Ankara'daki Falcılar

Şu 6. His Yasemin e mi baktırdınız acaba
Hayir canım. Buradan birinin adını hatırlayamıyorum ama isim vermesi üzerine istanbuldan neden kendine falcı dediğine anlam veremediğim yasemin adında birine baktirdim. Ki rezaletti...uzak durum....bu kadar uyduruk bir fal ne gördüm ne duydum...

Ilk defa birine beğendim kelimesini kullanabiliyorum . Bana tutturdu . Ve gittiğin yaklaşık 20 kişiden sadece biri tutturdu o da vera . Ama baktirdiktan sonra elime kagidi verdi . Baktım kağıda direk bu olmaz bu da olmaz bu da saçma diyerek düşünüp geri katlayip çantama atmıştım . Hatta şey dedim daha 4 yıllık ilişki biteli 1.5 ay oldu ne ara bulcak kizi da sevcekte sevgili olcak diyip gülmüştüm )))) dediği süreler içinde değil ama o süreye 1 2 gün geçmişti sanırım . Arkadaşım bir kızla el ele görmüş:)))) allahın ucuzu işte:)))
Neyse o gün tekrar vera ya gittim nahlet olsun kendime soz verdigim halde duramadim . Cunku actim kagidi baktim tutturdugu 3 sey vardi . Digerlerinin zamani gelmemisti .dedim ki böyle böyle oldu neyse işte bir amac icin takiliyor onla (gecen seferde soyledigi gibi )su sure icinde su olcak dedi . s r n harflerinde biri sana yazicak hoşlandığını soylicek az biraz konuşursunuz ama sen istemezsin devamı gelmez vs dedi . Belki inanmicaksiniz ama 5 yıldır gorusmedigim arkadaşım vardı varlığını bile unutmusum SERCAN msj atti sürekli alttan alttan imalar buluşalım vs
Neyse işte falın bir kısmını anlatmış oldum . Belki de enerjimiz uydu bilmiyorum . Bir de bir önceki baktirdigim göre tutarlı şeyler söyledi. Bir öyle bir böyle deseydi buraya hiç cıktı falı diye bile yazmazdım. 2. Fal için de diğer dedikleri kısa vadeli şeyler var olursa yazarım .

Reklâm meklam yazacaklar olcaksa hiç boşuna parmaklarınızı yormayın hayatımda 2 kez gördüm kızı başka da tanımam etmem .
canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten umarımki daha iyi zamanların olsun hayırlısıyla karşılaştırsın allah. Vera gerçekten iyidir benim devamlı gittiğim biri. Sırf fal değil dualar verir terapi gibidir dedikodu bile yapıyoruz biz onla :))) ankarada gittiğim en iyi falcı o

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten umarımki daha iyi zamanların olsun hayırlısıyla karşılaştırsın allah. Vera gerçekten iyidir benim devamlı gittiğim biri. Sırf fal değil dualar verir terapi gibidir dedikodu bile yapıyoruz biz onla :))) ankarada gittiğim en iyi falcı o

Aynen biz de fal sonrası baya sohbet ettik :))

Yok kahwe o bile yetti bana . Direk.cakran kapali dio.ben acarm.dio sen.paradan haber wer ona
Parayla açılan çakradan ne hayır gelirmiş... Gerçek Allah dostları nazar ve zikirle yardımcı oluyor biiznillah:))) bunların da çakra muhabbeti sıktı. Büyü yapmak kolay yıkmak zordur hepsi alim ve tertemiz müminin bozacagı şeyler. Parayla yapılan bu tür işlemler insanın enerjisini alt üst ediyor. Bır de zaten zor olan hayatımızı daha da bozarsa... Allah muhafaza... Önüne gelen kendını parayla Allah dostu sanıyor. Çakra açacak iyi biri olsa şifaya vesile olan iyi kalpli biri olur o da para almaz.... Aman aman parayla yaptıkları iyilik kendilerinin olsun.

Cok sukur inancimiz var aynen ama gittikleeimin icinde en vasatiydi o yasemin bide kostur kostur taksiyle.gittim ole guzel reklami yapilmistiki gittm 15dk kahwe bakio dediler.ona gore.randewu aldm ben kahweyi coxuklaea bakiorum dedi demekki param buna uygun dedm.isteksizce bakti kisa kesti cakra faln laf salatasiyapti anlican...

Merhaba kızlar şimdi burada 3 şey paylaşıcam

1. X hoca yani iranlı ne Ankara ne istanbulda yaşıyo kalp gözü açık biri fakat fal bakmıyo sorunun ne ise ona yönelik bir dua yazıyo. İsteyen olursa paylaşıcam bana henüz geldi takmadım

2. X kişi kahve falı bakıyo ve evet söylediklerini yaşadım olumsuz şey söylemiş olsada çıktı. Oda zikir verdi yapıyorum diğerlerinide umutla bekliyorum.

3. X kişi tatlıcı :)) Bulgaristana gitmiş ve Bababanga ünlü kahinden babası eğitim almış buda baabasından araştırın ne dediğimi anlıcaksınız henüz Türkiyeye gelmedi gelir gelmez numarası sizde :KK70:

En önemlisi kızlar bu yukarıda saydıklarımın hiçbiri paracı değil özellikle hoca para almıyo bilginize birde maşukiyede Ali hoca var oda para almıyo denicem bu yazılanı iyi gelmezse bu hocaya götürüp okutucam sizin için Türkiye genelinde çalışıyorum :KK70:DDD

NNapıyım artık kendimi durduramıyorum bari şu falcı merakım sona ersin diye okutup üfleticem kendimi çığırdan çıktım ama bitti artık umuyorum ki :D

1. X hoca yani iranlı ne Ankara ne istanbulda yaşıyo kalp gözü açık biri fakat fal bakmıyo sorunun ne ise ona yönelik bir dua yazıyo. İsteyen olursa paylaşıcam bana henüz geldi takmadım

2. X kişi kahve falı bakıyo ve evet söylediklerini yaşadım olumsuz şey söylemiş olsada çıktı. Oda zikir verdi yapıyorum diğerlerinide umutla bekliyorum.

3. X kişi tatlıcı :)) Bulgaristana gitmiş ve Bababanga ünlü kahinden babası eğitim almış buda baabasından araştırın ne dediğimi anlıcaksınız henüz Türkiyeye gelmedi gelir gelmez numarası sizde :KK70:

En önemlisi kızlar bu yukarıda saydıklarımın hiçbiri paracı değil özellikle hoca para almıyo bilginize birde maşukiyede Ali hoca var oda para almıyo denicem bu yazılanı iyi gelmezse bu hocaya götürüp okutucam sizin için Türkiye genelinde çalışıyorum :KK70:DDD
En güzelini yapmışsın :) teşekkür ederiz.

NNapıyım artık kendimi durduramıyorum bari şu falcı merakım sona ersin diye okutup üfleticem kendimi çığırdan çıktım ama bitti artık umuyorum ki :KK70:

Sana uzuuunn uzuuunnn yazmak istedim şu an ama ne yazık ki hiç müsait değilim. Bu hocalık işlerini boşgeç tatlım. Bana en mantıklı ve makul açıklamayı x şehirdeki y kişisi yaptı 7 günde getirene inanma olmaz dedi. Gelirse aylar sürer. Sen çöpleri temizlemeden nasıl getireceksin adamı ki o da garanti değil dedi. Büyü cazı işlerine de artık inanmıyorum. Her şey enerji mevzusu. Ama sen bi bak bakalım umarım fayda görürsün. Biz de aa haklıymış der nemalnırız.

Sana uzuuunn uzuuunnn yazmak istedim şu an ama ne yazık ki hiç müsait değilim. Bu hocalık işlerini boşgeç tatlım. Bana en mantıklı ve makul açıklamayı x şehirdeki y kişisi yaptı 7 günde getirene inanma olmaz dedi. Gelirse aylar sürer. Sen çöpleri temizlemeden nasıl getireceksin adamı ki o da garanti değil dedi. Büyü cazı işlerine de artık inanmıyorum. Her şey enerji mevzusu. Ama sen bi bak bakalım umarım fayda görürsün. Biz de aa haklıymış der nemalnırız.
Yok canım ya öyle büyücü falan değil benim bu dediklerim hatta öyle şey olur mu inanmayın kızım böyle şeylere dedi yıldızın düşük bir iki şey söyledi birde bu mezarda yatan insanların çoğu nazardan yatıyo o yüzden dedi insanın başına ne gelirse nazar ve hasetliktn dedi. Yoksa ben oo oo büyü için olsaydı gittiğim her falcı büyü var büyü var diyo sırf para almak için ne büyüsü ya bana kim yapcak büyü :KK70:D ondan içim rahat zaten para işin içine girince gitmeyin öyle olsa asla önermezdim. Bilmiyorum takıp denicem işte

NNapıyım artık kendimi durduramıyorum bari şu falcı merakım sona ersin diye okutup üfleticem kendimi çığırdan çıktım ama bitti artık umuyorum ki :KK70:
ç ook teşekkürederiz çalışmaların devamını dileriz:)

Yok canım ya öyle büyücü falan değil benim bu dediklerim hatta öyle şey olur mu inanmayın kızım böyle şeylere dedi yıldızın düşük bir iki şey söyledi birde bu mezarda yatan insanların çoğu nazardan yatıyo o yüzden dedi insanın başına ne gelirse nazar ve hasetliktn dedi. Yoksa ben oo oo büyü için olsaydı gittiğim her falcı büyü var büyü var diyo sırf para almak için ne büyüsü ya bana kim yapcak büyü :KK70:D ondan içim rahat zaten para işin içine girince gitmeyin öyle olsa asla önermezdim. Bilmiyorum takıp denicem işte

O zaman iyiymiş, bi müsait zamanda yazarım işte o adam da bana sende büyü müyü yok ne büyüsü dedi. Daha masum insanlarla bu tarz masum şeyler en iyisi. Emin ol bir süre sonra falla çık ayınca gitmeye isteğin hevesin kalmayacak zaten. Hadi bakalım iyi haberlerini merakla bekliyoruz.

hadi bakalım. şimdi de üfürük işlerine saracağız galiba.
yeni yılın kk konusu belli oldu.
hayırlısı.:KK58:

ayrıca hoca yada adı her neyse katıldığım tek konu nazar.
ben artık iyi olan ve olmamış hiç bir işimi kimseye söylemiyorum.
yeni yıl trendim bu.:KK53:

Back
X