• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

merhaba bu ahsen hanım onceden ankarada mi çalışıyordu?
cnm ben her iki ahseni de tanıyorum. ama bu bahsedilen o değil. istanbuldaki başka biri. ankaradaki ahseni sakın deneme bile tam bir fiyasko. bu kadar mı sallanır ya.hiçbir dediği çıkmayanlardan.
bir ara buralar da istanbullu arzu vardı. sevgilisinin kuaföründe bakıyordu galiba da yerini unuttum. bak o da fena değildi. ama 4 sene oldu. ben de yerini bulamıyorum.

şu evim sevda iyi mi ?kötü mü ? karar verip gidemedim. kimi iyi dedi. kimi kötü.fikri olanlar yazabilir mi?:işsiz:

ya kızlar bir de çok acil mümkünse mantıcı aysunun iletişimini bilen var mı?benim kuzen istedi.varsa bana özelden yazar mısınız?

bende hiç çıkmamıştı. ama kuzenimin şimdi tanışacağı adamı 2 yıl önce söylemiş. bu :KK53:yüzden arıyor.

sanırım artık herkes fal konuşmaktan vazgeçti.:KK43:

Burada adı geçen Nisan kardeşi Esen ile birlikte çalışan mı? Onlar on yıl önce Sakarya'da çok kötü bir kafede 5-10 liraya fal bakardı. Sonra kendi yerlerini açtılar, sonra da kayboldular ortalıktan. En son birkaç yıl önce ona giden birisi söylemişti 300 liraya baktı demişti. Eğer bulursam numarasını yazarım. Ben de baktırmıştım çok çok eskiden ve tek bir kelimesi bile tutmadı. Eylül'e gelince, bana evleneceksin diye aylarca öve öve bitiremediği adamla aylardır görüşmüyoruz. Kanlı bıçaklı ayrıldık. Kadın bana ailelerin tanışmasından nişana düşüne kadar bir sürü senaryo yazmıştı :)
ya ben eylüle çok şaşırdım. iyi kötü çıkıyordu.o damı bozdu.:KK53:

Burada beylikdüzü nde fal bakan yeliz hanımın adını alıp fal baktirdim . Dedikleri gerçekleşti büyük bir kısmı. 1 ay önce ankarada fal bakan ışıl hanımla söyledikleri örtüştü...

Bende denedim yıllar önce bu Nisa’n dediğiniz bayanı ama bana çok alakasız şeyler söyledi maalesef değmeyecek bir fiyatı var.Sanırım bu frekans meselesi veya elektrik diyelim ama benim tutmadı bu Nisa’n denilen bayanla övülecek bi yanı da Yok ama beğenenlerde var... Dilek denilen bayana gelince sarışın toplu uzun boylu sarı saçlı bi bayan tam bi saçmalık bence direk büyü,işleme yönlendirir eğer karşısındaki uyanıksa işleme ikna olmuyorsa başlar başka falcıları karalamaya kendini övmeye yani oda fosss anlayacağınız... Hoş beş Cafe tAm saçma bi yer falcılarının hepsi vasat sakin kazara bile gitmeyin... Sinemi denemedim denemekte içimden gelmedi açıkcası.. Sezen daha önce yazdım berbat evde aramızda daha iyi saçmalarız.... Eylül le gelince çok beğendiklerimin arasında favorim
Kadın kendini aşmış bence kendi yerini açmış...Allah yolunu açık etsin bende emeği çok nankörlük yapamam iyiliklerini inkar edemem. Bahçeli’de Nuran abla oda iyidir bana çok çıkmıştır falı severim aama kaybettim kendisini bulursam baktırmak isterim.. Turuncu evim tam vasat falcıları!!!Ama kendilerini Ankara’da bir numaralı fal yeri olarak ilan ederler komik ama üstünde durmam böyle şeylerin....Bir kere bastıranlar zaten gitmez bu mekanlara Hülyam Cafe deki hemen hemen bütün falcıları denedim hepsi büyücü muskacı işlemci yakında şikayet alır o Cafe insan dolandırıyorlar çalışanlar ve içi vasat...Herkese iyi geceler zaman zaman deneyimlerimi aklıma geldikçe paylaşacağım vakit buldukça...

Ben de gidiyorum Hülyam cafeye bana şimdiye kadar hiç büyü, muska vs diyen olmadı. Zarife Hanım orada ben memnunum, dedikleri çıkıyor. Asla da büyü vs gibi bir şeyler diyen olmadı.

Ben de gidiyorum Hülyam cafeye bana şimdiye kadar hiç büyü, muska vs diyen olmadı. Zarife Hanım orada ben memnunum, dedikleri çıkıyor. Asla da büyü vs gibi bir şeyler diyen olmadı.
cnm zarife abla çok iyi vede çok sevdiğim biridir. .benim acil durum falcımdı. ama birkaç faldan sonra o da patlar. haberin olsun.

şunu da ilave edeyim onunda bazı güçleri var. ama kapasitesi düşük. denedim. biliyorum.

Back
X