• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Kızlarım, halen senden bahsediyorlar dedigi için merakımda üye oldum.
Ben 40 yıldan fazla bir süredir fal baktım. Sayısız falcı arkadaşın hissiyatlarını geliştirmesine yardımcı oldum. Düzinelerce fal ortamında çalıştım, birlikte çalıştığım medyum, falcı, yaşam koçu... arkadaşların sayısını hatırlamam mümkün degil. Ünlüsünden, Cemiyet hayatından, Politikacısından, jet sosyetesine kadar Milyon civarında insanın falına bakmışımdır. Yıllarca beraber gülüp beraber ağladığım sayısız insan oldu. Ankara’da Kendi yerimi işletip kendi falcı arkadaşlarımı çalıştırdıktan sonra uzun bir sürede turuncu cafede çalışıp emekli oldum. İşletmesinden falcısına kadar, bu ortamdaki çogunluğun cigerinin bağını bilirim.
Şu an dördüncü baharımı yaşıyorum. Çok mutluyum ve eşime de söz verdigim için gırgırına bile kesinlikle fal bakmıyorum.
Burada yapılan yorumları tek tek inceledim.
Çok fazla bilgi kirliligi var. Tanıdıgım bazı arkadaşlar burdan kendi reklamını yapıp çalıştırılmadığı iş yerlerini kötülemiş. Kendi hatalarından dolayı gönderildiği işyerlerine saygı duymayı ögrenemeyip, kendine ders çokarmayıp, halen o işyerinin isminin altına fake yorumlar yaparak o iş yerinin yogunluğundan müşterisinden yararlanmaya çalışıyorlar.
O kişi ordan çıktı şurda çalışıyor falan.. Rahat dursaydında göndermeselerdi.
Hiç bir zaman Yaradan ın bildigini kuldan esirgemedim, nankörlük yapmadım. Haksızlıklığı görüp susan da yanlıştadır. Herkes kendi kısmeti ile yaşar annem. Gerek yok böyle şeylere. İyi yoldan giden in karşısına hep iyilik çıkar annem. Entrika ile hayat geçmez.

Yüzlerce medyum ve falcı ile çalışmış, bu ortamda görülebilecek herşeyi sayısız kere tekrar tekrar görmüş, 40 yıllık falcılık tecrübemle mesleginin zirvesinde falcılıgı bırakmış biri olarak Fala meraklı insanlara tavsiye vermek istiyorum.
Falcılar sadece yorumcudur, başka hiç birşey degildir, ön sezilerinide kullanarak sizden aldıgı enerji ile geçmiş, şu an ve gelecek hakkında yorum yaparlar. Ön görüleri ile size yardımcı olmaya çalışırlar. Herkese aynı performansta yorum yapamazlar.
Büyü, işlem, baglama, ayırma...vs bunların hepsi yalan, soytarılık, dolandırıcılık, para tuzagı. Böyle birşey yok.
Kim böyle birşey söylüyorsa yalan söylüyor, yada kendide bu yalana inanmıştır. Gerçekleşen birşey varsa sadece tesadüftür.
Bu tarz konulara meyilli insanlar varsa uzak durun. Pskolojinizi, paranızı en önemlisi zamanınızı çaldırırsınız.
Sizinle enerjisi uyuşan falcılarınıza falınıza baktırın, terapinizi alın, fikir danışın, dertleşin, dedikodunuzu yapın... Ama işlem falan tarzı muhabbetlere girip kendinize umut tacirligi yaptırmayın. Kendinizi harcatmayın

Taksim kafedekiler nerde bir bilginiz var mı? Orası kapandı biliyorum ama
Karamel leyla
3. Göz devrim.
3 göz vera
Evim özlem
Bilen varsa yazarsa cook sevinirimm

Yüzlerce medyum ve falcı ile çalışmış, bu ortamda görülebilecek herşeyi sayısız kere tekrar tekrar görmüş, 40 yıllık falcılık tecrübemle mesleginin zirvesinde falcılıgı bırakmış biri olarak Fala meraklı insanlara tavsiye vermek istiyorum.
Falcılar sadece yorumcudur, başka hiç birşey degildir, ön sezilerinide kullanarak sizden aldıgı enerji ile geçmiş, şu an ve gelecek hakkında yorum yaparlar. Ön görüleri ile size yardımcı olmaya çalışırlar. Herkese aynı performansta yorum yapamazlar.
Büyü, işlem, baglama, ayırma...vs bunların hepsi yalan, soytarılık, dolandırıcılık, para tuzagı. Böyle birşey yok.
Kim böyle birşey söylüyorsa yalan söylüyor, yada kendide bu yalana inanmıştır. Gerçekleşen birşey varsa sadece tesadüftür.
Bu tarz konulara meyilli insanlar varsa uzak durun. Pskolojinizi, paranızı en önemlisi zamanınızı çaldırırsınız.
Sizinle enerjisi uyuşan falcılarınıza falınıza baktırın, terapinizi alın, fikir danışın, dertleşin, dedikodunuzu yapın... Ama işlem falan tarzı muhabbetlere girip kendinize umut tacirligi yaptırmayın. Kendinizi harcatmayın
Ben de benzer düşüncedeyim... Bazı insanların öngörüsü kuvvetlidir. Kalp gözü açıktır. Özel insanlardır. Allah öyle yaratmış diyelim. Benimde hislerim kuvvetlidir ama kendime ve çocuğuma hariç. Ben de

Ben de benzer düşüncedeyim... Bazı insanların öngörüsü kuvvetlidir. Kalp gözü açıktır. Özel insanlardır. Allah öyle yaratmış diyelim. Benimde hislerim kuvvetlidir ama kendime ve çocuğuma hariç. Ben de
Fal baktırdım ama hayat falla yürümez. Ayrıca fal baktığını söyleyen kişilerin zihin okuduğunu düşünüyorum. Ve zihni bir yabancıya açmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu da

Taksim kafedekiler nerde bir bilginiz var mı? Orası kapandı biliyorum ama
Karamel leyla
3. Göz devrim.
3 göz vera
Evim özlem
Bilen varsa yazarsa cook sevinirimm

Devrim ayrıldı ama şu an nerde ne yapıyor bilmiyorum.
Vera bir hafta civarında 3. Gözden ayrıldı henüz biryere başlamadı.
Özlem evimden aylar önce ayrıldı, fal bakmayı bıraktı.

Çok yakından tanıdıgınız kişinin falına objektif olarak bakmak zordur. Ne kadar yakından tanırsanız o kadar yönlendirmeye, terapi yapmaya ve yaşam koçluguna döner seans.

Fal bakan kişi ile yakınlık bagınız ne kadar az ise o kadar objektif konuşur sizinle.

Back
X