Enerji tutması olmuşturBende çıktı ya söyledikleri tarihler bile gunu gunune tuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerji tutması olmuşturBende çıktı ya söyledikleri tarihler bile gunu gunune tuttu
Tugce demisken arkadasim aradi ona da telefonda baktigini filan soylemis. Bu falcilara noluyor anlamadim. Bu neyin tribi. Baktirmam olur biter. Istersen dunyanin en iyi falcisi ol baktirmiyorum. Arkadasim da baktirmadi. Zaten dediklerinin ciktigini da duymadim. Hayir bu ne trip, yer acmissin bu senin isin para kazanmak icin yer acmadin mi niye insanlara trip atiyorsun ben onu anlamiyorum. Yolu acik olsun, ben gitmem.
Yani şımarmanın alemi yok... bir de tabii birsey olmadan şımarmanınTugce demisken arkadasim aradi ona da telefonda baktigini filan soylemis. Bu falcilara noluyor anlamadim. Bu neyin tribi. Baktirmam olur biter. Istersen dunyanin en iyi falcisi ol baktirmiyorum. Arkadasim da baktirmadi. Zaten dediklerinin ciktigini da duymadim. Hayir bu ne trip, yer acmissin bu senin isin para kazanmak icin yer acmadin mi niye insanlara trip atiyorsun ben onu anlamiyorum. Yolu acik olsun, ben gitmem.
Rica etsem bana atabilirmisin nosunuArkadaslar abdullaha ulastim. Baktirnak isteyenlere nosunu mesj atabilirim.
Selam,kızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor
Ankaraya taşındığımdan beri 3. göze giderim nerdeyse 3 senedir sibeli bir senedir görmüyorum. En son nezaman gittin acaba sen? Abdullah'ta yokkızlar 3. göze gitmeyin allah aşkına ya. kısmetim tutulmuş gibi 2 sefer sibele 2 sefer abdullaha gittim herhangi falcıdan farklı değildiler. hele sibel fal boyu boş muhabbet. en azından benim için. belki sadece enerji meselesi tabi de iki kere ikisinden de bi şey çıkmadı
canım bana da numarasını atabilir misinArkadaslar abdullaha ulastim. Baktirnak isteyenlere nosunu mesj atabilirim.
Eskiden tunalida seval vardi. Her dedigini yasadim. En iyi fal bakanlardan biriydi. Sonra istanbula tasindi. Ulasamadim bir daha da. Bugun kadinin 3 sene once soyledigi bir sey daha gercek oldu