Selamlar hatunlar
Vera ya bir şans daha verip denemek istiyorum ama şimdi değil. Çünkü geçen sefer 1,5 yıl önce söylediği bir şey doğru idi ne yazık ki :/// ama diğer dedikleri çıktı mı bilmiyorum, unuttum.
Evim cafe ege ye zaman var diğerleri çöp ne yazık ki, çıkmıyor. İtiraf etmeliyim ki mercan ın dediği 2 şey doğruydu belki de ama o kadar çok sohbetle geçirdi ki gören 30 dk fal baktı sanır 20 dk sı onun hastalığını ve kendi kendine nasıl geçirdiğini dinledim. Sevmedim falını.
Turuncu da venüs ü denedim. Son falı enteresandı. Çıkarsa yazarım. Ama kişi analizi anlık yorumu çok güvendiğim bir falcı ile aynıydı. O yüzden şimdilik %50 iyi %50 kötü diyelim. Kendiniz deneyimleyin.
Kibele ışın; ben severim kendisini ama mümkün olduğunca yılda 2 kezden fazla gitmemeye çalışırım. Anlık yorumu iyidir ama gelecekle ilgili çıkma ihtimali pek yok. Nadir çıkar dedikleri, fakaaaattttt o günlerde kişi ne düşünüyor, mesela ex ya da yeni erk ark nızın yeni kız ark varsa ayrılacaklar mı devam mı, ilişkinin sonu var mı yok mu genelde şaşmaz. Bana biriyle ilgili arayacak demişti, ama anlık düşünce olarak kişinin kafası karışık sizden bekliyor, adım atmamaya kararı da var dedi, cidden adam adım atmadı. Yani biraz da kendiniz yorumlamalısınız. İlk dediğini esas almakta fayda var sanki.
Özelden bazı arkadaşlarla paylaştığım kişi ise ne yazık ki pek yanılmıyor. Yukarıda bahsettiğim kişi ile ilgili aşktan korkuyor, korkusunu yenemezse içinde ukte kaalcak demişti, aynen de öyle oldu. Benim vazgeçilmezim. Şu ana kadar şaştığını görmedim. Ama reklama girmesin diye yazmak istemiyorum. Bilen biliyor isteyene söylerim. Ha arada çıkmayan ya da kendisini tekrarlayan falları oluyor. Çok aşırı sık gitmemek lazım.
Benden bu kadar yavrular. Öptüm hepinizi...