Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abdullah eğer ki aynı abdullahtan bahsediyorsak ben baktirdim . 2 ay falan olmuştur . 2. Kez gitmedigime gore beğenmedim demekki öyle vok . Ama ileri tarihler vermişti henüz zamanı gelmedi .
Devrim ; arkadaşıma cıktı bana çıkmadı ya da zamanı gelmedi bilmiyorum . Beğenmedim
Sila ; an da iyi gelecek zamanı gelmedi
Turuncu araf berbat
Turuncu yıldız fena değil . Ama tekrar gitmem
Turuncu zeyno ;hiç beğenmedim
Evim sevda gününe bağlı sanirim son gittiğimde çok kötüydü
Evim ege sevdim kendisini ama zamanı gelmedi gelecek ile ilgili . An da iyiydi
Evim meryem , funda ; eh işte
Inci teyze ; bence kendisi ne kadar tatlı bir kadınsa falı o kadar kötü . Nerdeyse Bütün harfleri kağıda yazıp ordan söylediğiniz isme göre evet bu harfleri yazmıştım diye artislik yapiyor şaka gibi yani
Isil ; kötü
Gülay;kötü
Cidan nuray ;fema değil an i ve karakter analizini iyi yapıyor . Fakat gelecek için bilemiyorum
Ama üstte sandıklarından çok daha iyidir
Fal baktirmayi düşünmüyorum artık . Ama tekrar gitseydin kime baktirirdin dye sorarsanız serhat olabilir ( 4 yıl önceki falı çıktığı için ) ama sarmaladığı durumlar da oluyor tabi söyledikleri icin de
Vera için ne düşüneceğini bilmiyorum dediklerinden olanlar da var olmayanlar da zamanı gelmeyenler de . An için de bildikleri de var bilmedikleride . Ama enerjik iyi ve fal bakma tarz-ı da iyi .
Bence fal baktirmayin arkadaşlar olan paranıza oluyor . Ben son 2 aydir baktiriyordum ama artık baktrmicam.
Ondan önce de en son 4 -5 yıl once baktirmistim serhat sevda yener . Yener bana yildizname bakmıştı ama şöyle olmuştu olay; ben kahve batırmaya gitmiştim ama kendisi geç kalmıştı randevuya ve beklettiği için aynı fiyattan yildizname bakacağını söylemişti .
Bir de o yıllarda arkadaşımla figen diye birine baktirdim karanfildeydi yeri . Arkadaşıma dediği herşey ama herşey cıktı . Bana da aynı şekilde
Ama arkadaşıma çıkanlar asla tahmin edilemicek şeylerdi ve ordan ağlayarak çıkmıştı kendisi . Malesef cıktı. Ama o şimdi.nerdesir falan hicbir fikrim yok aynı yere gidip bakalım dedik ama bulamadık
Ozamanlar konuşurken eryamanda oturduğunu söylemişti . Cok kısa siyah sacları vardı . Fal bakarken saga sola bakip "dede boyle diyor " cumlelerini kurardı .
Onunla ilgili tek hatırladığım bunlar
Benim tarif ettiğim figen e uyuyor mu bu dediginiz figen?Figen cidanmi akli olan gitmez inanin faladdin bile daha ii atioo falci baci bile ole foskii hic sabit kus war haber war dusman war vs.. asla gitmeyin cidan figene aala gitmeyin tuannaya o turuncudaki arafa falan filan ...
yener bana da mantıklı gelmişti.Bu arada yener 'in yildizname si bir kâğıtta yazılıydı dosyalarıma baktım da kardeşimin çalışacağı yeri bilmiş diyebilirim o zaman daha üniverste sınavına yeni girmişti. Birkac birsey daha bilmis evet ama evlenicegim adam ve oturucagim kat a kadar tarif etmis onlara henuz zaman gelmemis :)))
Evet ben de batırmıyorum artık içimden de gelmiyor artık zaten yalan dolan heosiben de artık fal baktırmamaya karar verdim geleceği Allah'tan başkası bilemezmiş bunu da öğrendik :') boşuna dememişler falın tersi laftır diye
Sanmıyorum.Bu figen cidandaki figen mi?
AynenEvet ben de batırmıyorum artık içimden de gelmiyor artık zaten yalan dolan heosi
Aynen aynen valla tebrık edıyorum... Darısı bu teslimiyet başıma. Olan bıze oldu ya hem para gıttı hem de Allaha utanc.Ben biraktim artık baktirmiyorun kızlar ,,) kaderde ne varsa yaşayıp görelim... tevekkülle...
:)))Ben de artık sadece teyzeme bastırıyorum onunkiler bile daha çok çıkıyor
Ya aramayın Bı tarafları kalkıyor. Sabredin. Gıdıyorsa vallahi gıtsın. Ardınıza dönüp bakmayın yaBen falın çıkmasını beklemiyorum bile kendim arıyorum(ileri salağım ya ben