Ankara'daki Falcılar

Özge, turuncu kader, turuncu venüs, evimdekiler rengarenktekiler sıla vs hiç biri ama hiççç biri çıkmadı. Binnazdakiler bile. O yüzden özelden yazdığım arkadaşlar bi deneyin isterseniz. Ama şu da var bana iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. Öbürüne iyi gelen bana iyi gelmiyor. O yüzden tavsiyem kesin değildir. Polemik olmasın diye özelden yazıyorum. Çünkü belki beğenmeyen olacak, çıkmayan olacak. İsteyen bi denesin, baksın. Umarım iyi gelir. Diğerleri çıkmadı cidden hiç ama hiç biri.

Ben şehir dışındayım .ablam bugün adıma Sinem e fal baktıracak .içim çok sıkılıyor bu ara

Özge, turuncu kader, turuncu venüs, evimdekiler rengarenktekiler sıla vs hiç biri ama hiççç biri çıkmadı. Binnazdakiler bile. O yüzden özelden yazdığım arkadaşlar bi deneyin isterseniz. Ama şu da var bana iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. Öbürüne iyi gelen bana iyi gelmiyor. O yüzden tavsiyem kesin değildir. Polemik olmasın diye özelden yazıyorum. Çünkü belki beğenmeyen olacak, çıkmayan olacak. İsteyen bi denesin, baksın. Umarım iyi gelir. Diğerleri çıkmadı cidden hiç ama hiç biri.
yok yok piyasada falcı gerçekten yok.
benimde bütün fallarım patladı.

Valla başka bi sitede sinemi çok övmüş millet bende anlamadım ya

sineme defalarca gittim. boş yere sırada bekledim. ama fos çıktı.
keşke dedikleri çıksaydı.
Canım o kadar kötü şeyler söylemiş ki anlatamam yani içim şişti ya moralim bozuldu .yani iyi bi şey hiç dememiş ya anlamadım .

Bu sineme başka baktıran var mı ya canım çok sıkkın şu anda

Milazdaki sinemin dedikleri öıkmaz sık acanıjı refika ablanın dedikleri xıktıysa ona güven onun bende tarihi tutar hep genelmde mesela

Şuan refika abla 6. His yasemin (işkem yaptrdım) ve evim cafe fundanın dediği tarih tamamen uydu ama son bi konusma yaomam gerekşo eger konusma soneası dedikleri gibi olursa ozaman tamamen tuttu heosi derim :) ama suan dedikleri tutuyor şeklünde ilerlio

Şuan refika abla 6. His yasemin (işkem yaptrdım) ve evim cafe fundanın dediği tarih tamamen uydu ama son bi konusma yaomam gerekşo eger konusma soneası dedikleri gibi olursa ozaman tamamen tuttu heosi derim :) ama suan dedikleri tutuyor şeklünde ilerlio

6. His yasemin de çok para istiyor ama yaaa... benim bir tanıdığıma işlemi tutar gibi olup sonra tersine dönmüştü. Umarım öyle olmaz...

Kadriyeyi soran olmus aklinizdaki sorulari yanitliyim. Liseden beri kendisine giderim. Dedikleri ciktigi cok oldu ama modundaysa...evet sarisin mavi gozludur. Tlfnu acan esi. Kadin cok mesgul olunca tlfnlara o bakar kahve yapar seizinle muhabbet eder. Bana son dedikleri cikti. Ama ozel sebeplerden dolayi kendisine baktirmiyorum. Siz baktirabilirsiniz.
Kadriyenin tel.ini atar mısınız

En iyisi yine kibele ışın. En azından şu anı ve karşı tarafın düşüncelerini güzel bir şekilde söylüyor ve genelde de doğru çıkıyor. Biri daha var ama özelden yazacağım isteyene. Fazla ifşa olmaması iyi olur ki çoğu kişinin bildiği biri de olabilir.
Kim olduğunu yazar mısınız özelden

Back
X