Ankara'daki Falcılar

Öykü nasıldır kızlar. Giden bilen var mı? Bir de cidan kevseri bilen var mı?

kızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor

Arkadaşlar Ankara Bahçelide Jan Jan cafede fal bakan biri varmış, kimdir? Nasıl bakar? Fikir verebilir misiniz?

Kızlar Kızılay/Karanfil'de neredeyse bütün falcılara gittim. Hepsi boş desem yeridir. Bir Turuncu Cafe'de Evren vardı. O kadının söylediği çoğu şey oldu. Bir de Evim Cafe'de orta yaşlı bir kadın vardı ama adını hatırlayamıyorum o iyiydi. Sakarya'da Yeter var. Kadına ilk gittiğimde çok iyiydi. Aylar sonra tekrardan gittim. Aynı cümleler. Hatta birlikte gittiğim arkadaşıma da aynı şeyleri söylemiş. :D Çatı Cafe'de bir bayan vardı. Satı.. O da çok iyi. Ama dediğim gibi hepsi boş neredeyse.

Tuğçe yeni yer açmış dediler gittim. Beni randevum olmadığı için alamadı. Sonra randevu alıp gittim, 7.30daki randevuya 9da alabileceğini ve bunun onunla alakalı olmadığını söyledi. Kiminle alakalıysa artık. Kusura bakma bekleticem demek yerine başka falcıları 3-4 saat bekliyosunuz dedi , tartıştı ve duyacağım şekilde başkalarına benim muhabbetimi yaptı. Evet haklı biz saatlerce falcı bekledik ama boş zamanımda bekledim. 7.30 diye işten çıkıp yetişmeye çalışıp beklemedim. Neyse gerilince baktırmadım ama arkadaşım baktırdı. Çok alakasız şeyler söylemiş. Sevdiği çocuğun ailesiyle tanışmamasına rağmen sana büyü yaptı falan demiş. Büyü deyince zaten fal kopuyo benim için :) Aşırı derece sallamış ve çok çok olumsuzmuş

Tugce demisken arkadasim aradi ona da telefonda baktigini filan soylemis. Bu falcilara noluyor anlamadim. Bu neyin tribi. Baktirmam olur biter. Istersen dunyanin en iyi falcisi ol baktirmiyorum. Arkadasim da baktirmadi. Zaten dediklerinin ciktigini da duymadim. Hayir bu ne trip, yer acmissin bu senin isin para kazanmak icin yer acmadin mi niye insanlara trip atiyorsun ben onu anlamiyorum. Yolu acik olsun, ben gitmem.

Tugce demisken arkadasim aradi ona da telefonda baktigini filan soylemis. Bu falcilara noluyor anlamadim. Bu neyin tribi. Baktirmam olur biter. Istersen dunyanin en iyi falcisi ol baktirmiyorum. Arkadasim da baktirmadi. Zaten dediklerinin ciktigini da duymadim. Hayir bu ne trip, yer acmissin bu senin isin para kazanmak icin yer acmadin mi niye insanlara trip atiyorsun ben onu anlamiyorum. Yolu acik olsun, ben gitmem.

Kesinlikle öyle.. Böyle bi ego görmedim. Saatlerce bekletebilirmiş. Seni ne beklicem deyip çıktım ben. Bide randevulu çalışıyorum diyo 1.5 saat bekletiyo.. Ya kızlar gercekten gitmeyin kendilerini bişi zannettiler iyice tepemize çıktılar ya.. Çok fal istiyosanız Sineme gidin evim cafede. İyi kötü çıkıyo, çıkmayanlar da var ama en azından size pozitif enerji veriyo , saygı duyuyo ;) Bide göksunun falı çıktı bende biraz.

Yani şımarmanın alemi yok... bir de tabii birsey olmadan şımarmanın

kızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor
Selam,
Falcı Melahat efsaneydi,ben de yıllar önce gitmiştim.Daha ünv.sınavına Yen'i girmiştim bana kazanacağım okulu ,bölümü ,evleneceğim kişinin adını söylemişti daha 19 yaşındaydım.evinin önü lüks arabalarla doluydu ,iş adamları İstanbul izmirden gelirdi ona fal baktırmaya . Medyum Memiş bile beraber çalışmayı teklif etmişti ona ama kabul etmemişti.maalesef vefat etti o

kızlar 3. göze gitmeyin allah aşkına ya. kısmetim tutulmuş gibi 2 sefer sibele 2 sefer abdullaha gittim herhangi falcıdan farklı değildiler. hele sibel fal boyu boş muhabbet. en azından benim için. belki sadece enerji meselesi tabi de iki kere ikisinden de bi şey çıkmadı

kızlar 3. göze gitmeyin allah aşkına ya. kısmetim tutulmuş gibi 2 sefer sibele 2 sefer abdullaha gittim herhangi falcıdan farklı değildiler. hele sibel fal boyu boş muhabbet. en azından benim için. belki sadece enerji meselesi tabi de iki kere ikisinden de bi şey çıkmadı
Ankaraya taşındığımdan beri 3. göze giderim nerdeyse 3 senedir sibeli bir senedir görmüyorum. En son nezaman gittin acaba sen? Abdullah'ta yok

Sibel'i arayan varsa Konur sokakta. Kendi yerini açmış kızlar

Eskiden tunalida seval vardi. Her dedigini yasadim. En iyi fal bakanlardan biriydi. Sonra istanbula tasindi. Ulasamadim bir daha da. Bugun kadinin 3 sene once soyledigi bir sey daha gercek oldu

Vay be. Hic denk gelmedim boyle bir falciya, yanarim yanarim buna yanarim. Istanbul topigine filan mi sorsak ki. Bulsak baktiririz.

Kızlar merhaba. Fala aslında uzuuun bir süredir baktırmıyordum ama ne yazıkki yine dadandım. Yorum yapabilmek icinde üye oldum. Ben şimdi size 1 ay içinde gittiğim falcıları söyleyeceğim.
1. Vera. Kendisine 3 kez gittim. Cok tatlı ve kesinlikle enerjimizin uyustugunu düsünüyorum. Bana kısa vadede (3-4 gün) icinde arıcak bilmem ne dedi ve aradı. Olması imkansız bir durumum var yorulacağımı ama sonunda o kisiyle olacağımızı söyledi. Tahmini tarih verdi hala zamanı var bekliyorum. Eğer olursa sizlerle paylasacağım.
2. Sinem. Çok öneren bi arkadaşım vardı adını burdan duymuş ben sineme su baktırdım nokta atışıyla bana isimler söyledi. Direk şu kim bu kim diye hatta öyle birini söyledi ki ağlamaya başladım. Verayla aynı şeyleri söylediler o kişiyle ilgili. Arada tek fark vera onun hayatında kopmak üzere olan bir ilişki olduğunu söyledi sinem öyle söylemedi. Tarihte verdi hatta cafede tanıstığım 2 kız vardı kızlar numaramı aldılar faldan sonra telefonlastık. Onların hayatlarında olanları da bilmis ve tamamen farklı seyler yani attığını salladığını düsünmüyorum. Yalnız sinem haftada 2 gün calısıyor ben bu yüzden onun calısmadıgı bir gün veraya tekrar gittim yine aynı seyleri söyleyince ona sinemden bahsettim. Kendisi de baktırmıs sineme öyle söyledi, söyledikleri cıkar sadece tarihleri şaşar sinemin dedi. Daha dün sineme bir arkadaşımı götürdüm ve kendimde baktırdım, benzer seyleri söyledi en son gittiğime göre ama dediğim gibi hala bekliyorum temmuz sonuna tarih verdi olduğu anda sizlerle paylasıcam.
3. Devrim. Berbattı. Hatta ben 3. Göze ilk vera icin gittiğimde herkes devrim devrim diyince kafam karıstı 2 bucuk saat bekleyip devrime baktırdım ama gercekten berbattı hicbirseyi tam olarak düzgün bilemedi hep yarım yamalak. Ama enerji meselesi bu tabi. Cafede bi kızla konuşmuştum. 3 yıldır devrime düzenli gelirmiş söylediği herşey çıkmış başkasını aramadım bile demişti. Ama bende öyle olmadı. Vera ve sinemden dediğim gibi memnun kaldım hatta şanlı iş merkezinde tuğçe diye bir kıza da gittim sinemden çıkıp. O da aynı şeyleri söyledi çok tatlı bi kız o da benzer tarihleri verdi size önerebilmem için temmuz sonunu bekliyorum yani bana göre söyledikleri olmayacak şeyler ama inatla olacak diye çıkıyor. Eğer olursa haber vereceğim.

Back
X