Nedicem sen yazınca ben de hemen düzeltme yapıım bu kadın dan için bana Gül dediler. Ve kadın beni ağlattı özür dilerim ama tam bir kaltak oturdum dedi el falına bakıyım önce ah yavrum senin şans çizgin kırılmış, kısmetin bahtın kapalı (Allah korusun yani nekadar günaha girmişiz şimi şimdi çözüyorum) yok işte üzülme yaşlıllığın güzel geçecek, işte senin ki yok evleniyo şuan yok işte ailesi birini bulmuş buna ama bizim ki kararsızmış kız bundan cevap bekliyomuş falan filan zırvalık. İşte iş gözükmüyomuş bana daha neler neler düşünebiliyo musunuz.devrim filan hepsi boş arkadaşlar. birilerine giderken lütfen arama butonuna yazın, yorumları okuyun, öyle gidin.
bu arada dün cidan kafede çok ilginç bir manzara ile karşıtım.
şu çok havalar atan iddalarda bulunan ama hepsi boş çıkan yurdagül var ya orada müşterisi olmadığı için servis elemanı olarak çalıştırılıyor.
aslında durumuna üzüldüm. ama bir yandan da bilemedim. millete yalnış yulnuş fal bakarlarsa sonları böyle olur işte.
çay kahve muhabbetine başlarlar.
darısı hiçbir falı çıkmayan diğer falcıları başına.......
1.si benim ki öyle ailesinin tanıştırdığı biriyle olacak biri değil hayatında bir değil 100tane kadın vardır eminim ondan zaten onu geçiyorum. Ama beni sevmiyomuş ozaman niye evlilik teklif etsin yani ayrıca ben reddettim adamı bu 1
2. Neden şanssız oluyum kısmetim rızkım kapalı olsun ya rızkın kapanması demek ölmek demek ayrıcada çok şükür mesleğim, güzel bir ailem çevrem var ve başarılıda bir kadınım herkesin dönem dönem sıkıntıları oluyo
3.Sonrada diyoki ay evlencen bak diyo 2 çocuğun olacak ama sıkıntılı olacak evliliğin falan
Resmen aldı beni beze sarıp mezara koydu Allahım o gün ne ağladım ne arkasından Gırgırdaki Demet'e gittim öldüm

Ben inanıyorum hayatım güzel olucak, çalışırsan çaba sarfedersen ve tevekkül edersen açılmayacak olmaacak şey yok ben hayatımda ne mucizeler yaşamışım lütfen bu kadına gitmeyin. Yani olumsuz konuşması değil ilah gibi davraıp birde olumsuzluk yükleyip insanları korkutup korkularını yaşattırıyo bu tarz insanlar korkumuzu çekeriz rahatlık herşeyden önce.
Birde gel bir kurşun döküyüm sana bak normalde 300lira ben sana 150 ye bakarım falan ben yermiyim bunları şurda kaç yıllık falcı uzmanı olmuşuz.

Birde böyle enerjisi kirlenmiş insanlara gitmeyin. Temiz insanlara bukadar çirkinliğe bulaşmamış kişilere gidin. Ben gitmiyorum artık. Şurda bi video oynatıcı olsa da baktırdığımız falları dinletsek birbirimize Allah bilir neler çıkar. Geçen burdan bir arkadaşla falımızı paylaştık resmen aynı şeyleri söylemiş

Son düzenleme: