- 4 Haziran 2017
- 2
- 0
- 1
- 35
Ben normalde istanbulda oturuyorum. 2 gunlügune ankaraya geldim. Biraz geziyim dedim ve sonra cani fal baktirmak istedi. Sokaklari dolaşa dolaşa falci aradim. Ilk gozume carpan yere giricem dedim. Ve bi tane gordum ama yanina gidince orda 3-4 tane daha falci oldugunu gordum. Hislerime guvenerek ilk gordgume degil yanindakine girdim. Kafenin adini bilmiyorum ama gırgirla ayni binada. Falcinin ismi medyum demet. Forumu okudum kimse bahsetmemis galiba. Ama bence cok cok cok iyiydi. Detayli kahve fali 25 tl. Yidizname de katiyo icine biraz.
Benim mevcut durumum ve gecmisimle ilgili o kadar sey bildi ki. Başta en yakin arkadaslarima bile acmadigim ailemin bile bilmedigi, kaygı sorunumu gordu. Sen cok kaygilisin panik atak bile olabilir mutlaka bi doktora gorun dedi. Bagirsaklarim , uyku problemim tiroidlerim hakkinda hersyi bildi. Asla bosluga vs bakmiyor direk fincana bakio cat cat soyluyor.
Benim mevcut durumum ve gecmisimle ilgili o kadar sey bildi ki. Başta en yakin arkadaslarima bile acmadigim ailemin bile bilmedigi, kaygı sorunumu gordu. Sen cok kaygilisin panik atak bile olabilir mutlaka bi doktora gorun dedi. Bagirsaklarim , uyku problemim tiroidlerim hakkinda hersyi bildi. Asla bosluga vs bakmiyor direk fincana bakio cat cat soyluyor.