Ankara'daki Falcılar

Kibele ışın ı benden başka seven yok galiba. Dediğim gibi gelecek bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama ben anlık yorumlarıbı çok severim. Geleceğe takılmam derseniz anlık için gidilebilir. Gelecek de çıkarsa bonus olur.

İrem, mercan ve gülcan ı ise asla tavsiye etmem para kaybı.
Valla ben sadece Sılaya gittim anda iyiydi ama hiçbir dediği çıkmadı diğerlerini bilmiyorum

Merhaba kızlar tekrar. Yine bir fal deneyimi mi paylaşacağım.
1. Cidan Nuray; Bayanı çok beğendim, yani söylediği şeyler benimle ilgili okadar doğruyduki yapıp yapmam gerkenleri okadar iyi tarifledi. Bu çok önemli bir durum. Anla ilgili sıkıntılarımı bildi. Gelecek konusunda açıkcası seçimlere bıraktı yani astroloji bir nevi. Ama ben begendim yani gidebilirim tekrardan enerjisini çok sevdim çünkü.

2.Si bir kız var hisleri olağanüstüymüş, ben bir arkadaşımdan öğrendim sadece ailesine ve yakın arkadaşlarına bakıyormuş ama herkes bildiğini söylüyormuş. Hatta okadar ısrarcı oluyormuş ki akrabaları çoğunu bloklamış :KK70: Özellikle rüyaya yattığını duydum ama sorun şu ki, kariyeri olduğu için adı falcı olarak çıkmasını pek istemiyormuş, o yüzden ticarete dökmek istemiyormuş, çok nadir bakıyormuş para alıp almadığını bilmiyorum arkadaşım bişey demedi ama parayla yapmıyor dedi dışarıdan bakarsa bilemediğini söyledi. Çok ısrar ettim ama kabul etmedi. :KK43:( aslında bizim aradığımız kişiler bunlar nasıl olacak bilemiyorum. Israr etcem para teklif edicem :KK70:DD

Ha bu arada bugün Sılaya gitmeyi düşünüyorum. Bu zarife dediğiniz kadın nasıl bu ara çok ihtiyacım var senin sıkıntın şu çözümüde bu gibi :KK43:
Sılayı tavsiye etmem açıkçası anı biliyor ama dediği çımıyor. Zarife Abla iyidir, bence deneyebilirsiniz. Ben memnunum ondan

Sılayı tavsiye etmem açıkçası anı biliyor ama dediği çımıyor. Zarife Abla iyidir, bence deneyebilirsiniz. Ben memnunum ondan

Zarife ye yıllar önce baktırmıştım sanırım çıkmadı hatırlamıyorum. Faldan kurtulmak istiyorum artık. Çok sıkıldım hep aynı şeyleri duymaktan. O yüzden belki de sabredip baktırmamak akılına bırakmak desem de gel de söyleyene bak ://///

İlginç Zarife Abla iyidir ya. Vera'yı denemedim o yüzden bilemiyorum ama Sıla'nın dedikleri çıkmıyor
Siz zarife konusunda ciddi misiniz ?yani ben de ses kaydı da var hiç beğenmedim . Gelecekle ilgili çok güzel şeyler söyledi hatta hiç kötü birşey söylemedi ama neden bilmiyorum şu an la ilgili bildiği birşey olmadığından midir nedir hiç sevmedim falını .. Gelecekle ilgili dediği cıktı mi size ?

Daha önce birileri önerdiği için zarifeyi burda gitmiştim sonra baya kızdım o kişilerden biri siz miydiniz hatirlayamadim şu an ama

zarife ye bende sureklı gıdıyordum sonra ankaradan tayınım cıkmıstı telıde degısmıs nerde oldugunu bılmıordum ogrendıgım ıı oldu hülya kafede oldugunu gercekten tayınımıde o solemıstı sımdı gecıcı gorevle ankaradayım gıdıyım cok memnundum cunku gercekten dedıgı cogu sey cıktı ozellıkle su falını tavsıye ederım
Bu zarife hülyam kafe mi ? Biri sakarya emirgan demişti ama . Bu zarifeler aynı kişiler mi ?

Ben dün Vera ya gittim en yakın söylediği şeye 1 hafta var .. Çıkarsa yazarım buraya .. Çok net ve iddalı söyledi .. Beklicez ..

merhaba kızlar. ben de fal baktırmayı çok seviyorum ve deneyimlerimi paylaşayım dedim dilerim birileri için yararlı olur ama kimseyi ekmeğinden etmek de istemem; bunlar benim görüşlerim,
3. göz vera ve devrim - ikisinden de memnun kalmadım, vera'yı neden bu kadar övdüklerini de anlamadım. devrim ablanın da adı dışında hiçbir şeyini sevmedim :(
Kibele kaan - memnun kalmadım hatta faladdin'i tercih ederim o derece
kum cafe 2 aşkım ve güneş - ikisinden de memnun kalmadım çok başarısızdı
cilveli cafe bahar - fena değildi anda ve geçmişte iyi denebilir yakın gelecekle ilgili bir kehanetini yaşadım ama büyük kehanetlerini yaşamadım
taksim cafe Rukiye - anda ve geçmişte çok iyidir gelecekle ilgili bir şeyler söylemekten çekinir genel olarak ben memnun kaldım
taksim cafe mustafa - memnun kalmadım
sıla - geçmişte ve anda çok iyidir hatta kızlar bayaa iyidir ama gelecekle ilgili yaptığı kehanetlerin hiçbiri çıkmadı. geçmişte o kadar iyi ki sonra dedikleri çıkmayınca kalbiniz kırılıyor :')
asu - memnun kalmadım
evren - ilginç gelecek belki ama ilk baktırdığımda gelecekle ilgili yaptığı bir kehaneti yaşadım sonra hevesle tekrar baktırdım ama ilkinden sonra çok başarısızdı
turuncu cafe - turuncu cafede balık etli kısa boylu ağzı bozuk hareketli bir kadına fal baktırmıştım ilginçtir heralde enerjimiz mi ne tuttu çok başarılıydı ama adını sanını bilmiyorum keşke ona tekrar baktırabilsem, onun dışında turuncu cafeden hiç memnun kalmadım ayrıca mekan olarak da nefret ediyorum oradan wclerine girdiğinizde insan ayrımı yaptıklarını görüp onların mizah anlayışlarına acıyorsunuz. zavallısın turuncu cafe :/
mersin refika - memnun kaldım ama çok iyi de değildi 10 üzerinden ben 5 veririm
evim cafe - sinem abla ve ege dışında hiçbirinden memnun kalmadım. Ege'nin enerjisi çok güzel çocuğu alıp içinize sokasınız geliyor geçmiş ve anda iyiydi gelecekle ilgili söylediklerine daha zaman var yorum yapamayacağım..
sinem - bu kadın evimde çalışırken ona fal baktırmıştım ve gelecekle ilgili rahatça bilemeyeği bir kehanette bulundu ve yaşadım şok geçirdim nerden bildin be kadın falan oldum sonra defalarca gittim ama ilkine göre hiç başarılı değildi sanırım o kadının olayı ilk falda
Angelo kerem - memnun kaldım 10 üzerinden 7 veririm
tiryaki iş hanındaki hüseyin - ilk falından memnun kaldım ama sonra hiç memnun kalmadım
cidan cafe nuray - memnun kalmadım 10 üzerinden 4
Bahçelievler shoppe buz pistindeki Zeynep - kızlar favorimi sona sakladım kadın ef sa ne bir fal cı lanet olsun ki numarasını kaybettim bilen varsa bana söylerse çok sevinirim denk gelirseniz bir baktırın derim geçmiş ve anda çok iyiydi
Bunlar dışında da denediklerim oldu ve hiçbirinden de memnun kalmamıştım
Ben de yakın zamanda Kibele ışın, evim funda ve Selanik waffle İnci'ye gitmeyi düşünüyorum
Benden bu kadar karılar sizin de bildiğiniz geçmişte ve anda iyi gelecekle ilgili kehanette bulunabilecek bir falcı varsa lütfen söyleyin XXX

merhaba kızlar. ben de fal baktırmayı çok seviyorum ve deneyimlerimi paylaşayım dedim dilerim birileri için yararlı olur ama kimseyi ekmeğinden etmek de istemem; bunlar benim görüşlerim,
3. göz vera ve devrim - ikisinden de memnun kalmadım, vera'yı neden bu kadar övdüklerini de anlamadım. devrim ablanın da adı dışında hiçbir şeyini sevmedim :KK43:
cilveli cafe bahar - fena değildi anda ve geçmişte iyi denebilir yakın gelecekle ilgili bir kehanetini yaşadım ama büyük kehanetlerini yaşamadım
taksim cafe Rukiye - anda ve geçmişte çok iyidir gelecekle ilgili bir şeyler söylemekten çekinir genel olarak ben memnun kaldım
sıla - geçmişte ve anda çok iyidir hatta kızlar bayaa iyidir ama gelecekle ilgili yaptığı kehanetlerin hiçbiri çıkmadı. geçmişte o kadar iyi ki sonra dedikleri çıkmayınca kalbiniz kırılıyor :')
asu - memnun kalmadım
evren - ilginç gelecek belki ama ilk baktırdığımda gelecekle ilgili yaptığı bir kehaneti yaşadım sonra hevesle tekrar baktırdım ama ilkinden sonra çok başarısızdı
turuncu cafe - turuncu cafede balık etli kısa boylu ağzı bozuk hareketli bir kadına fal baktırmıştım ilginçtir heralde enerjimiz mi ne tuttu çok başarılıydı ama adını sanını bilmiyorum keşke ona tekrar baktırabilsem, onun dışında turuncu cafeden hiç memnun kalmadım ayrıca mekan olarak da nefret ediyorum oradan wclerine girdiğinizde insan ayrımı yaptıklarını görüp onların mizah anlayışlarına acıyorsunuz. zavallısın turuncu cafe :/
evim cafe - sinem abla ve ege dışında hiçbirinden memnun kalmadım. Ege'nin enerjisi çok güzel çocuğu alıp içinize sokasınız geliyor geçmiş ve anda iyiydi gelecekle ilgili söylediklerine daha zaman var yorum yapamayacağım..
sinem - bu kadın evimde çalışırken ona fal baktırmıştım ve gelecekle ilgili rahatça bilemeyeği bir kehanette bulundu ve yaşadım şok geçirdim nerden bildin be kadın falan oldum sonra defalarca gittim ama ilkine göre hiç başarılı değildi sanırım o kadının olayı ilk falda
tiryaki iş hanındaki hüseyin - ilk falından memnun kaldım ama sonra hiç memnun kalmadım
Bahçelievler shoppe buz pistindeki Zeynep - kızlar favorimi sona sakladım kadın ef sa ne bir fal cı lanet olsun ki numarasını kaybettim bilen varsa bana söylerse çok sevinirim denk gelirseniz bir baktırın derim geçmiş ve anda çok iyiydi
Ben de yakın zamanda Kibele ışın, evim funda ve Selanik waffle İnci'ye gitmeyi düşünüyorum
Benden bu kadar karılar sizin de bildiğiniz geçmişte ve anda iyi gelecekle ilgili kehanette bulunabilecek bir falcı varsa lütfen söyleyin XXX
Buz pistindeki zeynep derken yerimi var ordamı calıısıyor anlamadım pek ?

Evim funda efsane sallar paranıza yazık... ona kalsa ben 14 şubatta evlilik teklifi alıyodum o derece salladı geçen sene Yazık oldu o paraya çok acıyorum halen ya...

3. göz vera ve devrim - ikisinden de memnun kalmadım, vera'yı neden bu kadar övdüklerini de anlamadım. devrim ablanın da adı dışında hiçbir şeyini sevmedim :KK43:
asu - memnun kalmadım
Profilinde 21yaşında yazıyo doğrumu bilmiyorum ama eğer öyleyse bu söylediğin tespitler pek doğru çıkacağını sanmıyorum daha çok başında olduğun için zaten sana söyleyebilecekleri pek birşey olabileceğini sanmıyorum enerjini kirletme bence çünkü daha çok gençsin birde yaşının vermiş olduğu özgüvenden dolayı istediğin şeylerin beklentilerinin tersi durumları söyledilerse yüksek bi olasılıkla kabul etmiceksin o yüzden daha senin fallarının çıkması için yıllarca beklemek gerek :)

Selamlar hatunlar

Vera ya bir şans daha verip denemek istiyorum ama şimdi değil. Çünkü geçen sefer 1,5 yıl önce söylediği bir şey doğru idi ne yazık ki :/// ama diğer dedikleri çıktı mı bilmiyorum, unuttum.

Evim cafe ege ye zaman var diğerleri çöp ne yazık ki, çıkmıyor. İtiraf etmeliyim ki mercan ın dediği 2 şey doğruydu belki de ama o kadar çok sohbetle geçirdi ki gören 30 dk fal baktı sanır 20 dk sı onun hastalığını ve kendi kendine nasıl geçirdiğini dinledim. Sevmedim falını.

Turuncu da venüs ü denedim. Son falı enteresandı. Çıkarsa yazarım. Ama kişi analizi anlık yorumu çok güvendiğim bir falcı ile aynıydı. O yüzden şimdilik %50 iyi %50 kötü diyelim. Kendiniz deneyimleyin.

Kibele ışın; ben severim kendisini ama mümkün olduğunca yılda 2 kezden fazla gitmemeye çalışırım. Anlık yorumu iyidir ama gelecekle ilgili çıkma ihtimali pek yok. Nadir çıkar dedikleri, fakaaaattttt o günlerde kişi ne düşünüyor, mesela ex ya da yeni erk ark nızın yeni kız ark varsa ayrılacaklar mı devam mı, ilişkinin sonu var mı yok mu genelde şaşmaz. Bana biriyle ilgili arayacak demişti, ama anlık düşünce olarak kişinin kafası karışık sizden bekliyor, adım atmamaya kararı da var dedi, cidden adam adım atmadı. Yani biraz da kendiniz yorumlamalısınız. İlk dediğini esas almakta fayda var sanki.

Özelden bazı arkadaşlarla paylaştığım kişi ise ne yazık ki pek yanılmıyor. Yukarıda bahsettiğim kişi ile ilgili aşktan korkuyor, korkusunu yenemezse içinde ukte kaalcak demişti, aynen de öyle oldu. Benim vazgeçilmezim. Şu ana kadar şaştığını görmedim. Ama reklama girmesin diye yazmak istemiyorum. Bilen biliyor isteyene söylerim. Ha arada çıkmayan ya da kendisini tekrarlayan falları oluyor. Çok aşırı sık gitmemek lazım.

Benden bu kadar yavrular. Öptüm hepinizi...

Back
X