmış sözde ama hiçbir şey düzelmedi sakın inanıp para vermeyin ona.daha kaç kişiden duydum aynı şeyi

Lütfen şu dilek denen kadına inanmayın. her gelene büyü var nazar var deyip kandırıyor. insanların duygularıyla oynayan bir dolandırıcı.arkadaşıma kurşun dökmüş dua okuması yapmış sözde ama hiçbir şey düzelmedi sakın inanıp para vermeyin ona.daha kaç kişiden duydum aynı şeyi
Hic farkli bir sey soylememis dmekki. Ben su fali baktirmistim. Bana da aynisini soyledi.

Bana yener bakmisti yaklasik 2 yil once tuttuğunu yeni anladim gecen yazdiklarimi okuyunca... yenerin ofisi vardi Beşevler metrosu yakınında simdi hicbilmiyorum telefonunu da silmişim buyu var deyince.ve bozmak icin ucuk rakam isteyince ..

Bana Yener Temmuz ayında erkek arkadaşım için adını bile hatırlamayacaksın, unutacaksın başkası olacak dedi. Şu an adını bile hatırlamayacaksın dediği kişiyle birlikteyim. İşini değiştireceksin dedi 1 yıl önce, hemde hemen dedi. Hala aynı işyerindeyim. Yıldızname gibi bakıyor ama her baktırdığımda farklı versiyonlar üretiyordu, artık baktırmıyorum.

Evim cafe Sevda konusuna katılıyorum,çok ticari bir yer, ancak gerçekten anı iyi biliyor. 50 tl ve randevulu bakıyor.

Evim cafe Huriyede oldukça iyi daha öncede söyledim, konsantre olamıyor gibi; zihni dağınık dikkatli dinleyeceksin ama tutturuyor işte kadın bu gerçekte var yani. çok uzun yılları söylemiyor, max. 1-2 yıllık süreçler ama iyi yorumluyor.

Şimdi nereye gidelim gercekten cok fala gitmeye ıhtıyacım var , bir yer önerin gideyım:(

C
Fısıltı cafe ahmet gidenler yorumlarini yazabilirmi
canım 1 Aydır faal halinde olan kafe zaten sanmıyorum yorum bulacağını suya Elini falan sokturuyor aklınızda bulunsun diye söyledim belki beğenmezsin burda birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor

Evim cafe huriye gercekten biliyormu acaba anı yorumlayabiliyormu karsi tarafin dusunceleri falan gitmeyi düşünüyorum ayrıca kaca bakıyor gerci bendede tutturan olmadi simdiye kadar ama bide huriye yi deneyim diyorum

Evim cafe huriye gercekten biliyormu acaba anı yorumlayabiliyormu karsi tarafin dusunceleri falan gitmeyi düşünüyorum ayrıca kaca bakıyor gerci bendede tutturan olmadi simdiye kadar ama bide huriye yi deneyim diyorum
Huriyeye gecen sene burada begenenler olunca gitmistim sohbeti gulec yuzu hoş bir bayan ama beklentin fazla olmasın her saatte orda olmuyor cunku aslinda devlet memuru imis bana öyle demişti... mahalledeki teyze yada arkadaş gibi bakiyor... ama kotu değil. ..
Bu arada Nimos20 methetmis merak edip fısıltı cafe ahmete gittim bugün... bir de ne goreyim... Ahmet denilen kisi asya cafe de garsonluk yapan Günay ben şok baktirmadan döndüm tabii kisa sürede! geliştirmişse kendini bilemicem

Asya yazmışım
Huriyeye gecen sene burada begenenler olunca gitmistim sohbeti gulec yuzu hoş bir bayan ama beklentin fazla olmasın her saatte orda olmuyor cunku aslinda devlet memuru imis bana öyle demişti... mahalledeki teyze yada arkadaş gibi bakiyor... ama kotu değil. ..
Bu arada Nimos20 methetmis merak edip fısıltı cafe ahmete gittim bugün... bir de ne goreyim... Ahmet denilen kisi asya cafe de garsonluk yapan Günay ben şok baktirmadan döndüm tabii kisa sürede! geliştirmişse kendini bilemicem
Asya yazmışım klavye azizligi asyam da

Bir de fiyati 20 deniliyordu 30 olmus. Oyle bir ozelligi de yok. Artistik hareketlerle göz boyuyo sadece. 3 5 bir sey soyleyip gonderiyo

Back
X