• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Sen
Kişileri ve anı ortalamanın üzerinde doğru yorumluyor. Hiç belli olmuyor ki olacak dedikleri... bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama özel olarak şu tarihe kadar atamam oluyor mu bu sene diyoruz mesela, bu sene kesin oluyo diyo, o olmuyo. Belli yani artık olamayacağı. Seneye olup olmayacağını sormuyorum ki ben sana... ama anlattığı tipte bir sevgili adayı oluyor ve dediği sürede tanışıp sevgili olduk mesela. Anlatabildim mi? Bildiği de oluyor bilmediği de
Ne fali baktirmistin ben kahve ve tarot ama su falini denemek istiyorum

Kizlar sıla karanfil sokak menekse apt no:14/10
3. Göz diye bir yerdeymiş de oradan ayrılmış. Sanırım sizin verdiğiniz adres orası. Bir de şehir dışından gideceğim çalıştığı yerin ya da kendisinin numarası varsa verir misiniz?

Sen

Ne fali baktirmistin ben kahve ve tarot ama su falini denemek istiyorum
O zamanki nişanlım şimdiki eşimle ilgili her şeyi bildi.
Evlilik sürecinde olacak şeylerle ilgili.
Anne adı baba adı ve kişilikleri.
İçinde A-N harfleri olan biri kötülük yapmaya çalışacak dedi vs gerçekten iş yerinde Hakan adlı biriyle tartıştım ve üstüm olduğu için başımı belaya soktu vs
Şimdi ise çok çok ihtiyacım var. Çok sorunlu bir dönem...

3.göz devrim kadar paragöz ve suratsız bir kadın görmedim , ağzından lafı cımbızla aliosun ,gerildim resmen baktirirken ,bir tek şeyi bildi diğerlerini hatırlamıyorum kursun dokturmeye 300 istedi , sahibi tanıdık diye 100 e dokturudm ama afedersiniz bi b.k a yaramadı 100 liraya mama alıp hayvan doyursam daha iyiydi ! Tunalida fal baktiran var mi bu arada

3.göz devrim kadar paragöz ve suratsız bir kadın görmedim , ağzından lafı cımbızla aliosun ,gerildim resmen baktirirken ,bir tek şeyi bildi diğerlerini hatırlamıyorum kursun dokturmeye 300 istedi , sahibi tanıdık diye 100 e dokturudm ama afedersiniz bi b.k a yaramadı 100 liraya mama alıp hayvan doyursam daha iyiydi ! Tunalida fal baktiran var mi bu arada
Ben şevkiyi onerebilirim. Cok aman aman degil ama ilk falinda dediklerinden cikan oldu. Ani da iyi bildi. Denenebilir. 2. kere gittim yine kötü degildi ama cikmasini istedigim seyler de soyledi. Cikmasini hic istemedigim seyler de soyledi. Bakalim beklemedeyim

Silanin ne kadar paragoz olduğu ve eskisi gibi tutturamadigi cok yazildi yalnız burada...!!! Gerci ben hic gitmedim burada guvenilir olan eski uyelerin, yorum yapanlarin yalancisiyim

Silanin ne kadar paragoz olduğu ve eskisi gibi tutturamadigi cok yazildi yalnız burada...!!! Gerci ben hic gitmedim burada guvenilir olan eski uyelerin, yorum yapanlarin yalancisiyim
Ben 2015 Ekimde gitmiştim. O zamandan bu zamana hala eski performansını koruyor mu tabi bilemiyorum. O zaman etkilendiğim için şimdi ilk aklıma gelen isim Sıla oldu.
Çalıştığı yeri aradım randevu aldım ama adam Sıla bazen gelmiyor onun işler karışık gibisinden bir şeyler söyledi. Başka falcınız var mı diye sordum Sıla kadar iyi. Kaan var o da çok iyi dedi hatta yanında Kaan'a fal baktıran kızlar vardı sanırım ücret ödüyorlardı kızların sesi geliyordu kaan çok iyi her şeyi biliyor diye. Sonra kızlardan biri telefonu konuştuğum adamın elinden alıp Kaan'ı övdü çok etkilendim, Ankarada bir sürü falcı denedim bu çok iyi, bir de çok açık sözlü her şeyi olduğu gibi söylüyor vs. Ben de adama o zaman siz randevumu Sıla'ya yazın Sıla gelmezse Kaan'a baktırırım olur mu dedim. Adam da tabii olur zaten Kaan da Sıla kadar iyidir dedi vs. Bu şekilde randevu almış oldum. Yani Sıla olmazsa Kaan.

Ben şevkiyi onerebilirim. Cok aman aman degil ama ilk falinda dediklerinden cikan oldu. Ani da iyi bildi. Denenebilir. 2. kere gittim yine kötü degildi ama cikmasini istedigim seyler de soyledi. Cikmasini hic istemedigim seyler de soyledi. Bakalim beklemedeyim

Şevki 3. gözde mi kanka?

Ben 2015 Ekimde gitmiştim. O zamandan bu zamana hala eski performansını koruyor mu tabi bilemiyorum. O zaman etkilendiğim için şimdi ilk aklıma gelen isim Sıla oldu.
Çalıştığı yeri aradım randevu aldım ama adam Sıla bazen gelmiyor onun işler karışık gibisinden bir şeyler söyledi. Başka falcınız var mı diye sordum Sıla kadar iyi. Kaan var o da çok iyi dedi hatta yanında Kaan'a fal baktıran kızlar vardı sanırım ücret ödüyorlardı kızların sesi geliyordu kaan çok iyi her şeyi biliyor diye. Sonra kızlardan biri telefonu konuştuğum adamın elinden alıp Kaan'ı övdü çok etkilendim, Ankarada bir sürü falcı denedim bu çok iyi, bir de çok açık sözlü her şeyi olduğu gibi söylüyor vs. Ben de adama o zaman siz randevumu Sıla'ya yazın Sıla gelmezse Kaan'a baktırırım olur mu dedim. Adam da tabii olur zaten Kaan da Sıla kadar iyidir dedi vs. Bu şekilde randevu almış oldum. Yani Sıla olmazsa Kaan.
Ya 3. Gozun oldugu binada bi yer mi burasi. Adini unuttum. Kaan da bi degisik adam. Kahvesi 50 tarotu 100 tl olmus. Asla da cikmaz. Sila da cikmadi bana hic

Ya 3. Gozun oldugu binada bi yer mi burasi. Adini unuttum. Kaan da bi degisik adam. Kahvesi 50 tarotu 100 tl olmus. Asla da cikmaz. Sila da cikmadi bana hic
Bana da buradan bir arkadaş mesaj yoluyla söyledi adresi ama paylaşmamda sıkıntı yoktur sanırım.
karanfil sokak menekse apt no:14/10
Bu arada bu cafe pandora sadece adres değiştirmişler. Aradığım adam öyle dedi. Kaan burada değilmiş bir adres verdi ama unuttum. Aradığım kişi her ikisinde de çalışıyormuş vs. Siz randevunuzdan bir saat önce arayın sıla yoksa ben sizi diğer cafedeki kaana gotureyim dedi.
Sıla çıkmıyor mu diyorsunuz? Üzüldüm şimdi nana çıkmıştı oysaki. Artık eskisi kadar iyi bakamıyor mu acaba :/

Bir de sıla tarotu 70e bakıyormuş. Bir de karalama diye bir fal bakıyormuş yıldızname tarzı mi diye sordum adam ona benziyor dedi vs. Ben karalama baktiracagim. O da 100 tl. Şehir dışından gideceğim umarım gittigime değer.

Sıla nin kendi yerinde baktigi yazildi burada hep... sanirim bir karisiklik var

Back
X