Ankara'daki Falcılar

Arkadaşlar yıllar önce demiz erin limon bazarın üstünde bi kadınla beraber çalışıyordu .o kadının adını bilen var mı .adı f ile başlıyordu

valla eğer figen cidandakiye tamamen boş. hiç aramayın derim.
hem de öyle boş ki artık müşterisi bile yok.

Figen cidanmi akli olan gitmez inanin faladdin bile daha ii atioo falci baci bile ole foskii hic sabit kus war haber war dusman war vs.. asla gitmeyin cidan figene aala gitmeyin tuannaya o turuncudaki arafa falan filan ...

Abdullah eğer ki aynı abdullahtan bahsediyorsak ben baktirdim . 2 ay falan olmuştur . 2. Kez gitmedigime gore beğenmedim demekki öyle vok . Ama ileri tarihler vermişti henüz zamanı gelmedi .

Devrim ; arkadaşıma cıktı bana çıkmadı ya da zamanı gelmedi bilmiyorum . Beğenmedim

Sila ; an da iyi gelecek zamanı gelmedi

Turuncu araf berbat

Turuncu yıldız fena değil . Ama tekrar gitmem

Turuncu zeyno ;hiç beğenmedim

Evim sevda gününe bağlı sanirim son gittiğimde çok kötüydü

Evim ege sevdim kendisini ama zamanı gelmedi gelecek ile ilgili . An da iyiydi

Evim meryem , funda ; eh işte

Inci teyze ; bence kendisi ne kadar tatlı bir kadınsa falı o kadar kötü . Nerdeyse Bütün harfleri kağıda yazıp ordan söylediğiniz isme göre evet bu harfleri yazmıştım diye artislik yapiyor şaka gibi yani

Isil ; kötü

Gülay;kötü

Cidan nuray ;fema değil an i ve karakter analizini iyi yapıyor . Fakat gelecek için bilemiyorum
Ama üstte sandıklarından çok daha iyidir

Fal baktirmayi düşünmüyorum artık . Ama tekrar gitseydin kime baktirirdin dye sorarsanız serhat olabilir ( 4 yıl önceki falı çıktığı için ) ama sarmaladığı durumlar da oluyor tabi söyledikleri icin de

Vera için ne düşüneceğini bilmiyorum dediklerinden olanlar da var olmayanlar da zamanı gelmeyenler de . An için de bildikleri de var bilmedikleride . Ama enerjik iyi ve fal bakma tarz-ı da iyi .

Bence fal baktirmayin arkadaşlar olan paranıza oluyor . Ben son 2 aydir baktiriyordum ama artık baktrmicam.
Ondan önce de en son 4 -5 yıl once baktirmistim serhat sevda yener . Yener bana yildizname bakmıştı ama şöyle olmuştu olay; ben kahve batırmaya gitmiştim ama kendisi geç kalmıştı randevuya ve beklettiği için aynı fiyattan yildizname bakacağını söylemişti .

Bir de o yıllarda arkadaşımla figen diye birine baktirdim karanfildeydi yeri . Arkadaşıma dediği herşey ama herşey cıktı . Bana da aynı şekilde
Ama arkadaşıma çıkanlar asla tahmin edilemicek şeylerdi ve ordan ağlayarak çıkmıştı kendisi . Malesef cıktı. Ama o şimdi.nerdesir falan hicbir fikrim yok aynı yere gidip bakalım dedik ama bulamadık
Ozamanlar konuşurken eryamanda oturduğunu söylemişti . Cok kısa siyah sacları vardı . Fal bakarken saga sola bakip "dede boyle diyor " cumlelerini kurardı .
Onunla ilgili tek hatırladığım bunlar

Peki sizde Yener tuttu mu? Ben de dedikleri çıkmamıştı. Çok iddialıydı ama tutmadı..

Eveettt arkadaşlar 2 haftayı beklemeye gerek kalmadı hemen kesin güvenilir garantili sonuçları yazayım.

Zeyno turuncu : patladı. İletişim olur adam sana evlenme bile teklif eder dediği adamla ipler tamamen koptu. Dönüşü yok. Çok yanlış yönlendirdi. Geçmiş gelecek an fosss

Venüs turuncu : sonucu görüyor olsa dahi gidiş yolunu bilemedi. Adamla iletişimin kopmayacak demişti. Koptu. Sonun olmaz demişti ama sonuçta dediği de çıkmadı.

İnci teyze : emin değilim sonuçta dediği oldu gibi ama e ama ben böyle demiştim de dedi. Yani ona da güvenmiyorum artık ne yazık ki. Sonuç itibariyle yepyeni biriyle olacaksın dedi. Neden bunu ilk başta demedin peki? Artık tavsiye etmiyor ve savunmuyorum.

Evim cafe ege : sonucu bildi inkar edemem. Bu adam olsa bile havada kalır sonu gelmez demişti. Ama siz bir kutlamaya gideceksiniz bu adamla demişti. Ne kutlaması ayol herifle koptuk ne kutlaması.

Işın : o da olumlu görmüştü iletişim koptu. Kutlamaya gideceksiniz demişti neremle güleyim ki buna?

Diğer falcılardan bahsetmiyorum bile. Onlara gidilmez bile.

Sonuç olarak; hiçbiri çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor. Çok uzun bir süre gitmemeye karar verdim. Gelişme olana kadar en azından. Çünkü hepsi yolunacak kaz olarak görüyor. Ver umudu gitsin yine gelsin. Şimdi bir şey daha var ama onu sonra özelden paylaşırım. İsmi lazım değil bir falcı fala gelmem yasak enerjiyi bozuyormuş diyince kızmıştı. Biz bakım yapıyoruz fal değil. Neden insanların ekmeğine engel oluyor demişti. Şu an aydınlandım, ne salakmışım.

Figen cidanmi akli olan gitmez inanin faladdin bile daha ii atioo falci baci bile ole foskii hic sabit kus war haber war dusman war vs.. asla gitmeyin cidan figene aala gitmeyin tuannaya o turuncudaki arafa falan filan ...
Benim tarif ettiğim figen e uyuyor mu bu dediginiz figen?
O zaman com kısa siyah sacları vardı ve zayıftı modern giyinilmi bir kadındı hayvanları çok severdi o gün kedisi öldüğü için çok anladığından bahsetmişti ve fal bakarken sürekli dede boyle diyor vs diyerek yana bakıyordu

Bu arada yener 'in yildizname si bir kâğıtta yazılıydı dosyalarıma baktım da kardeşimin çalışacağı yeri bilmiş diyebilirim o zaman daha üniverste sınavına yeni girmişti. Birkac birsey daha bilmis evet ama evlenicegim adam ve oturucagim kat a kadar tarif etmis onlara henuz zaman gelmemis :)))

Bu arada yener 'in yildizname si bir kâğıtta yazılıydı dosyalarıma baktım da kardeşimin çalışacağı yeri bilmiş diyebilirim o zaman daha üniverste sınavına yeni girmişti. Birkac birsey daha bilmis evet ama evlenicegim adam ve oturucagim kat a kadar tarif etmis onlara henuz zaman gelmemis :)))
yener bana da mantıklı gelmişti.
ama öyle uzun vade vermişti ki birşey söylemek güç.

Ben falın çıkmasını beklemiyorum bile kendim arıyorum :((ileri salağım ya ben

Back
X