merhaba kızlar. ben de fal baktırmayı çok seviyorum ve deneyimlerimi paylaşayım dedim dilerim birileri için yararlı olur ama kimseyi ekmeğinden etmek de istemem; bunlar benim görüşlerim,
3. göz vera ve devrim - ikisinden de memnun kalmadım, vera'yı neden bu kadar övdüklerini de anlamadım. devrim ablanın da adı dışında hiçbir şeyini sevmedim

Kibele kaan - memnun kalmadım hatta faladdin'i tercih ederim o derece
kum cafe 2 aşkım ve güneş - ikisinden de memnun kalmadım çok başarısızdı
cilveli cafe bahar - fena değildi anda ve geçmişte iyi denebilir yakın gelecekle ilgili bir kehanetini yaşadım ama büyük kehanetlerini yaşamadım
taksim cafe Rukiye - anda ve geçmişte çok iyidir gelecekle ilgili bir şeyler söylemekten çekinir genel olarak ben memnun kaldım
taksim cafe mustafa - memnun kalmadım
sıla - geçmişte ve anda çok iyidir hatta kızlar bayaa iyidir ama gelecekle ilgili yaptığı kehanetlerin hiçbiri çıkmadı. geçmişte o kadar iyi ki sonra dedikleri çıkmayınca kalbiniz kırılıyor :')
asu - memnun kalmadım
evren - ilginç gelecek belki ama ilk baktırdığımda gelecekle ilgili yaptığı bir kehaneti yaşadım sonra hevesle tekrar baktırdım ama ilkinden sonra çok başarısızdı
turuncu cafe - turuncu cafede balık etli kısa boylu ağzı bozuk hareketli bir kadına fal baktırmıştım ilginçtir heralde enerjimiz mi ne tuttu çok başarılıydı ama adını sanını bilmiyorum keşke ona tekrar baktırabilsem, onun dışında turuncu cafeden hiç memnun kalmadım ayrıca mekan olarak da nefret ediyorum oradan wclerine girdiğinizde insan ayrımı yaptıklarını görüp onların mizah anlayışlarına acıyorsunuz. zavallısın turuncu cafe :/
mersin refika - memnun kaldım ama çok iyi de değildi 10 üzerinden ben 5 veririm
evim cafe - sinem abla ve ege dışında hiçbirinden memnun kalmadım. Ege'nin enerjisi çok güzel çocuğu alıp içinize sokasınız geliyor geçmiş ve anda iyiydi gelecekle ilgili söylediklerine daha zaman var yorum yapamayacağım..
sinem - bu kadın evimde çalışırken ona fal baktırmıştım ve gelecekle ilgili rahatça bilemeyeği bir kehanette bulundu ve yaşadım şok geçirdim nerden bildin be kadın falan oldum sonra defalarca gittim ama ilkine göre hiç başarılı değildi sanırım o kadının olayı ilk falda
Angelo kerem - memnun kaldım 10 üzerinden 7 veririm
tiryaki iş hanındaki hüseyin - ilk falından memnun kaldım ama sonra hiç memnun kalmadım
cidan cafe nuray - memnun kalmadım 10 üzerinden 4
Bahçelievler shoppe buz pistindeki Zeynep - kızlar favorimi sona sakladım kadın ef sa ne bir fal cı lanet olsun ki numarasını kaybettim bilen varsa bana söylerse çok sevinirim denk gelirseniz bir baktırın derim geçmiş ve anda çok iyiydi
Bunlar dışında da denediklerim oldu ve hiçbirinden de memnun kalmamıştım
Ben de yakın zamanda Kibele ışın, evim funda ve Selanik waffle İnci'ye gitmeyi düşünüyorum
Benden bu kadar karılar sizin de bildiğiniz geçmişte ve anda iyi gelecekle ilgili kehanette bulunabilecek bir falcı varsa lütfen söyleyin XXX