Ankara'daki Falcılar

Selam nisan ı ben de bulamıyorum. Mercan a da geçen hafta gittim bana 15 dakika hastalığını, nasıl ameliyat olmadan beyin hastalığını atlattığını anlattı. Sonra 10 dk fal bakıp yolladı. İçim sıkıldı anlatırken, ninem bir tane mi nokta atışı yapamazsın sen, yok arkadaş. Tavsiye etmem. Hatta evimdekiler telafi falan verdi, funda diye birine denk geldim. Ayyhhhh o da berbat ötesiydi. Asla tavsiye etmem. Güzel karseşlerim, falcıların falına bakıp oha baya iyisin bana fal bak dedrtmiş biri olarak söylüyorum; genelde yanılmam. Mercan a, evim cafe genel olarak, turuncuya gitmeyin. Evimde bir kadın var meryem sanırım bi ark. Ma bu adamın sevgilisi yok bak 40 güne de geliyor bu adam, çok seviyor arkadaşını dediğinden 15 gün sonra adamın bir sevgilisi olduğu ve arkadaşıma asla dönmeyeceği anlaşıldı. Turuncu venüs, bir arsa satışı ile ilgili olarak kesinlikle satılıyor çok iyi para alacaksın dediği arsanın, adamın dayısının haberi olmadan satışa çılardığı bir arsa olduğu anlaşıldı ve ben de hava aldım tabi. Lütfen arkadaşlar, her şeyiyle çıkan hariç, gitmeyin bu isimlere. Güvenin bana. Gitmeyin diyorsak bir bildiğimiz var. Umut vererek para kazanmak kadar rezil bir şey yok.
cvp için sağol cnm. ne diyeyim umarım düzgün birilerini buluruz.(eldekiler hariç)

çok üzüldüm. onu çok övmüşlerdi.

Sizin için falı bir daha dinleyeceğim ama sevmedim falını cidden. Yine de denemek isteyen olursa denesin ama siz bana bakmayın.
neyse cnm ya sağlık olsun. nice falcılar böyle gümledi gitti.

varya bunca yıllık fal maceramda bir o adamakıllı çıktı.

Merhaba öncelikle fal deneyimlerimi yazayım. Turuncu cafe de cengiz'e gittim. Su fali bakti.Bir şey bilmiyor. Yine aynı cafede Sibel'e gittim tarot ve kahve baktı. O da bana bakamadı. Bir de Kader var Turuncu da sanırım Kader ve Yıldız aynı kişi. Ilk falı muhteşemdi. Şimdiyi bildi. Yakın geleceği bildi. 2. Gidişimde yine fena değildi ama yakın aralıklarla gittiğimden aynı konuda devam etti. Arkadaşıma tavsiye ettim ama onu hiç bilememiş. Kısaca o da elendi. Sonra Milaz cafe sinem ıyi dediler. Çok kalabalıktı.Dedim herhalde süper. Su falı baktırdım. Şimdi yi bile bilemedi. Geleceği dinlemedim bile. Google da Gülay cafe Gülay ı ve Turuncu cafe venüs ve soner ı duyuyorum ıyi diye. Bilmiyorum Yay burcuna mi bakamiyorlar acaba? Bana yardımcı olun var mi bildiginiz iyi bir falcı?
Soner büyük ihtimal akıl okuyor. Olay döngüsünü bildiğini sanmıyorum kendini övüyor ama direk isim bilir mesela. Ve turuncuda değil masalda olması lazım.

Soner büyük ihtimal akıl okuyor. Olay döngüsünü bildiğini sanmıyorum kendini övüyor ama direk isim bilir mesela. Ve turuncuda değil masalda olması lazım.
alayı okuyor zaten.
okumayan var mı?
bir de geçmişi gelecek gibi söyleyenler de var.:kusmuk:

Evet benim yakın arkadaşım gitti su falı da baktırdı tarotta kahvede Bayağı da uzun baktı Ramazan ayında gidip baktırmış Hatta arkadaşım umduğum gibi çıkmadı ama Soner Masal Cafe de

alayı okuyor zaten.
okumayan var mı?
bir de geçmişi gelecek gibi söyleyenler de var.:kusmuk:
:))) ay aklıma ismi lazım değil bi falcı geldi kadına diyorum o olay yaşandı o konuşma geçti aramızda. diyorko yine yaşayacaksınız 1 sene oldu hala o olayı bir kere daha yasiyacagim:)))

:))) ay aklıma ismi lazım değil bi falcı geldi kadına diyorum o olay yaşandı o konuşma geçti aramızda. diyorko yine yaşayacaksınız 1 sene oldu hala o olayı bir kere daha yasiyacagim:)))

Turuncu daki kader de bana öyle bişi demişti. Yık 1 kavga daha var dedi 1 hafta sonra kavga ettik bitti. Bi onu bildi. Diğerlerine de zaman var.

Bir zamanlar EBCED NURİ diye biri vardı şimdi yok O...O bilmişti ne zaman iletişim olacağını.Ama nereye gittiğini söylemiyorlar.Ayrılmış oradan.

Kuzucuklarım binnazda indirim varmış %50 ama doğadan dahil hiçbiri çıkmadı bana

Back
X