Hazel bir kez baktirip buradan yazdığım çok tatlı bir kadın aslında falcı değil yani profesyonel değil bir dönem ücretli yapacakmışHazel kim acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazel bir kez baktirip buradan yazdığım çok tatlı bir kadın aslında falcı değil yani profesyonel değil bir dönem ücretli yapacakmışHazel kim acabaa
Yazarsanız memnun olurum ben de baktırdım, merak ediyorum yorumları.Pardon Hazel olacaktı.
Ne kadar bakıyor?Canım ben turuncu kafede aşkına gidiyorum Aşkın genelde aşk meşk konularında iyidir.ama daha farklı kapsamlı bi şeyler arıyorsan başka falcı önerilerim de var ne için gideceğine göre değişir
Merhaba Hazelden çıktım 1 saat oluyor neredeyse. Enerjisi yüksek bir kadın. Dedikleri çıkınca yazarım.Yazarsanız memnun olurum ben de baktırdım, merak ediyorum yorumları.
Ben de benzer düşüncedeyim... Bazı insanların öngörüsü kuvvetlidir. Kalp gözü açıktır. Özel insanlardır. Allah öyle yaratmış diyelim. Benimde hislerim kuvvetlidir ama kendime ve çocuğuma hariç. Ben deYüzlerce medyum ve falcı ile çalışmış, bu ortamda görülebilecek herşeyi sayısız kere tekrar tekrar görmüş, 40 yıllık falcılık tecrübemle mesleginin zirvesinde falcılıgı bırakmış biri olarak Fala meraklı insanlara tavsiye vermek istiyorum.
Falcılar sadece yorumcudur, başka hiç birşey degildir, ön sezilerinide kullanarak sizden aldıgı enerji ile geçmiş, şu an ve gelecek hakkında yorum yaparlar. Ön görüleri ile size yardımcı olmaya çalışırlar. Herkese aynı performansta yorum yapamazlar.
Büyü, işlem, baglama, ayırma...vs bunların hepsi yalan, soytarılık, dolandırıcılık, para tuzagı. Böyle birşey yok.
Kim böyle birşey söylüyorsa yalan söylüyor, yada kendide bu yalana inanmıştır. Gerçekleşen birşey varsa sadece tesadüftür.
Bu tarz konulara meyilli insanlar varsa uzak durun. Pskolojinizi, paranızı en önemlisi zamanınızı çaldırırsınız.
Sizinle enerjisi uyuşan falcılarınıza falınıza baktırın, terapinizi alın, fikir danışın, dertleşin, dedikodunuzu yapın... Ama işlem falan tarzı muhabbetlere girip kendinize umut tacirligi yaptırmayın. Kendinizi harcatmayın
Fal baktırdım ama hayat falla yürümez. Ayrıca fal baktığını söyleyen kişilerin zihin okuduğunu düşünüyorum. Ve zihni bir yabancıya açmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu daBen de benzer düşüncedeyim... Bazı insanların öngörüsü kuvvetlidir. Kalp gözü açıktır. Özel insanlardır. Allah öyle yaratmış diyelim. Benimde hislerim kuvvetlidir ama kendime ve çocuğuma hariç. Ben de
Taksim kafedekiler nerde bir bilginiz var mı? Orası kapandı biliyorum ama
Karamel leyla
3. Göz devrim.
3 göz vera
Evim özlem
Bilen varsa yazarsa cook sevinirimm
Ben de benzer düşüncedeyim... Bazı insanların öngörüsü kuvvetlidir. Kalp gözü açıktır. Özel insanlardır. Allah öyle yaratmış diyelim. Benimde hislerim kuvvetlidir ama kendime ve çocuğuma hariç. Ben de
Sizin önerenileceginiz yorumcu var miFal bakan kişi ile yakınlık bagınız ne kadar az ise o kadar objektif konuşur sizinle.
Merhaba siz de ankaradasınız ve boşanma süreciniz var herhalde özelden mesaj atarsanız bir şey danışmak istiyorumMerhaba Hazelden çıktım 1 saat oluyor neredeyse. Enerjisi yüksek bir kadın. Dedikleri çıkınca yazarım.
Hazel nerede kaça bakıyor memnun kaldınız mıMerhabalar ben Tazemden randevu aldım. Çıkınca yazacağım.