Selam nisan ı ben de bulamıyorum. Mercan a da geçen hafta gittim bana 15 dakika hastalığını, nasıl ameliyat olmadan beyin hastalığını atlattığını anlattı. Sonra 10 dk fal bakıp yolladı. İçim sıkıldı anlatırken, ninem bir tane mi nokta atışı yapamazsın sen, yok arkadaş. Tavsiye etmem. Hatta evimdekiler telafi falan verdi, funda diye birine denk geldim. Ayyhhhh o da berbat ötesiydi. Asla tavsiye etmem. Güzel karseşlerim, falcıların falına bakıp oha baya iyisin bana fal bak dedrtmiş biri olarak söylüyorum; genelde yanılmam. Mercan a, evim cafe genel olarak, turuncuya gitmeyin. Evimde bir kadın var meryem sanırım bi ark. Ma bu adamın sevgilisi yok bak 40 güne de geliyor bu adam, çok seviyor arkadaşını dediğinden 15 gün sonra adamın bir sevgilisi olduğu ve arkadaşıma asla dönmeyeceği anlaşıldı. Turuncu venüs, bir arsa satışı ile ilgili olarak kesinlikle satılıyor çok iyi para alacaksın dediği arsanın, adamın dayısının haberi olmadan satışa çılardığı bir arsa olduğu anlaşıldı ve ben de hava aldım tabi. Lütfen arkadaşlar, her şeyiyle çıkan hariç, gitmeyin bu isimlere. Güvenin bana. Gitmeyin diyorsak bir bildiğimiz var. Umut vererek para kazanmak kadar rezil bir şey yok.