- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
cnm isabet olmuş. zaten sapıtmıştı. birşey bildiği yoktu.Özge ayrılmış Evim Cafe den
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm isabet olmuş. zaten sapıtmıştı. birşey bildiği yoktu.Özge ayrılmış Evim Cafe den
cnm sinem çıkmaz ki.Ben şehir dışındayım .ablam bugün adıma Sinem e fal baktıracak .içim çok sıkılıyor bu ara
yok yok piyasada falcı gerçekten yok.Özge, turuncu kader, turuncu venüs, evimdekiler rengarenktekiler sıla vs hiç biri ama hiççç biri çıkmadı. Binnazdakiler bile. O yüzden özelden yazdığım arkadaşlar bi deneyin isterseniz. Ama şu da var bana iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. Öbürüne iyi gelen bana iyi gelmiyor. O yüzden tavsiyem kesin değildir. Polemik olmasın diye özelden yazıyorum. Çünkü belki beğenmeyen olacak, çıkmayan olacak. İsteyen bi denesin, baksın. Umarım iyi gelir. Diğerleri çıkmadı cidden hiç ama hiç biri.
sineme defalarca gittim. boş yere sırada bekledim. ama fos çıktı.Valla başka bi sitede sinemi çok övmüş millet bende anlamadım ya
Canım o kadar kötü şeyler söylemiş ki anlatamam yani içim şişti ya moralim bozuldu .yani iyi bi şey hiç dememiş ya anlamadım .sineme defalarca gittim. boş yere sırada bekledim. ama fos çıktı.
keşke dedikleri çıksaydı.
çıkmaz. meraklanma.Canım o kadar kötü şeyler söylemiş ki anlatamam yani içim şişti ya moralim bozuldu .yani iyi bi şey hiç dememiş ya anlamadım .
Canım bu Sinem dediğin milaz cafe de ki kadın değil mi turuncu da olan değil yaniçıkmaz. meraklanma.
bloğunu ben de hala takip ediyorum, bence gezegen durumlarını en iyi yorumlayan o:) ama bakımda amatördü ve çıkmadı malesefjuno'dan memnun kalmadın mı? juno'nun bloğunu okurum ve başarılı bir astrolog olduğunu düşünüyordum..
Şuan refika abla 6. His yasemin (işkem yaptrdım) ve evim cafe fundanın dediği tarih tamamen uydu ama son bi konusma yaomam gerekşo eger konusma soneası dedikleri gibi olursa ozaman tamamen tuttu heosi derim :) ama suan dedikleri tutuyor şeklünde ilerlio
Kadriyenin tel.ini atar mısınızKadriyeyi soran olmus aklinizdaki sorulari yanitliyim. Liseden beri kendisine giderim. Dedikleri ciktigi cok oldu ama modundaysa...evet sarisin mavi gozludur. Tlfnu acan esi. Kadin cok mesgul olunca tlfnlara o bakar kahve yapar seizinle muhabbet eder. Bana son dedikleri cikti. Ama ozel sebeplerden dolayi kendisine baktirmiyorum. Siz baktirabilirsiniz.
Kim olduğunu yazar mısınız özeldenEn iyisi yine kibele ışın. En azından şu anı ve karşı tarafın düşüncelerini güzel bir şekilde söylüyor ve genelde de doğru çıkıyor. Biri daha var ama özelden yazacağım isteyene. Fazla ifşa olmaması iyi olur ki çoğu kişinin bildiği biri de olabilir.
evet cnm milaz kafe ama boş zaman vede para kaybı.Canım bu Sinem dediğin milaz cafe de ki kadın değil mi turuncu da olan değil yani